Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaa acil birşey sormam lazım dün yaptım testi 18. Gün resimde ki gibi buraya kadar testi hep saat gündüz 12-4 arası yapıyordum ,bugün az önce yaptım 19. Günüm saat 7 de ama silik gösteriyor,daha pik olmadan silik göstermesinin sebebi ne ya anlamadım ben bu işi,ne yapmam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20200207_190119.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 17
Benimde böyleydi sonra pik oldu. Belki sıvı alımından kaynaklıdır

Benimde böyleydi sonra pik oldu. Belki sıvı alımından kaynaklıdır
Sadece saat 4:30 da bir bardak çay içmiştim ama arada baya zaman oluyor :/

bu horman vucutta hep var zaten canim silik cikmasi normal

Önce ki gün koyu olup daha pik olmadan silik çıkması şaşırttı beni zaten ,normalde pik olması ya da bir önce ki günden koyu olması lazım ,ama silik çıktı
canim benimde oyle olmusti 14.gun koyi gibiydi sonra 15 16 ve 17de silik cikti 18 19 da tekrar koyilasmaya basladi 20de pik oldu

Önce ki gün koyu olup daha pik olmadan silik çıkması şaşırttı beni zaten ,normalde pik olması ya da bir önce ki günden koyu olması lazım ,ama silik çıktı
Canım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlama

Canım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlama ☺
Kızlar benim bu test olayından iyice kafam karıştı Yapmaya başlayınca hergün size soracağım

Kızlar benim bu test olayından iyice kafam karıştı Yapmaya başlayınca hergün size soracağım
Sor canım tabii ki ama karışık bir durum yok aslında
Adet biter bitmez başlıyorsun teste. İlk idrarla yapmıyorsun. En az 2-3 saat sıvı almadan ve her gün mümkünse aynı saatlerde uyguluyorsun. T çizgisi c çizgisi ile aynı veya daha koyulukta olunca yumurtlama. Ertesi gün de testi yapıyorsun silikleştiyse çatlamış demektir. Buna göre pik günü ve ertesi 3 gün ilişki. Sperm sorunu varsa veya her gün istemiyorum dersen; bir gün boş, bir gün dolu değerlendiriyorsun.

Canım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlama ☺
İşte bunu bilmiyordum,içimi rahatlattınız,cevap verenlere çok teşekkür ederim

Bazen koyu bazen silik olabilmesi kafa karistiracak gibi sanki ama herhalde pik cok bariz birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…