- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi papatya7203
-
hep pepeseyiz hayırlısı olsunBenim bat 21 yumurtalık sonrası 17.gün 22sine denk geliyor. Ay düşünmek istemiyorum ama bi umut işte be
Ayyy olsa ne güzel hep birlikte mutluluk yaşardık.hep pepeseyiz hayırlısı olsun
benimki soylemeden anlar surkeli takipte çünküAyyy olsa ne güzel hep birlikte mutluluk yaşardık.
Gruba soru hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylersiniz?
Benimki de öyle ama ben galiba olursa adet oldum falan derimbenimki soylemeden anlar surkeli takipte çünkübenden once ogrenir
Benimki de takipte.Ayyy olsa ne güzel hep birlikte mutluluk yaşardık.
Ilkinde yanımdaydı, kan sonucumu telefonda öğrendim, bu sefer inşallah olursa uzun bir sure soylemeyi düşünmüyorum yine hüsran yaşamamak için, çok kızacak ama yapacak birsey yokAyyy olsa ne güzel hep birlikte mutluluk yaşardık.
Yumurtlamadan 17 gün sonra mı adet geliyor ?Benim bat 21 yumurtalık sonrası 17.gün 22sine denk geliyor. Ay düşünmek istemiyorum ama bi umut işte be
Valla sürpriz yapmayı çok isterdim ama benimki de benimle beraber takipte ,kan testi yaptırsam ikimizde sonuç etiketini alıyoruz yarış yapıyoruz hangimiz daha önce öğrenecek diye,belki de o benden önce öğrenip bana sürpriz yapabilir o dereceAyyy olsa ne güzel hep birlikte mutluluk yaşardık.
14 gun sonra adet olunurYumurtlamadan 17 gün sonra mı adet geliyor ?
ayni bneimkiValla sürpriz yapmayı çok isterdim ama benimki de benimle beraber takipte ,kan testi yaptırsam ikimizde sonuç etiketini alıyoruz yarış yapıyoruz hangimiz daha önce öğrenecek diye,belki de o benden önce öğrenip bana sürpriz yapabilir o derece
namazdan anliyor bneimkiBenimki de öyle ama ben galiba olursa adet oldum falan derim
17 gün geçince gebelik testi yapın diyorlar oyuzden hesapladım tatlımYumurtlamadan 17 gün sonra mı adet geliyor ?
14gunsonra genelde adet olunuyor17 gün geçince gebelik testi yapın diyorlar oyuzden hesapladım tatlım
Naptin gittinmi dok.merhaba 2020ye minikleriyle girmek isteyenleri bekliyoruz-bridget- @Vazelin005 Dasmeer @RujsuzRuhsuzum @Peripella @sebahatbaba yazasimvar Inatcikisilik @Oyku1414 @Meryur @xy35 S Sudecar @didima @Algernonya @Nimoss9 Saricicek97 @Bifincankahve @Kelebek1122 @Erbdky @smgsyglr
gittim canim cok sukur gorduk keseyi haftayada kalp atisi icin cagirdi sen ne yapiyorsunNaptin gittinmi dok.
E cok iyi cok sevindim adina ne mutlu sana,bende 13 üne kalp atisi icin gidicem,kac haftalikmisgittim canim cok sukur gorduk keseyi haftayada kalp atisi icin cagirdi sen ne yapiyorsun
guzel haberlerini bekliyorum canim 6 arti5 misE cok iyi cok sevindim adina ne mutlu sana,bende 13 üne kalp atisi icin gidicem,kac haftalikmis
Bebek görünüyor muydu,bende gittigimde 6+2 olmuş olacakguzel haberlerini bekliyorum canim 6 arti5 mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?