• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğleden sonraya düştü ya zaten ilk buraya attım testi mi sonucuda buraya atcam ilk inşallah ☺☺
Bende gecen hafta beta takibi yaptim dusuk riski var dedikleri icin 1.5 saat dediler 40-50 dakika sonra ciktigi oldu sen yine 50 dakika sonra bi sor bence ozel hastaneye gittin dimi?

Amin canimm insAllah 😊 bende tedaviyle hamile kaldim çok şükür
Rabbim inşallah seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah canım bende hekim bi kadına gittim bi çok şey denedim kadın vesile oldu sanırım ☺️

Ilk iki defa asilama denedim canim tutmadi sonra esimle karar verdik tup bebek yapmaya hayirlisi dedik başladık oda tuttu canim cok şükür iki bucuk sene sonra denedik canim 😊
En azından ilk tüp bebek denemeniz tutmuş canım çok şükür inşallah Rabbim sağ salim kucağına almanı da nasip etsin ☺️🤲

kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Kuzum ben de 28 günde bir olurum ama bu ay erken yumurtlama olduğu için sanırım 24. Gün oldum. Ovu testi kullanmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten kaçırabiliyoruz yum gününü. Tabi bu seni daha çok strese sokmayacaksa kullan. Hayırlısı hakkımızda.

Benim 4 gün varken böyle çıkmıştı, senin ki daha koyu bence bende hemen hcg testi yaptım ve silik olarak cıktı, inşallah bugün kan vericem :) yumurtlamanın 14.günü bugün
AYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumu
benim yumurtlamanın 9.günü bugün
aslında çok erken ama böyle koyu olunca heveslendim bende
bana haber ver canım ovulasyon ya da gebelik testi yaptrırsan

Üzme canım kendini hayırlısı olsun hakkinda ama strese girme demek ki daha zamani varmis
13 aydır umutla bekliyoruz canım 😞 artık aşılama yaptıracağız doktorumla görüştüm biraz önce çarşamba günü gel dedi. Ne diyeyim hayırlısı olsun

AYYY inşallah canımm bana da haber ver oldumu
benim yumurtlamanın 9.günü bugün
aslında çok erken ama böyle koyu olunca heveslendim bende
bana haber ver canım ovulasyon ya da gebelik testi yaptrırsan
Canım 9 uncu gün çok erken bende yaptım 9 uncu gün sadece kuruma beyaz çizgi çıkmıştı 11 inci gün bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bi iki gün daha bekle inşallah sende olumlu sonucu alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X