- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Hayırlısıyla bebek haberi gelsin senden insallaaahİnşallah cnm ya bakalım yarın belli olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla bebek haberi gelsin senden insallaaahİnşallah cnm ya bakalım yarın belli olur
Cok saol canim Allah razi olsun, Rabbim.tez vakitte sana da nasip etsin, Bende pıhtılaşma yok ama çok dikkat etmem gerekiyor yoksa düşük tehlikesi yaşıyorum, özellikle ağır kaldirmamam lazım mesela, çoğu hareketlerim kısıtlandı şuan.sosmivida cnm hayırlı olsun çok çok sevindim
okudugum kadariyla Sende ben gibi erken öğrenmek zorundasın pihtilasma amaçlı
Yasadiklarinda çok zor rabbim bu sefer yüzünü guldursun ins cnm
Amin amin inşallah cnmHayırlısıyla bebek haberi gelsin senden insallaaah![]()
Aslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diyeCok saol canim Allah razi olsun, Rabbim.tez vakitte sana da nasip etsin, Bende pıhtılaşma yok ama çok dikkat etmem gerekiyor yoksa düşük tehlikesi yaşıyorum, özellikle ağır kaldirmamam lazım mesela, çoğu hareketlerim kısıtlandı şuan.
Eslem kuzummm çok heyecanliii ins guzel haberler verirsinAmin amin inşallah cnm
Tamam nanacımmmİnsallah devamı gelmez tatlım haber verirsin![]()
İnsallah yerlesme kanamasıdır tatlımTamam nanacımmmhala yok acaba yerleşme kanaması olabilir mi akıntıyla karışık çok soluk bir kahverengi gibiydi. Adetlerim böyle başlamazdı
Hayırlısı olsun hepimiz için canım benim kırmızıları görsek de denemeye devam, haber veririm yarınİnsallah yerlesme kanamasıdır tatlım
Umudunu kırmak gibi olmasın ama dün aksam üzeri benimde öyle lekelenmem gelmisti sonra gelen giden olmadı bu sabahta kana dönüstü. Bekleyecez bakalım insallah bebek haber veriyordur belli olmaz kuzucum![]()
Öyle canım nefes aldıgımız sürece umut var demektirHayırlısı olsun hepimiz için canım benim kırmızıları görsek de denemeye devam, haber veririm yarın![]()
Yarına geçmezse kan vermeye giderken görünürüm ayy hiç sorma insanın içi içini yiyiyor daIcin rahat etmicekse bi doktara bakin istersen zaten bi doktora bakincez artik surekli sen bilcen gene canim ☺
Sen direk doktora mı göründün cnım öğrendiğin gibi yoksa önceki gebeliklerinden mi biliyon bununCok saol canim Allah razi olsun, Rabbim.tez vakitte sana da nasip etsin, Bende pıhtılaşma yok ama çok dikkat etmem gerekiyor yoksa düşük tehlikesi yaşıyorum, özellikle ağır kaldirmamam lazım mesela, çoğu hareketlerim kısıtlandı şuan.
Rica ederimm canimmmSaka biryana tüm sevgilere acık kalbim tesekkür ederim![]()
Oyle yap bali canim hadi bakalim haber vermeyi unutma ☺Yarına geçmezse kan vermeye giderken görünürüm ayy hiç sorma insanın içi içini yiyiyor da![]()
Kan vercem cnm hastaneye çağırdı doktorumEslem kuzummm çok heyecanliii ins guzel haberler verirsinevde mi yapacaksın test kanmi vereceksin
Güzel haberlerle döncem yarın inşallah canım dua edin bana daOyle yap bali canim hadi bakalim haber vermeyi unutma ☺
Gebelik testin yok mu canımIyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi![]()
Maalesef yok canim.sGebelik testin yok mu canım
Gebelik testi yap canım daha net olur ovulasyon çatlamış yumurtayı da gösteriyor olabilirIyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi![]()
InsAllah canimm hayirlisi olsun hakkinda ☺Güzel haberlerle döncem yarın inşallah canım dua edin bana da![]()