Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracgm klomen ve catlatma iğnesi oldum ve 8.gunum sol kasıgım cok kotu agrıyor sizdede var mı boyle birsey ya

canim hakkinda hayirlisi olsun senin icin en uygun zaman ne zamansa o zamanda olur insallah

ne mutlu kuzum benimde guzel gidiyor suan icin yogun bir belirtim yok ama 7 haftada falan basliyor diyorlar bakalim yarin doktora gidicem bakalim

Kızlar piki gördüm bikac gün daha yapicam siliklesene kadar inşaallah sağlıkla gelir bebegim

Eklentiler

• 20200207_124223.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
İliskiyi gunluk mu yapacaksınız

canım her gün istersen her gün değerlendir, ama spermler 72 saate kadar içeride canlı kalabiliyormuş. Bazı kişiler sperm kalitesi olsun diye gün aşırı değerlendiriyor. Ben mesela bu ay öyle denedim. O biraz senin ve eşinin keyfine kalmış bir durum oluyor. Pik günü yapmak önemli ama o günü boş geçme, ertesi gün de silikleşince yani çatlama gününe hazır olmuş oluyorsun.

Himmm o zaman pik günü ve 2 gün sonra yapmak yeterli olur, sonucta yumurta da 24 saat yasamiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…