• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@kedisever yanlıslıkla ekledim pardon.
@Kedi sever cicegim bilgi verirmisin😇
Yazmıştım araya kaynadı galiba tam günümde oldum yeni bat kasımın 8 i bakalım ateş ölçerle takip ediyordum ovu gününü ama eşimden hastalık kaptım boğazım felaket ölçmüyorum şuan 😔 bildiğiniz iyi gelen çay tarifi varmı ilaç kullanmada sıkıntı çekiyorum ben ya hap yutamıyorum 😭

Kimler hamile kaldı ben ders yoğunluğundan bakamıyorum aslında iyi de oluyor burada belirti duydukça kendimi dinliyorum sürekli

Bende pazartesi verdim 101di, cuma günü yine vericem, sonuca gore belki yine veririm yada vermem ama hemn doktora gitmek istemiyorum erken gidince kese gözükmüyor bi kaç kere gitmek gerekiyor, zaten folikasit kullanıyorum, doktor ilk önce onu başlatıyor eğer kullanmıyorsan. Ben bekliycem yani en az 1 hafta yada 2 bakalım kan değerine gore :)
Ben 3 aydan fazladır folik asit kullanıyorum sadece diğer değerlerime baktırmalıyım acaba diye düşünüyorum demir eksikliğim falan var çünkü bi zararı dokunmasın ☺️

Hadi bakalim sira gebelik kesesinde insAllah ☺
Aminn inşallah canım bizim seninle batlarımızın arasında 1 gün var sadece ama ben geç yumurtladğım için geçte ilerliyor 😄😄 yani yumurtlama günümü bilmeseydim geç döllenme olmuş oluyordu

Aminn inşallah canım bizim seninle batlarımızın arasında 1 gün var sadece ama ben geç yumurtladğım için geçte ilerliyor 😄😄 yani yumurtlama günümü bilmeseydim geç döllenme olmuş oluyordu
Evet canim 1 gun var arada kiz ben kendim yumurtlayamiyom ki ☺ ilaclarla buyuttuk yumurtalari bide catlattik sonra labaratuvarda birlestirildi sonra bana geri koyuldu 🤣😂

Evet canim 1 gun var arada kiz ben kendim yumurtlayamiyom ki ☺ ilaclarla buyuttuk yumurtalari bide catlattik sonra labaratuvarda birlestirildi sonra bana geri koyuldu 🤣😂
Hadi ya ayy allahım kimseyi o zorlu yollara koymadan doğal yolla nasip etsin sana da bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲❤️

Ay ay ay ay ayyy 💃💃💃💃💃💃💃 dugunumzde sizin icin de gobek aticam. Hayrli olsn cnm. Saglkla ilerlesn insllhhh.
Amin bitanem iyi eglenceler 😍
ayyyyy çok sevindim yaaaaa ALLAHIMMMMMMM :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Amin bitanem sıra sizde 😍
Allah'ım sen mucizelerin gerçek sahibisin çok şükür, Eslem ben de tebrik ederim canımm sonunda yaa çoook mutlu oldum. Harika sonuç çıkmış hadi sağlıkla ilerler inş. iyi haberini aldım ya resmen kendime sevindiğim gibi sana da öyle sevindim 😁 Rabbim hayırlı eylesiinn.❤️
Allah razı olsun bitanem sağ salim devam eder inşallah 😍
Canım çoook sevindim, sağlıkla ilerler inş ☺️
Teşekkür ederim taş bebeğim darısı sana inşallah 😘
Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa
Darısı başına cnm 😍
Cnm sağlıkla artsın değerin çook sevindim çook😍
Amin cnm amin darısı başınıza 😘

Hadi ya ayy allahım kimseyi o zorlu yollara koymadan doğal yolla nasip etsin sana da bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲
Amin canim kolay degil zor gercekten amin canim insAllah sanada nasip etsin canim saglikli bi sekilde kucagina almayi ☺❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X