• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4+3 / 4+4 te misin sen de? Bakalım benim sonucum 1 saate çıkar. Ama sanki seninki ikiz gibi
Canim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺🤲 hayirlisi olsun artik hakkimizda

Canim ben gectimiz cumartesi verdim en son kanimi ve iki emriyo konuldu tüp bebekle hamile kaldim çok sükür 5 haftanin icindeyiz cuma gunu insAllah kesemizi gormeye gidicez ☺🤲 hayirlisi olsun artik hakkimizda
Kan versen bile 5000lerde ve evet kese "ler" görünebilir 🤗

Nanaaa nerdesin kızzz zeyna gibi saldırmışsın 😂😂 arı gibi bal gösterip iğnelemişsin haaa😂😂 buralar boş kaldı valla yapma bidaha😀😀😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 burdayım balam halbuki ben kibar kibar fikrimi belirttigimi düsünmüstüm🤪🤪 göndermeyin beni anam yaban elleree😍🤪🤣

Selam ciceklerim ben geldimmmmm😍🤣🤣🤪
70 sayfa vardı okuyamadım neler oldu neler bitti bir özet gecin hele bakayım🤣😂
Kimler hamile?
Kimler bat verecek?
Listede olmak isteyen gebeler varmııııı?
Kac tane gebemiz oldu acıklayınızzzzzz🥰🥰🥰
Banıma üzülen ciceklerim yorumlarınıza cok güldüm tesekkürler 🤣🤣🤣🤪🤪😂😂
(Onlar kendilerini biliyor) 😘🤣
L Loriklorik seninlede barısabilirim artık🐣🌼
Tekrar ediyorummmm🥰🤣

Ya gözünü sevdiğim kendini banlayıp bizi bırakıp gitme😍
Günaydın Nanacım seni çok izledik 😀 banlanmalara doyamıyorsun anlıyoruz ama burayı başıboş bırakıyorsun olmuyor böyle 😀😀
Hosgeldinnnn, sen ve L Loriklorik olmayınca topik kimsesiz kaldı sanki, bi daha gitmeyin lütfen 😊😊 ben yumurtlama takibi yapıyordum bu ay biraz erken çatladığı için belki yine çatlar diye, adete 6 gün kala koyulaşmaya başladı 5 gün kala bi erken gebelik testi yaptım cikmadi, 4 gün kala normal gebelik testi yaptım silik bir çizgi göründü ama hala kan veremedim inşallah bugün vericem, bakalim hayirlisi diyelim 😊🥰

oyy gurbaneyyyler birdaha nasıl ban yerimben siz öyle derseniz burada küfür yesem tesekkür ederim ban yememek icin🤪🤪😅😍
Bunun icinde calısmıstım aslında😇
Lorikoda gitmis ha🤦‍♀️😁
Sosmivida dua ette hamile cık yoksa seninlede konusmayacam birsüre😚🤣🤪🤪🤪

Ya kızlar vajinanın dudağını yukarısı neden ağrır ki 5 gün kaldı bata enfeksiyon mu var acaba fikri olan var mi

Off kaldı öğleden sonraya 1 buçuk saat sonra çıkcak denildi yarım saat daha erken gelseydim keşke 🙄🙄
İnsallah hamilesin cicegimm😇😇
Sonunda gelebildim Nanacım nerelerde kaldın😂😂 hamiş varda listede varmı bilmiyorum.. lorik bayadır yok canım uzaklaşma kararı almış
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart🤣
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldi 🤪 burdayım sükür😇😇😘 @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın😇 baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın😍😘
Anladim balim antalyada yasiyosun sanip sevinmistim 😂😂😂 neyse bize guzel haberler ver de insallah 🤲🏻 Bak unutma direk buraya at sonucu ♥
Beybiii ben geldim🙆🏼‍♀️👻🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X