Canım bak biri alta tutunmuş biri üste. Benim ikizlerde bunlarHanımlar ultrason resimlerini kimse paylaşmıyor mesela benm en cok heves ettiğim şey ultrason kağıdı biriktirmek bebeğin gelişimini görmekti ne zaman gitsem kağıt alıyorumpaylaşmaya ne dersiniz?
Yaaa canıımm çok tatlılar maşallah rabbim bağışlasın kucağınada almak nasip olsunCanım bak biri alta tutunmuş biri üste. Benim ikizlerde bunlar❤
Yok canm doktorlar zaten hamılelıkte sadece parol verıyorlar o serumda bebeğe etki etmiyor gönlün rahat olsunKızlar ben yarın gideceğim dr a çok merak ediyorummdün hastanelik oldum migrenden dolayı serum taktılar parol inş bebiş etkilenmemiştir
Oyy aman Allah ım rabbım kucağında görmeyi nasip etsinBuda benim 11+6 minnosumEki Görüntüle 2278720
Allah devamı getirsin canım benim. Her an ayrı duygular yaşatıyor hamilelik. Benim biri6+2 biri6+0 şimdilik fasulyeye bile benzetemedim ben
Sağlıkla kucağına al inşallahbende dün gördüm bebitomu bugün bende 9+1 im ya hareketlerini gösterdi mi doktorun 9 haftadan sonra hareket ediyor bebişler ama doktorlar pek detaylı bıze göstermeyebiliyor
Amin canım yerinde durmadığını göreceksin kıpır kıpır senin yazdıklarına göre benimki kız gibi ☺Oyy aman Allah ım rabbım kucağında görmeyi nasip etsinbende bırdahaki kontrole 12+4 te gitcm demek benm bebişim bu kadar kocaman olacak hem ikili test yapılır hemde belki cinsiyetini öğrenirim kuzumun
Hadi ya bakalım benmde öyle doğru cıkacak mıAmin canım yerinde durmadığını göreceksin kıpır kıpır senin yazdıklarına göre benimki kız gibi ☺
Canım bende aynı duygular içerisindeyim sağlıklı olsun yeter tercihim kızdan yanacinsiyetini ne zaman ogrenebilicez kizlar bi fikriniz var mi? bence konunun basina kendimiz icin tahminlerimizi ve ogrendikten sonra ne cikacagini eklesek guzel olur, sonra bakariz kimin tahmini tutmus diye :)
benim sahsi hicbir tercihim yok cinsiyet konusunda, ayni sekilde esimin de oyle. cok merak ediyoruz ama kiz da olsa erkek de olsa esit oranda mutlu olacagiz, yeter ki saglikli olsun. ama deli gibi merak ediyoruzsanki onu ogrendikten sonra hersey daha anlamli olacak. artik "kizim", veya "oglum" diye seslenebilicez. sirf bu yuzden biran once ogrenmek istiyorum yoksa gercekten bi tercihimiz yok. ama ben ilk basindan beri kiz olacak gibi hissediyorum, bakalim sonuc ne olacak :)
Ouuuyy masallah 3 üz mü geliyor sağlıkla kucagınıza alınMaşallah kızlar ne güzel büyümüş herkesin minikleri bizde üçüzlerim le 9+5 deyiz pazartesi gitmiştik kontrole çok şükür herşey yolunda bir dahaki kontrolüm perinatoloji ile 1 temmuzda belki o zaman hareketkerini görebilirim
Çok teşekkür ederim canım evet üç minik mucize var şükür vereneOuuuyy masallah 3 üz mü geliyor sağlıkla kucagınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?