• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakinlik su ara yanimdan bile gecmiyo ayy icimdeki fasulye insallah insandir valla supheleniyorum bazen 🙄
Bana da cok sinirlisin diolar geldgimden beri 🙈 teyzm geldi iki kucuk cocugu var ama saniye yerinde durmuolr. Sabir diye bisy kalmdi. Cocugum olsa doverim herlde 😀

Eklentiler

• 20191015_215446.webp
    20191015_215446.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 36
Aslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diye
Ve 12. Haftada dikiş atılacak ve kalırsam ins
Ve sende ins ins bu sefer saglikla alirsin kucagina
Aslında ben de ilk gebelikte aspirin kullanıyordum sürekli ama aynı zamanda kanamam da olduğu için yinede sürekli takip etmek gerekiyordu, bakalım bunda gerekir mi bilemiyorum.. sorunun ne olduğunu bilmek önemli dikkat etmek lazim

Aslında Bana da yok dendi pihtilasma ama her gebelikte iğne kullanmaliyim düşük olmasın diye
Ve 12. Haftada dikiş atılacak ve kalırsam ins
Ve sende ins ins bu sefer saglikla alirsin kucagina
Amin canim inşallah, sormaya unuttum senin pıhtılaşma çıkmadigi halde niye kullaniyorsun peki ?? Ve niye dikis atilcak daha once dusugun mu oldu

Iyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi 💞
Tabiki hamilelik olabilir, bir sürü test paylaştık görmüşsündür öyle çokta köyü değildi mesela benimki:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X