16 Ekim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 Ekim cnm
Yaaaa gercekten mii 2 kati olmayinca oturup aglicaktim
İnsallah canim benim insallah sizinde gobuslerinizde saglikli bebisler olurrrCok guzel Masallah saglikla devam eder insallaahhhh canniimmm❤❤❤
Kız şaşkın illa 2 katı olacak diye bişey yok yükselmiş baya işte Allahın izniyle bişey olmaz bol bol dinlen yemene dikkat et meyve sebze tüket canısıYaaaa gercekten mii 2 kati olmayinca oturup aglicaktimmutlu oldum suan
![]()
Ayy benim gibi etcil bi insanin sebze meyve yemesiKız şaşkın illa 2 katı olacak diye bişey yok yükselmiş baya işte Allahın izniyle bişey olmaz bol bol dinlen yemene dikkat et meyve sebze tüket canısı![]()
Kizz kos kan ver bak benimde boyle cikmistiKızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Hemen cikti dimi silik cizgiKızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Evet ilk 4 dakikada çektimHemen cikti dimi silik cizgi
Ya inanmıyorum şuan evin içinde hüngür hüngür ağlıyorum gerçek mi diyeKizz kos kan ver bak benimde boyle cikmisti
Hadi hastaneye kos bakalim ozelde acilden gir bakarlar haberdar et biziEvet ilk 4 dakikada çektim
Ye kız balık çok faydalı herşey bebiş için alışAyy benim gibi etcil bi insanin sebze meyve yemesibalik hayatta yemem kucuklugumden beri canim iki gundur balik cekiyo aksam balik yicem
![]()
İnşallah güzel çıkar sonuç. Eşim evde değil gelsin giderimHadi hastaneye kos bakalim ozelde acilden gir bakarlar haberdar et bizi ♥
Ayy insallah yiyebilirim canim istedi ama tadini bilmiyorum ki baliginYe kız balık çok faydalı herşey bebiş için alış![]()
Var var çizgi var koş kan ver kızKızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Ne zaman gelcek kiz esin varsa bi hamilelik daha yap bakalim o nasil cikicakİnşallah güzel çıkar sonuç. Eşim evde değil gelsin giderim![]()
İnşallah gideceğim eşim gelsin. Elim ayağım titriyor regl olmak için uğraşırken bebeğim geldiVar var çizgi var koş kan ver kız![]()
Kız güzel olmaz mı ben bayılırım balığa yersin yersin ilk aşermeAyy insallah yiyebilirim canim istedi ama tadini bilmiyorum ki baliginarkadas balikciya gitmisti ordan almistim onu ordaki balik ekmek yiyisi geldi gozumun onune canim istedi
![]()