- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Yumurtlaman belli mi canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor benim bildiğim. Aşağı yukarı o şekilde tahmin edebilirsin belki.Pko oldugum için belirsiz 2 aydır 35 40 günü buluyordu döngülerim onun öncesi dogum kontrol hapı kullanıyordum ZTen
Aynen ya benimde koyulaşmaya başlarken silikleşmeye başladı sonra ne oldu kaynadı gitti araya piki göremeden ,o kadar da takip yapmıştım,hayırlısı artık hakkımızda daha bata da 11 gün falan var adetim o kadar uzun ki ,geçmek bilmiyor bi türlü ..Benimde 15 gün var daha yumurtlamayı yakalayamadım
Sen yinede 2 güne bir değerlendir canımAynen ya benimde koyulaşmaya başlarken silikleşmeye başladı sonra ne oldu kaynadı gitti araya piki göremeden ,o kadar da takip yapmıştım,hayırlısı artık hakkımızda daha bata da 11 gün falan var adetim o kadar uzun ki ,geçmek bilmiyor bi türlü ..
Aynen öyle yaptım piki göremesemde tahmini olarak belki yumurtlamışımdır diye değerlendirdimSen yinede 2 güne bir değerlendir canım
Onuda bilmiyorum valla bu ay test yapacaktım sırf merakımdan ama kısmet olmadı bide bende her daim akıntı var o yuzden o sekilde de takip edemiyorumYumurtlaman belli mi canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor benim bildiğim. Aşağı yukarı o şekilde tahmin edebilirsin belki.
Her şey sana tam sürpriz olacak deseneOnuda bilmiyorum valla bu ay test yapacaktım sırf merakımdan ama kısmet olmadı bide bende her daim akıntı var o yuzden o sekilde de takip edemiyorum
Aynen oldu ZTen testte pozitif cıkınca inanmadım dogum tarihi ne kdrlık oldugunu tahmin edemiyorumHer şey sana tam sürpriz olacak desene
Ha sen hamile misin canım ben anlamamıştım pardon. Süpermiş hayırlı olsunAynen oldu ZTen testte pozitif cıkınca inanmadım dogum tarihi ne kdrlık oldugunu tahmin edemiyorum
Yumurtlama yaklaşırken de olabiliyor o akıntı çatlayınca da.Merhaba bir sorum olacaktı şeffaf uzayan akıntı gelince yumurta çatlamış mi oluyor bilginiz var mı
Teşekkür ederimYumurtlama yaklaşırken de olabiliyor o akıntı çatlayınca da.
bende goruyorum canim hemen mi cikti cizgi
Evet hemen çıktı ellerimi yıkadım baktım çizgi ama ben görmek istediğim için mi görüyorum dedim :)bende goruyorum canim hemen mi cikti cizgi
Ben de görüyorum bence kan testine gidinEvet hemen çıktı ellerimi yıkadım baktım çizgi ama ben görmek istediğim için mi görüyorum dedim :)
Akşam gidicem ama negatif görücem diye korkuyorumBen de görüyorum bence kan testine gidin
Çizgi var hemen kan testi ver canım tebrik etmek için bekliyoruz
Akşam gidecektim ama misafir gelecekmiş yarına kaldı canım inşallah hayırlısıyla hamileyizdir hepimizÇizgi var hemen kan testi ver canım tebrik etmek için bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?