- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
- Konu Sahibi papatya7203
-
Miyuucum seninle bat tarihlerimiz aynı ben 20 şubattan sonra beklemeye geçiyorum artık ,takipteyim seni,inşallah beraber hayırlı haberler alırızcanım en azından bi dene baktın stres yapıyo o zaman bırakırsın gün aşırı ilişki ile devam edersiniz.
Ben laboquick kullanıyorum 20 li olarak aldım internetten yanında da 6 tane gebelik testi var şuanda memnunum internettende araştırdığıma göre iyi bir markaPeki marka öneriniz nedir kızlar??? O da önemlidir sanırım
Canım herkese göre farklılık gösteriyor o yüzden şu sayfaya bakabilirsin YUMURTLAMA TESTİ | YUMURTLAMA TESTİMerhaba acaba ovulasyon testine kaçıncı günde başlanmalı
ovulasyon testiyle anladim canim kesin sonucu onla alirsinÖyle miben bu işi pek çözemedim zaten peki yumurtlama olduğunu nerden anladın ki yani 3-4 gün sonra olduğunu, ben sıvı geldiği zaman yumurtlama olfuğunu düşünüyordum. Çok mu cahilim acaba
canim testin resmini atsana sabaha sabah idrariyla yap bakalim birdeCanım ovulasyon testi yaptık hepimiz.
O sıvı yanıltıcı olabiliyor.
Bazen öncesinde bazen sonrasında geliyor. En garantisi ovulasyon testi
haydi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar. Ben de bu ay bebiş için çalışmaya başladım. Ben 3 şubatta piki gördüm. 1-2-3 şubatı değerlendirdik ama 4 şubatı değerlendiremedik. Umarım güzel haberler alırım bat 16 şubat. 2 gündür kasık ağrım var ara ara kramplar halinde. Pik gördüğüm günü ekliyorum eke belki birisine yok gösterir. SevgilerEki Görüntüle 2585583
cok gecmis olsun canim Rabbim rn hayirli zamanda nasip rtsin insallahMerhaba kızlar 2020nin başı bana uğurlu gelmedi maalesef, bugün kürtaj olmak zorunda kaldım, sagligimi toparlayinca en kısa sürede bebiş istiyoruz, hepiniz ovulasyon testlerini yapiyor musunuz? Daha da strese sokar mi acaba? daha once hic kullanmadım
kacirmamak icin adet bitiminden hemen sonra baslayabilirsinMerhaba acaba ovulasyon testine kaçıncı günde başlanmalı
ben labquick kullandim memnun kaldimPeki marka öneriniz nedir kızlar??? O da önemlidir sanırım
canim çizgi var gibi ama bu benim basimada gelmisti kuruma cizgisiymis bariz goruyordum bence bugun bir daha yap eger varsa daha kisa surede cikacaktir insallahBenim kameram sıkıntı bu ışıkta netlemiyor. Fotodan çok daha belirgin
ben buay kullandımArkadaşlar femara kullanan var mı içinizde
Ne güzel ama ben 20’ye kadar test yapmadan bekleyemeyebilirim.M
Miyuucum seninle bat tarihlerimiz aynı ben 20 şubattan sonra beklemeye geçiyorum artık ,takipteyim seni,inşallah beraber hayırlı haberler alırız
Adet bitince en sağlıklısı. Erken yumurtlama olabilir çünküMerhaba acaba ovulasyon testine kaçıncı günde başlanmalı
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ondan aldım ben de.Peki marka öneriniz nedir kızlar??? O da önemlidir sanırım
Kızlaar bu ay ilk defa yapıyorum da ovü.testini , böyle gördükten ne kadar süre sonra yumurtladınız?
Canım doktora gidecektin sen bu hafta gittin mi?Test yaptım kızlar demin negatif :)
Canım doktora gidecektin sen bu hafta gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?