- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
İnşallah canım yumurtlama gördüm şükür ama sonucu ne olcak bekleyip görcem![]()
insAllah güzel sonuçlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yumurtlama gördüm şükür ama sonucu ne olcak bekleyip görcem![]()
Aminn inşallah canım hepimiz içinInsAllah canimm hayirlisi olsun hakkinda ☺![]()
Ovulasyon testini atabilir misin canım bi bakalımMaalesef yok canim.s
Canim bisey sorabilirmiyim sana ben ?Aminn inşallah canım hepimiz için![]()
Bana da cok sinirlisin diolar geldgimden beriSakinlik su ara yanimdan bile gecmiyo ayy icimdeki fasulye insallah insandir valla supheleniyorum bazen![]()
Buyur canim damlattkdan hemen iki cizgi ciktiOvulasyon testini atabilir misin canım bi bakalım
Yaa gercektenmi ancak yarin yapabilirimGebelik testi yap canım daha net olur ovulasyon çatlamış yumurtayı da gösteriyor olabilir
Aslında ben de ilk gebelikte aspirin kullanıyordum sürekli ama aynı zamanda kanamam da olduğu için yinede sürekli takip etmek gerekiyordu, bakalım bunda gerekir mi bilemiyorum.. sorunun ne olduğunu bilmek önemli dikkat etmek lazimAslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diye
Ve 12. Haftada dikiş atılacak ve kalırsam ins
Ve sende ins ins bu sefer saglikla alirsin kucagina
Norml iste bunlr malesefGecmisti normalde bugun yine basti![]()
Hamile kaldigim gibi doktor pıhtılaşma testi yaptırmıştı ordan biliyorum, daha sonraki detaylı ultrasonlarda kan akışına bakıyorlar nasıl diye ona gore söylüyorlar.Sen direk doktora mı göründün cnım öğrendiğin gibi yoksa önceki gebeliklerinden mi biliyon bunun
Baya koyu canım bence sen bi gebelik testi yap canımBuyur canim damlattkdan hemen iki cizgi cikti
Hımm anladım canım tedbir amaçlı iyi yapmışHamile kaldigim gibi doktor pıhtılaşma testi yaptırmıştı ordan biliyorum, daha sonraki detaylı ultrasonlarda kan akışına bakıyorlar nasıl diye ona gore söylüyorlar.
Tabi canım sorabilirisnCanim bisey sorabilirmiyim sana ben ?![]()
Amin canim inşallah, sormaya unuttum senin pıhtılaşma çıkmadigi halde niye kullaniyorsun peki ?? Ve niye dikis atilcak daha once dusugun mu olduAslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diye
Ve 12. Haftada dikiş atılacak ve kalırsam ins
Ve sende ins ins bu sefer saglikla alirsin kucagina
Evet birde sorunlu gebeliklerim olduğu için gerekli şeyleri yaptırıyoruzHımm anladım canım tedbir amaçlı iyi yapmış
İnsallah bu sorunsuz bi şekilde geçer canımEvet birde sorunlu gebeliklerim olduğu için gerekli şeyleri yaptırıyoruz
Tabiki hamilelik olabilir, bir sürü test paylaştık görmüşsündür öyle çokta köyü değildi mesela benimki:)Iyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi![]()
Eğer yumurtlama değilse, hoşgeldin bebekBuyur canim damlattkdan hemen iki cizgi cikti
Ciddenmi hayırlısı olur canım inşKan vercem cnm hastaneye çağırdı doktorum
Ayyyyyy gonuuull yeminle ben de gorduuumm. Icim bi heyecanlandi kiiizz.Canım foto da çok belli olmuyor ama ben görüyorum gerçekten çok heyecanlıyım göndereyim tamam