• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..

İnşallah ya inşallah bebiştendir 6 gün sonra belli olacak bakalım 😍
Ayy az kalmış kız eslem ben de heyecanlandım şimdi 😀 Allahım nasip eder de mutlu haberini duyarız inş ☺️

Ayy az kalmış kız eslem ben de heyecanlandım şimdi 😀 Allahım nasip eder de mutlu haberini duyarız inş ☺
Bide bana sor günler geçmiyor kalbim küt küt hep heyecandan gidicem öteki tarafa nerdeyse 😀 amin amin kuzum inşallah dualarınızı eksik etmeyin bnden 😍

Aynen canım rahat olmak ben bu ay sadece yumurtlama takip ettim mesela suan adet günümü bile hesaplamıyorum stres yapmak isteniyorum
Ben de öyle bugün yarın yumurtlarım herhalde sol kasığıma ağrı giriyor arada, ama hiç düşünmemeye çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim ☺️

Kızlar Aspirin C suda eritilen regeli geciktirirmi 🙄? Biraz kırgınlık var üzerimde içsemmi diye düşünüyorum ne dersiniz

Bide bana sor günler geçmiyor kalbim küt küt hep heyecandan gidicem öteki tarafa nerdeyse 😀 amin amin kuzum inşallah dualarınızı eksik etmeyin bnden 😍
Ediyorum canım aklıma geldikçe, seni burda ilk gördüğümde ne yazdığını hatırlamasam da çok etkilendiğimi hatırlıyorum sana ayrıca dua edeceğim demiştim o gün meryem suresi okumuştum , yüsra ve sen 3 yıl olduğu için bizden önce size versin Allahım ☺️

Devamı varmı canım?
su anlik yok cnm yani pede bulasmıyor yani peçeteye arada geliyor cok az ama eminim arkasi gelir ümitlenmeye gerek yok
Ah bu kadınlar regl dönemlerinde cok daha alıngan oluyoruz belki büyütülmemesi gereken bir mesele ama büyütüyoruz🙆🏼‍♀️ Bende kocamın beni anlamadıgını düsünüyorum fazla sakin cünkü olacak olacak calısmalara devam diyip duruyor bi adamın hicmi umudu kırılmaz yok kırılmıyor benimle oturup üzülmüyor diye kızıyorum kafaya bakarmısınız🤣 halbuki en dogrusunu o yapıyor bende onun gibi rahat davranabilsem kasmasam olurdu simdiye kim bilir...
ayni seyden bendr yakiniyordum esime beni üzmemek icin soylemiyormus bisey git gide onun da sabri tükeniyor snrm daha belli ediyor üzüntüsünü hayrlisi
Ayni durumdayiz canim olana şükretmekten başka çaremiz yok. Allah yardimcimizolsun
aynen öyle cnm Amin insAllah

Ediyorum canım aklıma geldikçe, seni burda ilk gördüğümde ne yazdığını hatırlamasam da çok etkilendiğimi hatırlıyorum sana ayrıca dua edeceğim demiştim o gün meryem suresi okumuştum , yüsra ve sen 3 yıl olduğu için bizden önce size versin Allahım ☺
Ahh kuzum ya hepimize nasip etsin inşallah ya 😍 çok tesekkür ederim cnm amin inşallahhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X