• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende guclenmiyorum 1.5 yildir gittikce zayifliyorum .
Ben daha lisedeyken ilerde kızım olacaktı... İsmi bile hazırdı. Ozamanlar cinsel ilişkinin adı bile anılmazken üstünden 24 sene geçti, hiçbirşey değişmedi. Hala çocuğum yok ve bu topikte bir çoğunuzun daha önünde bu iş için daha uzun zamanı var. Rabbim bekletmeden verir inşallah 😊

Ben daha lisedeyken ilerde kızım olacaktı... İsmi bile hazırdı. Ozamanlar cinsel ilişkinin adı bile anılmazken üstünden 24 sene geçti, hiçbirşey değişmedi. Hala çocuğum yok ve bu topikte bir çoğunuzun daha önünde bu iş için daha uzun zamanı var. Rabbim bekletmeden verir inşallah 😊
Insaah bekletmeden gelir bebislerimiz Rabbim saglik versin once

Geliyor sanirim ped taktim 🤣🤣🤣

Insallah benim de gönlümde yerlesme kanamasi geciyor ama iste amasi var🤣🤣hakkimizda hayirlisi olsun demekki hayirlisi boyleymis

Ben hic anneme çekmemişim 🤣🤣kadin yapmis 5 tane ben de daha tik yok
inan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntı :( 😂🤔
Rabbim hayırlısını versin devlet hastanesindeyim etraf ne kadar dolu bir bilseniz hani ceketimi atsam hamile kalır sözü tarih olmuş... Yediklerimizden mi, içtiklerimizden mi neden ama bilmiyorum ürememizi bozdular 😩
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnm
Dönüyor sanirim gormek istemiyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

Demek kki hayirlisi boyleymis

Dimi ya vallaha bu kadar zor oldugunu bilemezdim bu yasta çöktüm resmn beyazlarim cikti. Yasim 24
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbet
Ben erken pes ediyorum sanırım
Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsen

Bak inanmicaksın ama ben önceden çok sabırsız bi insandım istediğim anında olsun kafasında olan biriydim ve bu durum bana sabrı öğretti artık olumsuz olan şeylere bile kafayı takmıyorum ben cidden her şerde bir hayır olduğuna çok inanıyorum belki hamilelik olmadı ama bazı şeyleride öğrendim bu süreçte
Tabiki birşeyler katıyordur süreç insana illaki, ama sen şanslı kesimdesin kafana takmayarak. Keşke herkes senin gibi olsa canım. Ben çok isterdim 😩

inan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntı :KK43: 😂🤔
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnm
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbet

Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsen
Tabi ki nasipten ote yol yok napak 😔😔

Tabiki birşeyler katıyordur süreç insana illaki, ama sen şanslı kesimdesin kafana takmayarak. Keşke herkes senin gibi olsa canım. Ben çok isterdim 😩
İnşallah daha fazla takmadan gelir bebikler :)

Ben hakkimi kimseye vermek istemiyorum🤣🤣 herkese 3 cocuk yeterli 🤣🤣herkes ihtiyaci kadar cocuk yapsin . Bize de kalsin
Geçen bi arkadaşıma diyorum 2. Yi düşünmüyomusun aman yok diyo şuan aklımı yitirmedim diyorum tabi sen kolay yapıyosunya konuş böyle 😂😂

Geçen bi arkadaşıma diyorum 2. Yi düşünmüyomusun aman yok diyo şuan aklımı yitirmedim diyorum tabi sen kolay yapıyosunya konuş böyle 😂😂
Fazlasi zarar ya ablamin bir tane var her yer her yerde ev 🤣🤣cok yaraamaz
Hey Allahım bendr diyorum baya geldi adet hemen burda seni teselliye bile başladık neden yanıltıyosun 😂😂😂😂😂
Bakmak istemiyorum belki de devam ediyordur🤣🤣

Ya hiç bişey değil de kızlar beni en çok yoran eşimin alrabalarından 2 gelin de hamile onlarla aynı ortamda bulunmak sohbet hep bebeklerle ilgili oluyor ben kendimi garip hissediyorum sadece dinliyorum içimden Allahım bu konuşmalara bende dahil olmak istiyorum diyorum ama ne biliyim işte öyle değişik bi his

Selam süle bebişe 😘
hersey cok guzel ilerler cnm insAllah 😍🤲
insAllah yerlesmedir cnm ya kirmiziya dondu mu
hadi guzel haberlerle gel insAllah cnm minigi gor grl
Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
15706101303202139784473.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X