- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
Maalesef bugün regl oldum canımInşallah regl değil bebeginin haberini iletirsin canmBence 2 3 gün bekle evde test yap sonra kan testi verirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bugün regl oldum canımInşallah regl değil bebeginin haberini iletirsin canmBence 2 3 gün bekle evde test yap sonra kan testi verirsin
Yok canım 4 gün var dahareglin geçmişmiydi canım senin
Ayy bende öyleyim haIlki şuphe
Ikincisi merak
Ucuncusu asil olmasi gereken![]()
Canim son testi dün yaptim dünü degerlendirdik. Bu aksam 1 test daha yapicam. Sabah şeffaf cok fazla akintim oldu.
Bakalim nasippp canimAma daha bir hafta varmış adetine hiç belli olmaz. Benim de adet olacağım zaman hiç akıntı olmaz kupkuru olurdum ve düne kadar kupkuruydum. Dün başladı akıntılarım.
Eşimden baglandım şimdi haber vercem kuzumÇarşamba haber ver ama bize, meraktayız ☺
Aynen bende ordan aldım bu kez memnunumInstagramdan biegebeninlungu sayfasından tavsiye ederim :) Ve test yaptıkça sayfaya atabilirsin Ebru abla takip ediyo ve gün veriyo onunla hamile çok kişi oldu ve oluyo insAllah sende de faydası olur![]()
Bende hala ögrenmeye calısıyorum ücgündür banlıydım kimse ben gebeyim demiyor![]()
Ammmiiiiinnnn insallah fasulye tarlasi olsun burasiAmiiiin canım insallah hemencecik yasatsın dilerim
Ahh kuzuuuum amin insallahhh fasulye fasulye olsunda birlikte filiz acsınlar insallah
Hayırlısı olsun gülüm üzülme vardır bununda bir hikmeti ekliyorum batını
ne yapsam cekemiyorlar yav
haber etmistim aslında ama sikayete maruz kaldım galibe
![]()
Maalesef bugün regl oldum canımsağol iyi dileklerin için.
Canim ben sana cevap vermistim o mesajlara bak istersen ☺yumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark
Görüm onu 100küsür sayfadanEvet sen yokken pek bi sessizdi![]()
Böcekli fasülyeler ahahhaAmmmiiiiinnnn insallah fasulye tarlasi olsun burasi♥
![]()
Aynen bende ordan aldım bu kez memnunum![]()
Kısmet canım bence beklemek lazımBen orda da kalamadım gebe![]()
Görüm onu 100küsür sayfadan![]()
Kısmet canım bence beklemek lazım![]()
Normalde 10 ekimde olmam gerekiyordu olmadımMaystenG canım senin bat neydi gecmismiydi listede yoksun?