Evet canim mutlaka görürsün ben ilk 9+3 te gördüm.Allahim seninkiler toplu dans ediyordur kesinMaşallah kızlar ne güzel büyümüş herkesin minikleri bizde üçüzlerim le 9+5 deyiz pazartesi gitmiştik kontrole çok şükür herşey yolunda bir dahaki kontrolüm perinatoloji ile 1 temmuzda belki o zaman hareketkerini görebilirim
12 hafta içindeymişsin hiç tahmin yapmadı mı doktorHepsinede maşallah kendiminkide dâhil bizim gibi zorla olanları görünce ağlamadan duramıyorum Allahım bize bağışlasin.Esime göre prenses diyor ben hic birşey hissedemiyorum ama bu doğum takviminde bi yazı okumuştum sol gogus büyükse erkek .sağ göğüs büyükse kız.Buna göre benim Kız
Karından bakıldıysa erkek vajınalse kız dıyorumDogum takvimi ekledimmmm.
Cok sukur.
Bu da benim cirkinnnn
VajinalKarından bakıldıysa erkek vajınalse kız dıyorum
Muhakkak bu kadar zorluktan sonra hıc bırımız ne sonuç olursa olsun cınsıyet üzülmeyeceğiz ama insanın içinde ağır basan oluyordurcinsiyetini ne zaman ogrenebilicez kizlar bi fikriniz var mi? bence konunun basina kendimiz icin tahminlerimizi ve ogrendikten sonra ne cikacagini eklesek guzel olur, sonra bakariz kimin tahmini tutmus diye :)
benim sahsi hicbir tercihim yok cinsiyet konusunda, ayni sekilde esimin de oyle. cok merak ediyoruz ama kiz da olsa erkek de olsa esit oranda mutlu olacagiz, yeter ki saglikli olsun. ama deli gibi merak ediyoruzsanki onu ogrendikten sonra hersey daha anlamli olacak. artik "kizim", veya "oglum" diye seslenebilicez. sirf bu yuzden biran once ogrenmek istiyorum yoksa gercekten bi tercihimiz yok. ama ben ilk basindan beri kiz olacak gibi hissediyorum, bakalim sonuc ne olacak :)
Ay bendensin benımde bebek kesede soldaydı vajınaldi bakalm kız mı olacakVajinal
İkili tarama testi normal muayene + kan testi değil mi ? Ben yaptırmayı düşünüyorumBen haftaya tup bebk dok kontrolüm var inş o söyler yoksa diğer doktorum artık ayda 1 çağırdi oda Temmuz 15.Kızlar bu arada ikili tarama testi yaptırdım 10 gün sonra çıkacak.Ama son zamanlarda yaptırmak istemeyen çokmus.
İkili tarama testi normal muayene + kan testi değil mi ? Ben yaptırmayı düşünüyorum
Allah üç evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim canım evet üç minik mucize var şükür verene
11-14 hafta arasında dedi doktorum evet ultrasonda ense kalınlığı bakılıyor ve kan testiyle bir kaç değere bakıyorlarmışben de ultrason arti kan testi diye biliyodum. baska bisey miymis acaba? Benim 1 temmuzda diger randevum, sanirim onda yapicak
Amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzüne baksın sağlıklı hamilelik nasip etsinAllah üç evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ay inşallah her akşam onun hayaliyle uyuyorum iple çekiyorum kontrol gününüEvet canim mutlaka görürsün ben ilk 9+3 te gördüm.Allahim seninkiler toplu dans ediyordur kesin
11-14 hafta arasında dedi doktorum evet ultrasonda ense kalınlığı bakılıyor ve kan testiyle bir kaç değere bakıyorlarmış
Benimde bir dahaki gidişimde 12+1 olucam o zaman banada yapılır sanırım11-14 hafta arasında dedi doktorum evet ultrasonda ense kalınlığı bakılıyor ve kan testiyle bir kaç değere bakıyorlarmış
Evet canm söylersın yaptırmadıgını bakarlarBenimde bir dahaki gidişimde 12+1 olucam o zaman banada yapılır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?