- Konu Sahibi papatya7203
-
Rengi kıvamı nasıl bi de adetin kaç gün geçtiKızlar nasılsınız.
Ya dünde benden leke geldi.
Bugün yok.
Maydonoz da içtim sökülsün diye.
Bebeğe yormuyorum hiç.
Doğumdan önce böyle bişey yaşamazdım. Yine 2 3 ayda bir olurdum ama birden başlardı adetim.
Doğumdan beri 2 senedir böyle sürünüyor.
Bıktım durumdan ya.
Yarın randevu varsa gidicem doktora.
Kesin yine rahim kalınlaşmasından dolayı sökülemiyor.
Canim yine de icmesen mi maydonoz vs ne olur ne olmaz bilemezsin. Biraz daha beklesen mi sen test yaptin mi
Bence içme biraz daha bekleyip kan testi ver ne olur ne olmaz sonra üzülme
Rengi kıvamı nasıl bi de adetin kaç gün geçti
Adetim geçeli 6 gün oldu. Ama ovulasyon olmamıştı.
Benim şüphelendiğim ilişki üzerinden tam 13 gün geçti.
Salı az bi kahverengi leke geldi akıntıyla karışık 2 3 damla . Sonra bitti
Çarşamba kan verdm negatif
Dün akşam yeniden bu defa az daha kırmızımsı kahve iplik gibi biraz daha geldi.
Devamı yok
Kızlar hepinize merhaba yumurtlama akıntısı 2-3 gun surermi yumurta akı kovamında yapışkan halde
İnş canım dun o akıntı basladı bugunde devam edıyor dunden once degerlndırmiştik, dün degerlendırmedık bugun ve yarında deneriz inş tutar sizce bu sekılde degerlendırmek sure acısından normal misürer canım normal
Ovulasyon testi daha garanti oluyor canım tam günü görmek için. Dene istersen. Testim yok dersen, akıntına göre gün aşırı değerlendirin derim.İnş canım dun o akıntı basladı bugunde devam edıyor dunden once degerlndırmiştik, dün degerlendırmedık bugun ve yarında deneriz inş tutar sizce bu sekılde degerlendırmek sure acısından normal mi
Ovü testide yapıyorum canım aksam da yapıp ayacagım senıde etiketlerım bı yorumlarsınız olmus mu daha devammıOvulasyon testi daha garanti oluyor canım tam günü görmek için. Dene istersen. Testim yok dersen, akıntına göre gün aşırı değerlendirin derim.
Eğer daha yakın zamanda bi ilişki olmadıysa zor görünüyor. Olduysa da kan tahlili erken oluyor 1 günde kana geçmezAdetim geçeli 6 gün oldu. Ama ovulasyon olmamıştı.
Benim şüphelendiğim ilişki üzerinden tam 13 gün geçti.
Salı az bi kahverengi leke geldi akıntıyla karışık 2 3 damla . Sonra bitti
Çarşamba kan verdm negatif
Dün akşam yeniden bu defa az daha kırmızımsı kahve iplik gibi biraz daha geldi.
Devamı yok
Daha varEki Görüntüle 2583185
Bu da bugun
Eğer daha yakın zamanda bi ilişki olmadıysa zor görünüyor. Olduysa da kan tahlili erken oluyor 1 günde kana geçmez
Canım bence de doktora git bi de o baksın, gerekirse şüphelenirse o gebelik testi vs ister zaten. Başka bir şey varsa da gecikmemiş olursun. En garantisi.
Benim de öyle oldu. Lekelenmemin gecesinde Test yaptım negatif. Ertesi gün kan verdim negatif. Ya 5 ya 6ncı gününde kan verdim 14,77 çıktı. Belirtilerden anlamıştım o yüzden inatlaştım birazBi arkadaşım böyle leke oluyor ertesi gün lan veriyor negatif.
4 gün sonra evde test yapıyor pozitif.
Kan vermiş değeri 30 falanmış.
Onu dinleyince de bi umut oldu işte.
yok canim ben kimyasal falan hic gecirmedimSadece bi kere kimyasalmi gecirdin sen belki sana takviye bisiler verirdi aslinda
Benim de öyle oldu. Lekelenmemin gecesinde Test yaptım negatif. Ertesi gün kan verdim negatif. Ya 5 ya 6ncı gününde kan verdim 14,77 çıktı. Belirtilerden anlamıştım o yüzden inatlaştım biraznegatif çıktığı halde var biliyorum diyordum. Ama senin ilişki 13 gün önce olduğu için bu kadar geç yerleşme olmaz diye öyle dedim. Sen yine bekle bakalım kırmızılar gelmezse bi test yaparsın
saglik olsun kuzum bu ay yine yapicak misin ovulaayon takibiVe kırmızı kart geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?