- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Sen bilirsin canım en önemlisi kafanın rahat olması bence de
benim bu çatlama iğnesinden sonra karnim suan fena agriyor kasiklarim vs neden acaba igneyi 1200de vurdurdumAy hadi inşallah, bende de ayrı bi heyecan var bu ay niyeyse. Hamileler hissedermiş derler sen hissediyorsan olur belki hakikaten canım
Çok bilgim yok o konuda canım. Belki yan etkisidir ya da yumurtan çatladığı için hissediyorsundur.benim bu çatlama iğnesinden sonra karnim suan fena agriyor kasiklarim vs neden acaba igneyi 1200de vurdurdum
yarın çatlayacak 36saat sonraÇok bilgim yok o konuda canım. Belki yan etkisidir ya da yumurtan çatladığı için hissediyorsundur.
Haklısın, insan kaptırıyor kendini, 2 yaşında da tam zamanları zorluyordur. Hayırlısı canım, umarım istediğin gibi gelişir her şey kafan rahat hazır bir şekilde gelir bebiş.Aynen kuzum.
Bide sanki bebek heyecanına kapılıp acele ediyorum gibi hissettim 2 gündür.
Oğlumun 2 yaş evresi tam ve cidden bunaltıyor bi kaç gündür.
Bide düşündüm 5 gündür perişan yatıyordum.
Hamile olsaydım veya bebek olsaydı perişanlık 2 katına çıkacaktı.
En azından yaz başında kalsam oğlum 3 yaşında olur en erken.
Tuvalet eğitimi bitmiş olur, ne bileyim iletişim kurmaya başlamış olur tam anlamıyla.
Bende biraz rahat ederim diye düşündüm kendimce
Diğer sayfalarda da sor istersen canım deneyimli kişiler çok. Ben de pek bilmiyorum maalesefyarın çatlayacak 36saat sonra
canımm çok teşekkürler başlık gerçekten de uğurlu geldi sanırımmmcanim tebrikler baya belirgin
ay hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzzKızlar benim de 2 gün yumurtlamadan sonra bugün silik çıktı, çatladı yumurtam. Bekleyişim başladı.
Genelde 4 gün deniyor canımKızlaaar ilk defa bu kadar koyu oldu ilk dakikada ikiside aynı. Kaç gün değerlendirmek lazım?
Canım bak şöyle bi tarif var buna göre değerlendirebilirsin.Kızlaaar ilk defa bu kadar koyu oldu ilk dakikada ikiside aynı. Kaç gün değerlendirmek lazım?
Genelde 4 gün deniyor canım
Teşekkür ederim inşallah olur yaCanım bak şöyle bi tarif var buna göre değerlendirebilirsin.
Anladım teşekkür ederimkacirmamak icin adet bitiminden hemen sonra baslayabilirsin
Yumurtan çatlamış olabilirKızlar dün gece kasığımın tam orta kısmın da ağrı başladı şimdi resmen krem gibi akıntı ve akıntının içinde çok az kan geldi. Çok korktum bu ne sizce. Başına böyle bişey gelen var mı
Normal de şeffaf uzayan akıntım gelirdi ilk defa böyle olduYumurtan çatlamış olabilir
Haklısın, insan kaptırıyor kendini, 2 yaşında da tam zamanları zorluyordur. Hayırlısı canım, umarım istediğin gibi gelişir her şey kafan rahat hazır bir şekilde gelir bebiş.
Hayırlı olsun canımKızlar hayali çizgiyi göreniniz var mı Eki Görüntüle 2586068
Ay ağzın bal yesin inşallah ya psikolojim bozuldu bi ben mi görüyorum diyordumHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?