• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni yerde mi yoksa eslemin yerinde mi 🤣 ikinciyi de dusunuyorum ben de olmazsa o zaman tup dusunurum 🤣🤪 bu da benim ayim kendime ayircaam🤣🤣

Zaten 1 ay ara veriyo genelde doktorlar kuzu ilaçların etkisi hemen gitmiyomuşya belki de kendiliğinden olur bizim bebeler pek ihtimal vermesemde insAllah diyorum 🤗😆 Aynı yerde de değil eslemin yerinde de değil sanırım zeytinburnu kadın doğuma gidicem komşu çok övüyo bi kadının 2 çocuğu olmuş 2si de ilk aşılamayla olmuş bakalım 🤷‍♀️😆

Zaten 1 ay ara veriyo genelde doktorlar kuzu ilaçların etkisi hemen gitmiyomuşya belki de kendiliğinden olur bizim bebeler pek ihtimal vermesemde insAllah diyorum 🤗😆 Aynı yerde de değil eslemin yerinde de değil sanırım zeytinburnu kadın doğuma gidicem komşu çok övüyo bi kadının 2 çocuğu olmuş 2si de ilk aşılamayla olmuş bakalım 🤷‍♀️😆
Allah seni 🤣🤣 ihtimal yok ama napalim bekliyoruz olursa mucize olur

6
ilk aşılamadan sonra ara vermiş miydin peki ben 1 ay ara vermiş oldum da merak ettim. Inşallah bizde de ikincide tutar dualarını beklerim 🤗🙂🙂
6 ay ara verdm canim o surede 6 ay tavuk yemedim market tavugu hc marktten bsey paketli brsey yemedm havuc suyu ananas suyu vitaminler bol sebze gecen asilama da 1 yunurta cikmsti bu sefer 2 cikti doktor gonal f kullaniyor

Kahverengi akıntım başladı kızlar. Adet kanamasına doğru emin adımlarla ilerliyorum. 🙇 Dün akşam ve geceki bütün belirtiler tam tahmin ettiğim gibi adet belirtisiymiş. Yalnız aynı zamanda midemi de üşüttüm sanırım, birkaç gündür ne yesem ekşiyor yanıyordu, bu sabah da yüzümü yıkarken öğürme ve safra kusma oldu. Şu kahverengi leke gelmese inanacaktım neredeyse hamile olabilecegime. 😕

Ahh kurban oldugumun yarattigi ya Allah razi olsun insallllaahhhhg😍😍hamilelerin ruyasi cikarmis insallah bu ay hic birsey denemeden bebis gelür 😍😍 obur ay yinr asilama yaptircaz bu ay kendimize aymayi dusunuyoruz kafamizi bebek konusunda bosalticaz
İnşallah inşallah en kısa zamanda alırsın bebişin haberini😍. En iyisini yapacaksınız bu bebek fikrinden azıcık uzaklaşıp eşinle kendine vakit ayır. Her şeyin vakti zamanı vardır. Rabbim vakti gelince verecektir 🙏🙏🙏😍

Kahverengi akıntım başladı kızlar. Adet kanamasına doğru emin adımlarla ilerliyorum. 🙇 Dün akşam ve geceki bütün belirtiler tam tahmin ettiğim gibi adet belirtisiymiş. Yalnız aynı zamanda midemi de üşüttüm sanırım, birkaç gündür ne yesem ekşiyor yanıyordu, bu sabah da yüzümü yıkarken öğürme ve safra kusma oldu. Şu kahverengi leke gelmese inanacaktım neredeyse hamile olabilecegime. 😕
canım test yaptınmı hiç
yerleşme de olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X