Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bilirsin canım en önemlisi kafanın rahat olması bence de

Aynen kuzum.
Bide sanki bebek heyecanına kapılıp acele ediyorum gibi hissettim 2 gündür.
Oğlumun 2 yaş evresi tam ve cidden bunaltıyor bi kaç gündür.
Bide düşündüm 5 gündür perişan yatıyordum.
Hamile olsaydım veya bebek olsaydı perişanlık 2 katına çıkacaktı.

En azından yaz başında kalsam oğlum 3 yaşında olur en erken.
Tuvalet eğitimi bitmiş olur, ne bileyim iletişim kurmaya başlamış olur tam anlamıyla.
Bende biraz rahat ederim diye düşündüm kendimce

Ay hadi inşallah, bende de ayrı bi heyecan var bu ay niyeyse. Hamileler hissedermiş derler sen hissediyorsan olur belki hakikaten canım
benim bu çatlama iğnesinden sonra karnim suan fena agriyor kasiklarim vs neden acaba igneyi 1200de vurdurdum

Haklısın, insan kaptırıyor kendini, 2 yaşında da tam zamanları zorluyordur. Hayırlısı canım, umarım istediğin gibi gelişir her şey kafan rahat hazır bir şekilde gelir bebiş.

Kızlaaar ilk defa bu kadar koyu oldu ilk dakikada ikiside aynı. Kaç gün değerlendirmek lazım?

Eklentiler

• IMG_20200206_211254.webp
    107,9 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar dün gece kasığımın tam orta kısmın da ağrı başladı şimdi resmen krem gibi akıntı ve akıntının içinde çok az kan geldi. Çok korktum bu ne sizce. Başına böyle bişey gelen var mı

Haklısın, insan kaptırıyor kendini, 2 yaşında da tam zamanları zorluyordur. Hayırlısı canım, umarım istediğin gibi gelişir her şey kafan rahat hazır bir şekilde gelir bebiş.

İnşallah kuzum. Rabbim o zamana aratmadan sağlıklı bir bebek ve sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.
Hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…