- Konu Sahibi papatya7203
-
Ilk gebelik yani hadi hayirlisi canm insallahyok canim ben kimyasal falan hic gecirmedim
aynen canim ilk daha buIlk gebelik yani hadi hayirlisi canm insallah
Cok cok cok saglikli guzel keyifli gecer insallahaynen canim ilk daha bu
insallah kuzum seninde guzel rahat gecsin insallahCok cok cok saglikli guzel keyifli gecer insallah
saglik olsun kuzum bu ay yine yapicak misin ovulaayon takibi
Merhaba kızlar. Kasıklarımda çok ağrı var batmalar var. Yumurtlama programına göre 5nci günüm bugün. İlk hamileliğimde 6ncı gün yerleşme kanaması olmuştu aynı buna benzer sancılarım olmuştu. Normalde adet sancısı çeken biri değilim ilk hamileliğimde çok sancım oldu başlarda, şimdi de oluyor. Bi de benim hiç akıntım olmaz genelde kuruyumdur ama ilk hamileliğimde yumurtlamadan sonra başlayan açık sarı kremsi akıntım vardı şimdi de var. O yüzden bi umudum var gibi. Ama biliyorum gebelik testi yaparsam çıkmaz daha çok erken ama meraktan ölcem sanırım nasıl sabredicem bilmiyorum
Canım sen çok stres yapıyorsun, çok takıyorsun kafana. Yapma böyle.Benim pek umudum yok sanki buayda olmayacak .çarşamba kontrole gidecem
ben iliskiye giridigimden emin degilim esim içine girerken birsey hissetmiyorum sanki o spermeler iceri girmior kafam allak bullakCanım sen çok stres yapıyorsun, çok takıyorsun kafana. Yapma böyle. ☹
spermler niye içeri girmesin ki. Geri mi çekiliyor eşin?ben iliskiye giridigimden emin degilim esim içine girerken birsey hissetmiyorum sanki o spermeler iceri girmior kafam allak bullak
Cok sinirliyim sanki bukadar ilaci bosa iciyorum iliskiden eminolamiulrim
çekilmiyor oda istiyor bebek ama ben spermleri gectigini icime hissedemiyorum zaten doğu dışarı cikiyor bu.normalmis ama iceri bosaldiigni hissedemiirum cogu zamanspermler niye içeri girmesin ki. Geri mi çekiliyor eşin?
ben iliskiye giridigimden emin degilim esim içine girerken birsey hissetmiyorum sanki o spermeler iceri girmior kafam allak bullak
Cok sinirliyim sanki bukadar ilaci bosa iciyorum iliskiden eminolamiulrim
çekilmiyor oda istiyor bebek ama ben spermleri gectigini icime hissedemiyorum zaten doğu dışarı cikiyor bu.normalmis ama iceri bosaldiigni hissedemiirum cogu zaman
Anlamadim benim vajinam dar.bumu engel bilemedim
Bir de rahim filmi çekilmediysen ve şüphen varsa çektir derim. Alttan rahme sıvı veriyorlar o rahme, tüplere geçişi gösteriyor ve tıkanıklık varsa açabiliyor. Aynı sperm gibi içeriye giriyor. Ama canım endişen yersiz gerçekten spermler saniyesinde rahme gidiyor.çekilmiyor oda istiyor bebek ama ben spermleri gectigini icime hissedemiyorum zaten doğu dışarı cikiyor bu.normalmis ama iceri bosaldiigni hissedemiirum cogu zaman
Hissedilmez o zaten. Ve dediğin gibi dışarı akması normal. Vajinanın dar olması da engel değil gözle görülemeyecek kadar küçük spermler. İğne deliğinden bile geçerler merak etmeçekilmiyor oda istiyor bebek ama ben spermleri gectigini icime hissedemiyorum zaten doğu dışarı cikiyor bu.normalmis ama iceri bosaldiigni hissedemiirum cogu zaman
rahim filmi yakinda doktor ister bence onu bekliyorum umarim gidiyordur.Bir de rahim filmi çekilmediysen ve şüphen varsa çektir derim. Alttan rahme sıvı veriyorlar o rahme, tüplere geçişi gösteriyor ve tıkanıklık varsa açabiliyor. Aynı sperm gibi içeriye giriyor. Ama canım endişen yersiz gerçekten spermler saniyesinde rahme gidiyor.
Çekilmiyor ama benim vajinam dar sanki iceri girmiyor gibi hissediyorumspermler niye içeri girmesin ki. Geri mi çekiliyor eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?