- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Aboww hiç gitmemesi gereken bi konuya gitmiş ve coşmuş naptın kuzum sen bi uslu durmamışsın yokluğumda![]()
Kim o yaramazlık yapan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboww hiç gitmemesi gereken bi konuya gitmiş ve coşmuş naptın kuzum sen bi uslu durmamışsın yokluğumda![]()
Link atsana canım bulamadım hangi konu başlığındaSizce anlaşılır mı diye bi konu canım
Bi girdim baktım herkes gri olmuş korktum çıktım hemenAynen ya ortalık savaş alanına dönmüş topikte![]()
Kızlar nasılsınızbenim bugün itibariyle yumurtlama haftam başlamış bulunuyor çok yoğunum yani, zaman çabuk geçiyor bi bakıyorum regl sonra yumurtlama sonra bat bekleme böyle bir döngü içindeyiz
bakıyorum size arada yeni hamileler olursa haber verin
Fasulye annesi cnm bnm hemşerim hep hamilelik hormonlarından bu asabiyetKim o yaramazlık yapan![]()
Taş bebeğimmm rast gele bele kuvet eniştemin attığı gol olsun çifter çifter gelsin bebişKızlar nasılsınızbenim bugün itibariyle yumurtlama haftam başlamış bulunuyor çok yoğunum yani, zaman çabuk geçiyor bi bakıyorum regl sonra yumurtlama sonra bat bekleme böyle bir döngü içindeyiz
bakıyorum size arada yeni hamileler olursa haber verin
Vala işte beklentim yoktu adetim yaklaşıyor herhalde onyüzden kasıklarım böyle diyordum o yüzden ne aralıklarla oldu inanki dikkat etmedim hamilelik aklımda olmadığı için ama gece yatağa girdiğimde belirgin hissediyordum.ve şuan göğüs uçlarımı elleyemiyorum canımaynen daha umut var bence
vala geç döllenme değildi sanırım öyle olsa söylerlerdi sanırım geç belli olmuştu
öyle düşünme bence canım inşAllah toparlarsn bi an once
yaaa surekli mi olmuştu peki benim o ara çok hissediyordum şimdi baya hafifledi mesela
insAllah cnm ya
InsAllah benim için de öyle olur canım ya
Canım konu hangi başlıkta merak ettim yaaaTaş bebeğimmm rast gele bele kuvet eniştemin attığı gol olsun çifter çifter gelsin bebiş![]()
Fasulye annesi cnm bnm hemşerim hep hamilelik hormonlarından bu asabiyet![]()
'Anlaşılır mı' böyle bişeydi cnmCanım konu hangi başlıkta merak ettim yaaa![]()
Canım bu ay ovü yapmıyorum da geçtiğimiz iki ay yaptım birinde 11. birinde 14. Gün pik gördüm ama gebelik olmadı doktora gittim hormonlar da normal çıktı takviye ilaç verdi, eşime de ben pharmaton almıştım iki güne bir deneyeceğiz yine, ovü testi beni geriyor biraz bugün 10. Gün iki gündür uzayan akıntı ve bel ağrım var bakalım tutturabilecek miyiz bu ayRast gelsin inşallah canm ovu mu yapıyosun ağrıdan mı anlıyorsun gün mü sayıyosun yumurtlama için![]()
link atmayı denerim canım bilmiorumLink atsana canım bulamadım hangi konu başlığında
Hadi hayırlısı ya insAllah bende guzel haberler alırımVala işte beklentim yoktu adetim yaklaşıyor herhalde onyüzden kasıklarım böyle diyordum o yüzden ne aralıklarla oldu inanki dikkat etmedim hamilelik aklımda olmadığı için ama gece yatağa girdiğimde belirgin hissediyordum.ve şuan göğüs uçlarımı elleyemiyorum canım
Aynen aynen olan fasülye annesine olduBi girdim baktım herkes gri olmuş korktum çıktım hemen![]()

Aman kuzu nokta koysan banlanırsın sakın haKonuya bende bi bakayım dedim de yazıp yazıp sildim töbe estağfurullah bazı insanlara göre çok şey çok normalleşmis![]()
Ben hala bulamadim konuyu yaa :/Aman kuzu nokta koysan banlanırsın sakın haaynen öle bana bu kk çoğu şey normal gelmiyor herkes gayet doğal karşılıyor ben elhamdülillah cahil olmaktan memnunum eski kafalı olmaktan memnunum diyorum
![]()
Link attım canım şimdi bakBen hala bulamadim konuyu yaa :/
Burda olsam tutardım onu yazık oldu minnoşaAynen aynen olan fasülye annesine oldu![]()
Sizce anlaşılır mı? YaBen hala bulamadim konuyu yaa :/
canım ‘sizce anlaşılırmı?’ Yaz aratBen hala bulamadim konuyu yaa :/
Çifter diyor yine yaaTaş bebeğimmm rast gele bele kuvet eniştemin attığı gol olsun çifter çifter gelsin bebiş![]()