• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sosmivida sosmivida cnm hayırlı olsun çok çok sevindim
okudugum kadariyla Sende ben gibi erken öğrenmek zorundasın pihtilasma amaçlı
Yasadiklarinda çok zor rabbim bu sefer yüzünü guldursun ins cnm
Cok saol canim Allah razi olsun, Rabbim.tez vakitte sana da nasip etsin, Bende pıhtılaşma yok ama çok dikkat etmem gerekiyor yoksa düşük tehlikesi yaşıyorum, özellikle ağır kaldirmamam lazım mesela, çoğu hareketlerim kısıtlandı şuan.

Cok saol canim Allah razi olsun, Rabbim.tez vakitte sana da nasip etsin, Bende pıhtılaşma yok ama çok dikkat etmem gerekiyor yoksa düşük tehlikesi yaşıyorum, özellikle ağır kaldirmamam lazım mesela, çoğu hareketlerim kısıtlandı şuan.
Aslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diye
Ve 12. Haftada dikiş atılacak ve kalırsam ins
Ve sende ins ins bu sefer saglikla alirsin kucagina

Tamam nanacımmm💙 hala yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi akıntıyla karışık çok soluk bir kahverengi gibiydi. Adetlerim böyle başlamazdı
İnsallah yerlesme kanamasıdır tatlım🥰🥰
Umudunu kırmak gibi olmasın ama dün aksam üzeri benimde öyle lekelenmem gelmisti sonra gelen giden olmadı bu sabahta kana dönüstü. Bekleyecez bakalım insallah bebek haber veriyordur belli olmaz kuzucum😇

İnsallah yerlesme kanamasıdır tatlım🥰🥰
Umudunu kırmak gibi olmasın ama dün aksam üzeri benimde öyle lekelenmem gelmisti sonra gelen giden olmadı bu sabahta kana dönüstü. Bekleyecez bakalım insallah bebek haber veriyordur belli olmaz kuzucum😇
Hayırlısı olsun hepimiz için canım benim kırmızıları görsek de denemeye devam, haber veririm yarın😍

Sen direk doktora mı göründün cnım öğrendiğin gibi yoksa önceki gebeliklerinden mi biliyon bunun

Iyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi 💞

Iyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi 💞
Gebelik testi yap canım daha net olur ovulasyon çatlamış yumurtayı da gösteriyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X