Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rengi kıvamı nasıl bi de adetin kaç gün geçti

Rengi kıvamı nasıl bi de adetin kaç gün geçti

Adetim geçeli 6 gün oldu. Ama ovulasyon olmamıştı.
Benim şüphelendiğim ilişki üzerinden tam 13 gün geçti.
Salı az bi kahverengi leke geldi akıntıyla karışık 2 3 damla . Sonra bitti
Çarşamba kan verdm negatif
Dün akşam yeniden bu defa az daha kırmızımsı kahve iplik gibi biraz daha geldi.
Devamı yok

Canım bence de doktora git bi de o baksın, gerekirse şüphelenirse o gebelik testi vs ister zaten. Başka bir şey varsa da gecikmemiş olursun. En garantisi.

Kızlar hepinize merhaba yumurtlama akıntısı 2-3 gun surermi yumurta akı kovamında yapışkan halde

sürer canım normal
İnş canım dun o akıntı basladı bugunde devam edıyor dunden once degerlndırmiştik, dün degerlendırmedık bugun ve yarında deneriz inş tutar sizce bu sekılde degerlendırmek sure acısından normal mi

İnş canım dun o akıntı basladı bugunde devam edıyor dunden once degerlndırmiştik, dün degerlendırmedık bugun ve yarında deneriz inş tutar sizce bu sekılde degerlendırmek sure acısından normal mi
Ovulasyon testi daha garanti oluyor canım tam günü görmek için. Dene istersen. Testim yok dersen, akıntına göre gün aşırı değerlendirin derim.

Ovulasyon testi daha garanti oluyor canım tam günü görmek için. Dene istersen. Testim yok dersen, akıntına göre gün aşırı değerlendirin derim.
Ovü testide yapıyorum canım aksam da yapıp ayacagım senıde etiketlerım bı yorumlarsınız olmus mu daha devammı

Eğer daha yakın zamanda bi ilişki olmadıysa zor görünüyor. Olduysa da kan tahlili erken oluyor 1 günde kana geçmez

Eğer daha yakın zamanda bi ilişki olmadıysa zor görünüyor. Olduysa da kan tahlili erken oluyor 1 günde kana geçmez

Bi arkadaşım böyle leke oluyor ertesi gün lan veriyor negatif.
4 gün sonra evde test yapıyor pozitif.
Kan vermiş değeri 30 falanmış.
Onu dinleyince de bi umut oldu işte.

Bi arkadaşım böyle leke oluyor ertesi gün lan veriyor negatif.
4 gün sonra evde test yapıyor pozitif.
Kan vermiş değeri 30 falanmış.
Onu dinleyince de bi umut oldu işte.
Benim de öyle oldu. Lekelenmemin gecesinde Test yaptım negatif. Ertesi gün kan verdim negatif. Ya 5 ya 6ncı gününde kan verdim 14,77 çıktı. Belirtilerden anlamıştım o yüzden inatlaştım biraz negatif çıktığı halde var biliyorum diyordum. Ama senin ilişki 13 gün önce olduğu için bu kadar geç yerleşme olmaz diye öyle dedim. Sen yine bekle bakalım kırmızılar gelmezse bi test yaparsın

Ve kırmızı kart geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…