- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi papatya7203
-
Yok canım var inşallahAy ağzın bal yesin inşallah ya psikolojim bozuldu bi ben mi görüyorum diyordum
İnşallah 3 gün sonra tekrarlasam testi daha koyulaşır mı acabaYok canım var inşallah
Silik çıktığı gün mü çatlamış oluyorhadi hayırlısı
Koyulaşır kan ver daha garanti olsunİnşallah 3 gün sonra tekrarlasam testi daha koyulaşır mı acaba
oyle diyorlarSilik çıktığı gün mü çatlamış oluyor
canim hakkinda hayirlisi olsun senin icin en uygun zaman ne zamansa o zamanda olur insallahAynen kuzum.
Bide sanki bebek heyecanına kapılıp acele ediyorum gibi hissettim 2 gündür.
Oğlumun 2 yaş evresi tam ve cidden bunaltıyor bi kaç gündür.
Bide düşündüm 5 gündür perişan yatıyordum.
Hamile olsaydım veya bebek olsaydı perişanlık 2 katına çıkacaktı.
En azından yaz başında kalsam oğlum 3 yaşında olur en erken.
Tuvalet eğitimi bitmiş olur, ne bileyim iletişim kurmaya başlamış olur tam anlamıyla.
Bende biraz rahat ederim diye düşündüm kendimce
ne mutlu kuzumcanımm çok teşekkürler başlık gerçekten de uğurlu geldi sanırımmmevet ben de şaşırdım baya koyu çıktı inşallah herkes en kısa sürede güzel haber alır
sen nasılsın canım nasıl geçiyor bulantı falan var mı?
canim hangi donemdesin yumurtlami regl mi yakin yoksaKızlar dün gece kasığımın tam orta kısmın da ağrı başladı şimdi resmen krem gibi akıntı ve akıntının içinde çok az kan geldi. Çok korktum bu ne sizce. Başına böyle bişey gelen var mı
ben goruyorum canim kan vermelisin bence varKızlar hayali çizgiyi göreniniz var mı Eki Görüntüle 2586068
Bak canım böyleymişKızlar piki gördüm bikac gün daha yapicam siliklesene kadar inşaallah sağlıkla gelir bebegim
insallah canimKızlar piki gördüm bikac gün daha yapicam siliklesene kadar inşaallah sağlıkla gelir bebegim
insallah canim guzel haberleri bekliyorumBu da pik oldu ollleyy inş tutar dua edin kızlar
İliskiyi gunluk mu yapacaksınızKızlar piki gördüm bikac gün daha yapicam siliklesene kadar inşaallah sağlıkla gelir bebegim
İliskiyi gunluk mu yapacaksınız
Himmm o zaman pik günü ve 2 gün sonra yapmak yeterli olur, sonucta yumurta da 24 saat yasamiyor mucanım her gün istersen her gün değerlendir, ama spermler 72 saate kadar içeride canlı kalabiliyormuş. Bazı kişiler sperm kalitesi olsun diye gün aşırı değerlendiriyor. Ben mesela bu ay öyle denedim. O biraz senin ve eşinin keyfine kalmış bir durum oluyor. Pik günü yapmak önemli ama o günü boş geçme, ertesi gün de silikleşince yani çatlama gününe hazır olmuş oluyorsun.
Birgün boş, birgün doluHimmm o zaman pik günü ve 2 gün sonra yapmak yeterli olur, sonucta yumurta da 24 saat yasamiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?