- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Valla milletin seyini kesicem en son deli ettiler neyse ki suan sakinimHosgeldin cicegim birdaha hic kimsenin seyine karısma tamammı senin böcegin var merak ediyoruz sonra seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla milletin seyini kesicem en son deli ettiler neyse ki suan sakinimHosgeldin cicegim birdaha hic kimsenin seyine karısma tamammı senin böcegin var merak ediyoruz sonra seni![]()
Mantıklı canımMiden kaldırmıyorsa deneme bosver adet söktürücü alırsın en kötüsü![]()
rüyam tuhaftı ama anlamı çok güzelAy insallah yaaa![]()
Oh sükürrrrrValla milletin seyini kesicem en son deli ettiler neyse ki suan sakinim![]()
Ayyyyy kııızzzzz bende aynı rüyayı görmüstümmmmmmmmm yakın zamandaaaaaarüyam tuhaftı ama anlamı çok güzel
Rüyada ölü birinin yeniden ölmesi, bekar olanlar için evlenmek anlamına gelir. Hayatınızdaki değişiklikler sizi mutlu edecek ve hatta bebek müjdesi de alabilirsiniz. Çok sevdiğiniz birinin çocuğu olacağını öğrenebilirsiniz. Rüyada ölü birinin ikinci kez öldüğünü görmek, hayallerin bir nevi gerçek olması ve dileklerin kabulü olarak yorumlanır. İçinizden geçen bir şeyin gerçekleşmesi sizi çok mutlu edecek.
Rüyada Ölmüş Birinin Tekrar Öldüğünü Görüp Ağlamak
Sevinç göz yaşı dökmek ve alınacak haberler ile birlikte çok mutlu olmaya yorumlanır. Bebek müjdesi olabilir. Evli olan çiftler için de çocuk sahibi olmaya yorumlanır. Ya da beklediğiniz bir sınav veya başvuru sonucundan mutlu olabilirsiniz. Beklediğiniz sonuç gelebilir.
Islanıyor mu peki? Belki akıntın artmıştır.sürekli iç çamaşırım ıslanıyormuş gibi hissediyorum bu niye oluyor yaa kızlar bilen var mı
babam bana bebeğimle geldi galiba rüyanın anlamına göre inşallah öyle olur bakalım inş hayırlısı olur kuzumAyyyyy kııızzzzz bende aynı rüyayı görmüstümmmmmmmmm yakın zamandaaaaaa. hayırlar olsun insallaaaaaaaah
![]()
Ben bir türlü göremedim konuşmalarınızı sayfayı bulamadımDelirttiler bende anlayacaklari dilden anlattim![]()
evet şuan sanki yoğun akıntı gelmiş ıslanmış gibiyim ama akıntım yok yani az beyaz gibiydiIslanıyor mu peki? Belki akıntın artmıştır.
Ay insallah ayyyy demeee benimde babamdıııııııııbabam bana bebeğimle geldi galiba rüyanın anlamına göre inşallah öyle olur bakalım inş hayırlısı olur kuzum
Bende de oluyor o bazen, beyaz akıntı geliyor az birşey ama çok ıslanmış gibi hissediyorum.evet şuan sanki yoğun akıntı gelmiş ıslanmış gibiyim ama akıntım yok yani az beyaz gibiydi
valla sersem gibiyim sabaha karşı gördüm rüyayı alarm çalmasaydı devamını görecektim uyandım allah ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin canımAy insallah ayyyy demeee benimde babamdııııııııı
Hıckıra hıckıra aglıyordum icimden bir parca kopmustu rüyamdaiki haftada rüyayı silememistim kafamdan
Allah mekanlarını cennet eylesin yarabbiiiimmm
![]()
kız hamişmisin peki ?Bende de oluyor o bazen, beyaz akıntı geliyor az birşey ama çok ıslanmış gibi hissediyorum.
Amin insallah balaammmvalla sersem gibiyim sabaha karşı gördüm rüyayı alarm çalmasaydı devamını görecektim uyandım allah ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin canım![]()
Yok adet olacağım muhtemelen. Dünden beri kahverengimsi akintim var.kız hamişmisin peki ?
ben hiç kullanmadım valla 1 senedir gelişine serbest canımız ne zaman isterse yaniCiceklerim ovü testi siparislerim geldi
Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste![]()
benim reglim 19 ekimde bakalım gerçi olursam üzülmeyeceğim çünkü adetin 3 günü horman testi için çağırdı doktor o beni motive ediyorYok adet olacağım muhtemelen. Dünden beri kahverengimsi akintim var.