• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam dün regli olmam gerekiyordu kahverengi lekelendim sonrası yok ağrımda geçti. Üstüne görme dedikleri şeyle ilgili fikri olan vra mı?
Kiminde bir çay kaşığı kadar olur kiminde pedin çeyreği. Kahverengi,veya hafif kırmızımsı renginde, ağrısız ve 1 gün sürer,maksimum 2 gün,o da azar azar.

Kiminde bir çay kaşığı kadar olur kiminde pedin çeyreği. Kahverengi,veya hafif kırmızımsı renginde, ağrısız ve 1 gün sürer,maksimum 2 gün,o da azar azar.
Hiç günüm şaşmaz normalde benim o kadar bile gelmedi desem yeridir bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım. Teşekkürler cevabın için

Nasil ya 4 bucuk ay nasil anlamadin hamile oldunu
Hiçbir belirtim yoktu ki, bulantı kusma baş dönmesi hassasiyet adetim düzenli 7.inci aya kadar aş erme yok. Günlük hayatım ve kıyafetlerim. 7 buçuk aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra 8 demeden birden firladi 🙈🙈

Hiçbir belirtim yoktu ki, bulantı kusma baş dönmesi hassasiyet adetim düzenli 7.inci aya kadar aş erme yok. Günlük hayatım ve kıyafetlerim. 7 buçuk aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra 8 demeden birden firladi 🙈🙈
Anladim canim benum gebeligim tüp bebekle oldu çok şükür o yüzden sordum merak ettim için ilk gebeligim olacak insAllah 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X