- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ben beklemedeym hic birsey yaptığım yokKızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
Hadi bakalım hayırlısı. Beklemek zor ama sabredicez mecbur11 de bendeovuden sonraki 2 günüde değerlendirip Allah'a birakicam
Bat ne zamandı senin?Ben beklemedeym hic birsey yaptığım yok
Az kalmış canım heyecanlıBata 5 kala beklemedeyim bende :)
16 17si gibi olmam lazim ama 14 subatta test yapcm onu bekliyorm su anBat ne zamandı senin?
Ay az kalmış senin de hadi bakalım16 17si gibi olmam lazim ama 14 subatta test yapcm onu bekliyorm su an
Az ama çok uzuuun geliyor test yapmamak için zor durduruyorum kendimiAz kalmış canım heyecanlı☺
Benim bat 15 i ama 14 şubatta yapasım var testi16 17si gibi olmam lazim ama 14 subatta test yapcm onu bekliyorm su an
Hayirlisi olsun artk napalmAy az kalmış senin de hadi bakalımben de 16’sında test yapıcam eşimin doğum günü ☺
Aslında 5 gün kala erken gebelik testleri gösterebiliyor. Bi dene istersen canımAz ama çok uzuuun geliyor test yapmamak için zor durduruyorum kendimi ☺
Yap gitsin 14undeBenim bat 15 i ama 14 şubatta yapasım var testi
Hava çok soğuk dışarı çıkıp alamıyorum eşimden de istemiyorum süpriz yapayım diyeAslında 5 gün kala erken gebelik testleri gösterebiliyor. Bi dene istersen canım
Yapıyım demi seni kırmak istemiyorumYap gitsin 14unde
Yap yap hediye aramak derdi olmaz daha güzel hediye mi olurYapıyım demi seni kırmak istemiyorum
İnternetten al canım. Hızlı kargo olanlar hemen gönderir. 14’üne çoktan yetişir.Hava çok soğuk dışarı çıkıp alamıyorum eşimden de istemiyorum süpriz yapayım diye
Ovulasyn testinden cikan var 6 tane onlar iidir herhaldeİnternetten al canım. Hızlı kargo olanlar hemen gönderir. 14’üne çoktan yetişir.
Yarın yap, bize de haber etOvulasyn testinden cikan var 6 tane onlar iidir herhalde
Gaz vermeeeİnternetten al canım. Hızlı kargo olanlar hemen gönderir. 14’üne çoktan yetişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?