- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Canım hayırlı olsun tekrar çok sevindimgittim canim cok sukur gorduk keseyi haftayada kalp atisi icin cagirdi sen ne yapiyorsun
İnşallah bende görürüm böyle bunu bile göremeden iki gündür silikleşmeye başladı tam koyulaşacak derken..tam hevesli hevesli gidiyordum, kaç gündür değerlendiremiyoruz zaten ben şimdiden ümidimi kestimYine böyle oldu. Sanki silikleşiyor mu ne
cok tesekkur ederim canimCanım hayırlı olsun tekrar çok sevindim
umidini yitirme sakin mutlaka devam et teste bende gec yumurtladimİnşallah bende görürüm böyle bunu bile göremeden iki gündür silikleşmeye başladı tam koyulaşacak derken..tam hevesli hevesli gidiyordum, kaç gündür değerlendiremiyoruz zaten ben şimdiden ümidimi kestim
Bende hiç göremem zannettim ama iki saniyede kıpkırmızı olmuştu denemeye devam et herkesin farklı. Bide üstüne yük gibi gelmesin ben sanki hergün kendimi keşfetme hissiyle yapıyorumİnşallah bende görürüm böyle bunu bile göremeden iki gündür silikleşmeye başladı tam koyulaşacak derken..tam hevesli hevesli gidiyordum, kaç gündür değerlendiremiyoruz zaten ben şimdiden ümidimi kestim
Senin bat ne zamandı canım onunla ilgili olabilir mi acabaMerhaba herkese. Dun boyle nasi anlatayim birden akinti gibi ama su sanki oyle bisey geldi ama yavas yavas deil sanki patlams akinti topu gibiiki sefer oldu 1 2 damla da kan geldi hic bise anlamadm ne die
Yumurtlama akıntısı olabilir. Teste devam et canım. Nolur nolmaz değerlendir bugünleriMerhaba herkese. Dun boyle nasi anlatayim birden akinti gibi ama su sanki oyle bisey geldi ama yavas yavas deil sanki patlams akinti topu gibiiki sefer oldu 1 2 damla da kan geldi hic bise anlamadm ne die
Çatlamış canım bugün değerlendir mutlakaBakınız yumurta çatlamış oluyor dimi bu? Dünü değerlendiremedik maalesef bugüne kaldı
Ben 3 4 ay önce hormon testi yaptırdım E2 13 küsür cıkmıstı benm kendmi bildim bileli düşüktür gögüslerimde bu yüzden büyümedi ama hamile kalmaya cok engel oldugunu bilmiyodum sorunsuz Bi sekilde kaldım Allah kalp seslerini duyurur inş 6 haftalık oldu şimdilikBana da normal demişlerdi. Ama e2 düşüktü. 20’den büyük olmalı aslında doktorlar önemsemiyor pek
17 subat daha var yaSenin bat ne zamandı canım onunla ilgili olabilir mi acaba
Yumurtlama akıntısı gibi deil yaa su gibi biseydiYumurtlama akıntısı olabilir. Teste devam et canım. Nolur nolmaz değerlendir bugünleri
Benim de göğüslerim küçük ama bu sayede geç adet oldum ve boyum daha çok uzayabildiBen 3 4 ay önce hormon testi yaptırdım E2 13 küsür cıkmıstı benm kendmi bildim bileli düşüktür gögüslerimde bu yüzden büyümedi ama hamile kalmaya cok engel oldugunu bilmiyodum sorunsuz Bi sekilde kaldım Allah kalp seslerini duyurur inş 6 haftalık oldu şimdilik
Su gibi de olabilir yumurtlama akıntısıYumurtlama akıntısı gibi deil yaa su gibi biseydi
14. Gün pik olmuş canım.Meraba kızlar sizce 11.gün pik yaptı diye dusunuyodum ama galiba bugün pik yaptı zaten hissediyorumda
son attigin pik canimMeraba kızlar sizce 11.gün pik yaptı diye dusunuyodum ama galiba bugün pik yaptı zaten hissediyorumda
11 de bendeKızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?