Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamayı göstermesi için daha koyu olur canım 2 gün sonra tekrar bak yada gebelik testi yapabilirsin şüphen varsa
Ov. Testi ilede bakılıyor ya bi deneyeyim dedim ilk yaptığım çok silikti ikinci koyulaştı. Erken gebelik yaptım dayanamayıp ama onda çıkmadı bişey belkide ben acele ettim

Yarın da olmazsan tekrarla bakalım canım.
Ben de dün yaptım yine negatifti. Yarın bi tekrarlıcam bakalım. Bugünü saymazsak bata 3 gün kalıyo. Ama pek umudum yok, belirtim de yok pek.
Olacak gibiyim agrm fln oluo arada bakalim bi iki gune olurum bence

Ben de anlamiyorum yumurtlamadan 3 gun gecti ama hala ov.testi silik çizgi.Yani çatlama bu kadar uzun surer mi hic bir fikrim yok.Zaten belirtim de yok bu ay da olmadi sanki.

Merhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....

hepımız aynı durumdayız rabbım yardımcımız olsun

Benim bat yarın bekliyorum regliyi. Testlerde bişeycik yok.
Ben de regl bekliyorum hâlâ bugün olmadım. Günü gününedir regl pek oynamaz günüm aslında. Ama hamilelik de sanmıyorum çünkü 2 gün önce erken gebelik testinde çıkmamıştı. Yumurtlamam da 6’sıydı. Olsa çıkardı herhalde testte.

Bende mart ayında transfer olacağım nasipse inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur yavrusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…