• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
Benimde adet olacağım zaman olan şeyler var hep onlar oldu muhtemelen olucam 4 günüm var ama benim oncesi lekem gelir bakalım cuma gunu belli olur artık bir de bilmiyorum hayal kırıklığı belki kötü düzenli adet görmek iyi bişey ama en azından o duyguyu heyecanı bile yaşayamıyor olmak kötü hani hic gecikme yok zınk diye geliyor

Eklentiler

• 2019-10-15 11.16.34.webp
    2019-10-15 11.16.34.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 46
Çok sağol canım evet ya aşırı ağırıyor gözlerime atıyor ağrısı resmen beynim dökülecek gibi hissediyorum eşimi beklemem lazım evde yok eczanede uzak 😭😭
Merhabalar.oylesine bı bakayım dedim ve kendimi gördüm.normalde migren var bende.hamilelikte bı hatfa bı tuttu ağrısı ne yapsam geçmiyordu.sekerli bı türk kahvesi için oda çoğunlukla işe yarıyor.oda kesmezse bı hastaneye gidin hemen parolun serum halini takıyorlar ve etkili oluyor.bana kadın dogumcum ağrın başlayınca gel diyordu.ama tek sefer tuttu.insallah sizinkide kısa sürede geçer

Merhabalar.oylesine bı bakayım dedim ve kendimi gördüm.normalde migren var bende.hamilelikte bı hatfa bı tuttu ağrısı ne yapsam geçmiyordu.sekerli bı türk kahvesi için oda çoğunlukla işe yarıyor.oda kesmezse bı hastaneye gidin hemen parolun serum halini takıyorlar ve etkili oluyor.bana kadın dogumcum ağrın başlayınca gel diyordu.ama tek sefer tuttu.insallah sizinkide kısa sürede geçer
Çok sağol canım aynen akşama geçmezse bana da acil yolu gözükecek sanırım bende başım adet olduğum günlerde bile ağırırdı şimdi dah aşırı ağırıyor artık bende de mi migren var anlamadım ki

Ben grip oluyorum sanırım 🤧 burnum boğazım genzim yanıyor halsiz vücudum ne içebilirim daha da kötü olmadan geçsin 😩
Ballı limonlu sıcak ıhlamur ve iç
Çok sağol canım aynen akşama geçmezse bana da acil yolu gözükecek sanırım bende başım adet olduğum günlerde bile ağırırdı şimdi dah aşırı ağırıyor artık bende de mi migren var anlamadım ki
Hamilelikte bazen oluyormuş.benim her adette ve koku değişimde olurdu.yada çok yorulup uykusuz kaldığımda.hamilelikte de tek sefer agrimisti

Kizzz ben bu ay hamis kalinca ayagimi surudumde geldim grubaaa :rolleyes: :rolleyes: Daha cok hamisss hadi kizlaarrr kocalarin yakasini birakmiyosunuz bol bol şeaaappip hamisim diye geliyosunuzzz ama cocuk icin degill kocaniza askinizdan yapisin adamlara:KK60::KK4:
Ay canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacak 😂😂🤦‍♀️

Geçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)
Hadi ya ne güzel bak gerçek oldu işte 😍 beni görüyorlarmı bilmiyorum valla☺️

Ay canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacak 😂😂🤦‍♀️
Ayy ben duz duvara tirmaniyorum dedim dun doktora ben bu icimdekini ogrendigimden beri kocama hasretim artik siftah yapiyim mi yok dur kalp atisini duyalim sonra dedi canim kocam kedi gibi yatiyo mirliyoda bi gidisini sevemedim tirnaklari cikicak diyeee ayyyyy fasulyeeee baban cok fena annecimm artik duyur bize kendini :mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X