- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Belirtin falan var mı hiçGaz vermeee
16 17si flnInatcikisilik senin bat ne zaman?
14unden once yapmamYarın yap, bize de haber et ☺
Çok fazla gaz karın alt bölgemde baskı gibi bişey kasık ve bel ağrısı varBelirtin falan var mı hiç
Umarım hamilesindir canım.Çok fazla gaz karın alt bölgemde baskı gibi bişey kasık ve bel ağrısı var
Aynılari bende de var valla felaket gaz sancisi cekiyormÇok fazla gaz karın alt bölgemde baskı gibi bişey kasık ve bel ağrısı var
İnşallah hepimiz hamileyizdir.Umarım hamilesindir canım.
Benim de çok erken belirtiler için ama bugün yoga yapmıştım, ders sonrası beyaz kremsi akıntım oldu, bir de ara ara tatlı tatlı kasık ağrım oluyor.
su gibi gecsin insallah kuzum benim biraz bulantim varKızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
ayy ne guzel hediye hadi insallah kuzumAy az kalmış senin de hadi bakalımben de 16’sında test yapıcam eşimin doğum günü
Canım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah bulantılı süreçler zormuş.su gibi gecsin insallah kuzum benim biraz bulantim var
Evet bakalım inşallah tutar da sürpriz olur eşimeayy ne guzel hediye hadi insallah kuzum
Insallah tutar da bize dualara başlarsınCanım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah bulantılı süreçler zormuş. ☺
Evet bakalım inşallah tutar da sürpriz olur eşime
Pskolojikmi bilmiyorum acıkınca fena oluyorum normalde de pek aclıga dayanamazdım ama su an daha Bi kötü oluyorum midem biraz garip normalde de cok bulanırdım su anda da otobüste filan daha Bi kötü oluyorım onun dısında Baska hiç Bi belirtim yok belirtiler genelde benm günlük hayatımda d solan seylerdi ama sanki sahada arttı gibi geliyoKızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
sabir diyorum artik kuzum insallah biran once bu surec biterCanım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah bulantılı süreçler zormuş.
Evet bakalım inşallah tutar da sürpriz olur eşime
İnşallah canım
Bat ne zaman canımPskolojikmi bilmiyorum acıkınca fena oluyorum normalde de pek aclıga dayanamazdım ama su an daha Bi kötü oluyorum midem biraz garip normalde de cok bulanırdım su anda da otobüste filan daha Bi kötü oluyorım onun dısında Baska hiç Bi belirtim yok belirtiler genelde benm günlük hayatımda d solan seylerdi ama sanki sahada arttı gibi geliyo
Pko oldugum için belirsiz 2 aydır 35 40 günü buluyordu döngülerim onun öncesi dogum kontrol hapı kullanıyordum ZTenBat ne zaman canım
Benimde 15 gün var daha yumurtlamayı yakalayamadımKızlar nasılsınız? Hamileler için süreç nasıl gidiyor, belirtiler başladı mı? Hamilelik bekleyenler siz de durumlar ne, nasıl sabrediyorsunuz? Benim bata 10 gün kaldı, daha çok var yaa
Olur canım teste devam et geç oluyor bazen.Benimde 15 gün var daha yumurtlamayı yakalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?