Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakınız yumurta çatlamış oluyor dimi bu? Dünü değerlendiremedik maalesef bugüne kaldı

Eklentiler

• IMG_20200209_150612.webp
    200,4 KB · Görüntüleme: 16
Bende hiç göremem zannettim ama iki saniyede kıpkırmızı olmuştu denemeye devam et herkesin farklı. Bide üstüne yük gibi gelmesin ben sanki hergün kendimi keşfetme hissiyle yapıyorum

Merhaba herkese. Dun boyle nasi anlatayim birden akinti gibi ama su sanki oyle bisey geldi ama yavas yavas deil sanki patlams akinti topu gibi iki sefer oldu 1 2 damla da kan geldi hic bise anlamadm ne die

Merhaba herkese. Dun boyle nasi anlatayim birden akinti gibi ama su sanki oyle bisey geldi ama yavas yavas deil sanki patlams akinti topu gibi iki sefer oldu 1 2 damla da kan geldi hic bise anlamadm ne die
Yumurtlama akıntısı olabilir. Teste devam et canım. Nolur nolmaz değerlendir bugünleri

Bana da normal demişlerdi. Ama e2 düşüktü. 20’den büyük olmalı aslında doktorlar önemsemiyor pek
Ben 3 4 ay önce hormon testi yaptırdım E2 13 küsür cıkmıstı benm kendmi bildim bileli düşüktür gögüslerimde bu yüzden büyümedi ama hamile kalmaya cok engel oldugunu bilmiyodum sorunsuz Bi sekilde kaldım Allah kalp seslerini duyurur inş 6 haftalık oldu şimdilik

Benim de göğüslerim küçük ama bu sayede geç adet oldum ve boyum daha çok uzayabildiSağlıkla kucağınıza alın inşallah

Meraba kızlar sizce 11.gün pik yaptı diye dusunuyodum ama galiba bugün pik yaptı zaten hissediyorumda

Eklentiler

• 15813290219951114054123.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa

Kızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
11 de bende ovuden sonraki 2 günüde değerlendirip Allah'a birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…