- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
- Konu Sahibi papatya7203
-
Benimde böyleydi sonra pik oldu. Belki sıvı alımından kaynaklıdırKızlar yaa acil birşey sormam lazım dün yaptım testi 18. Gün resimde ki gibi buraya kadar testi hep saat gündüz 12-4 arası yapıyordum ,bugün az önce yaptım 19. Günüm saat 7 de ama silik gösteriyor,daha pik olmadan silik göstermesinin sebebi ne ya anlamadım ben bu işi,ne yapmam gerekiyor
canım her gün istersen her gün değerlendir, ama spermler 72 saate kadar içeride canlı kalabiliyormuş. Bazı kişiler sperm kalitesi olsun diye gün aşırı değerlendiriyor. Ben mesela bu ay öyle denedim. O biraz senin ve eşinin keyfine kalmış bir durum oluyor. Pik günü yapmak önemli ama o günü boş geçme, ertesi gün de silikleşince yani çatlama gününe hazır olmuş oluyorsun.
Sadece saat 4:30 da bir bardak çay içmiştim ama arada baya zaman oluyor :/Benimde böyleydi sonra pik oldu. Belki sıvı alımından kaynaklıdır
bu horman vucutta hep var zaten canim silik cikmasi normalKızlar yaa acil birşey sormam lazım dün yaptım testi 18. Gün resimde ki gibi buraya kadar testi hep saat gündüz 12-4 arası yapıyordum ,bugün az önce yaptım 19. Günüm saat 7 de ama silik gösteriyor,daha pik olmadan silik göstermesinin sebebi ne ya anlamadım ben bu işi,ne yapmam gerekiyor
Önce ki gün koyu olup daha pik olmadan silik çıkması şaşırttı beni zaten ,normalde pik olması ya da bir önce ki günden koyu olması lazım ,ama silik çıktıbu horman vucutta hep var zaten canim silik cikmasi normal
canim benimde oyle olmusti 14.gun koyi gibiydi sonra 15 16 ve 17de silik cikti 18 19 da tekrar koyilasmaya basladi 20de pik olduÖnce ki gün koyu olup daha pik olmadan silik çıkması şaşırttı beni zaten ,normalde pik olması ya da bir önce ki günden koyu olması lazım ,ama silik çıktı
Canım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlamaÖnce ki gün koyu olup daha pik olmadan silik çıkması şaşırttı beni zaten ,normalde pik olması ya da bir önce ki günden koyu olması lazım ,ama silik çıktı
Kızlar benim bu test olayından iyice kafam karıştıCanım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlama ☺
Sor canım tabii ki ama karışık bir durum yok aslındaKızlar benim bu test olayından iyice kafam karıştıYapmaya başlayınca hergün size soracağım
İşte bunu bilmiyordum,içimi rahatlattınız,cevap verenlere çok teşekkür ederimCanım geç yumurtlama oluyordur muhtemelen yumurtlama olana kadar lh hormonu bazen silik bazen yüksek olabiliyor. Teste devam et, yılma. Papatya’nın dediği gibi geç de olsa olacaktır yumurtlama ☺
Canım instagramda bir gebenin günlüğü hesabını takip et. Orada örnekler de var açıklayıcı, bilgilendirici bir sayfa.Bazen koyu bazen silik olabilmesi kafa karistiracak gibi sanki ama herhalde pik cok bariz birsey
Gün aşırı canimİliskiyi gunluk mu yapacaksınız
cnm sennaptin batina kacvarCanım instagramda bir gebenin günlüğü hesabını takip et. Orada örnekler de var açıklayıcı, bilgilendirici bir sayfa.
20si canım. Senin?cnm sennaptin batina kacvar
ben daha yumurtlamadayim cnm batim buyuk ihtimal 23subat olabilir20si canım. Senin?
yakiniz birbirimize20si canım. Senin?
Evet. Hadi hayırlısıyakiniz birbirimize
amin inşallahEvet. Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?