- Konu Sahibi papatya7203
-
Kızlar benim reglime 2 3 kaldı. Ovulasyon testi yapayım dedim bu şekilde çıktı. Sizce tekrar mı yumurtluyorum. Normalde 2. Çizgi görmüyorum tamamen silinik şekilde oluyor hafif bile çıkmıyor.
İnşallah. Bugün regl sancısıyla uyandım. Ama daha 10 gün var. İçerde neler oluyor çok merak ediyorumhaydi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Yumurta takibi yaptırdın mı iğneye gerek var mıben buay kullandım
yaptırdım igne verdi bugun vuurndumYumurta takibi yaptırdın mı iğneye gerek var mı
Gebelik testi vardı evde, dayanamadım bi kaç gün var bata ama yaptımmBazı kişilerin gebeliği çıkıyormuş ovu testinde ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yumurtlama da olabilir.
canim tebrikler baya belirginGebelik testi vardı evde, dayanamadım bi kaç gün var bata ama yaptımm
Aha süper hayırlı olsun canım, baya da koyu çıkmışGebelik testi vardı evde, dayanamadım bi kaç gün var bata ama yaptımm
hadi hayırlısıKızlar benim de 2 gün yumurtlamadan sonra bugün silik çıktı, çatladı yumurtam. Bekleyişim başladı.
Çatlatma iğnesi mi canım? Hadi hayırlısı tutar inşallah alalım bu ay güzel haberleriyaptırdım igne verdi bugun vuurndum
Yarin aksam ilişki dedi
catlama ignesi evetÇatlatma iğnesi mi canım? Hadi hayırlısı tutar inşallah alalım bu ay güzel haberleri
haydi bakalim kuzum bu ay icimde his var olucak sanki :)Kızlar benim de 2 gün yumurtlamadan sonra bugün silik çıktı, çatladı yumurtam. Bekleyişim başladı.
yaptırdım igne verdi bugun vuurndum
Yarin aksam ilişki dedi
amin hepberbar inşallahHadi hayırlısıyla inşallah bu ay hamiş kalırsın bizde beraber
Ay hadi inşallah, bende de ayrı bi heyecan var bu ay niyeyse. Hamileler hissedermiş derler sen hissediyorsan olur belki hakikaten canımhaydi bakalim kuzum bu ay icimde his var olucak sanki :)
insallah kuzum gonulden isterim :)Ay hadi inşallah, bende de ayrı bi heyecan var bu ay niyeyse. Hamileler hissedermiş derler sen hissediyorsan olur belki hakikaten canım
Sen naptın, nasıl gidiyor, doktora ne zaman gidiceksin canıminsallah kuzum gonulden isterim :)
Kızlar ben bu bebiş işini 2 3 ay askıya almaya karar verdim.
Eşime söyledim oda sen bilirsin tabiki dedi.
Ne bileyim bi soğudum bu süreçten.
Çok gerildiğimi farkettim.
6 ay oldu.
Biraz ara vermek, bu düşünceden uzaklaşmak iyi gelecektir.
Bu süreçte korunucam.
Ama bitkisel tedaviye devam edicem pko üzerine.
Kilo vermeye karar verdim.
10 kilo vermem lazım.
Onuda veririm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?