- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
MErhaba bende tüpü bebekle 5 haftalık hamileyim TSh 3,42 çıktı sizin kaç? Hangi ilaç verdi doktorunuzMutlaka endokrine gitmelisin hamilelikte tsh çok tehlikeli bende ilaç kullanıyorum üç haftada bir Dr gidiyorum sonuca göre dozunu ayarlıyor
benimde 4.3 çıktı euthyrox diye bir ilaç verdi düşürmesi için onu kullanıyorum. doktorunuza bildirin test sonucunuzu size uygun bir tedavi ayarlar.MErhaba bende tüpü bebekle 5 haftalık hamileyim TSh 3,42 çıktı sizin kaç? Hangi ilaç verdi doktorunuz
Benimde 6 gebelik kaybım var şuan 7. ye hamileyim. Seni çok iyi anlıyorum umarım biran önce gönlünce olur, hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ümidini kaybetme hiçbir şey vaktinden önce olmaz ya vakti gelince olacakRabbim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelerin ettigi dualar gecermis diyorlar. Nolur bana da dua edin. 6 dusugum var(. Ben de anne olmak istiyorum
Yarın endokrine gideceğim sağolbenimde 4.3 çıktı euthyrox diye bir ilaç verdi düşürmesi için onu kullanıyorum. doktorunuza bildirin test sonucunuzu size uygun bir tedavi ayarlar.
Ben 20 yıldır ilaç kullanıyorum sürekli Dr kontrolündeyim transferden önce sıfırın altındaydı pozitif sonuç aldığımda 7küsürdü şu an 150mg euthyrox kullanıyorumMErhaba bende tüpü bebekle 5 haftalık hamileyim TSh 3,42 çıktı sizin kaç? Hangi ilaç verdi doktorunuz
Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık ama 1 haftada ne kadar düzelir bilmiyorum.Tsh yüksekken tüp bebek yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizceBen 20 yıldır ilaç kullanıyorum sürekli Dr kontrolündeyim transferden önce sıfırın altındaydı pozitif sonuç aldığımda 7küsürdü şu an 150mg euthyrox kullanıyorum
İlacı yazdırmak için endokrin bölümüne mi gittiniz yani sadece bu bölümün doktoru mu yazabiliyor?benimde 4.3 çıktı euthyrox diye bir ilaç verdi düşürmesi için onu kullanıyorum. doktorunuza bildirin test sonucunuzu size uygun bir tedavi ayarlar.
Evet endokrin kliniğinde ilaç veriliyor.Bazen dahiliye doktorları da verebiliyor ama kesin ve en güvenilir bölüm endokrin.İlacı yazdırmak için endokrin bölümüne mi gittiniz yani sadece bu bölümün doktoru mu yazabiliyor?
Endokrinolojinin olmadığı il ilçelerde dahiliye de yazar. Endokrin dahiliyenin yan dalı zatenİlacı yazdırmak için endokrin bölümüne mi gittiniz yani sadece bu bölümün doktoru mu yazabiliyor?
Inş Allahım hayırlısı ile nasip eder duanı hic eksik etme bizde ederizRabbim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelerin ettigi dualar gecermis diyorlar. Nolur bana da dua edin. 6 dusugum var(. Ben de anne olmak istiyorum
Hoşgeldin canım hayirli olsun inş kucagimiza almak nasip olurHanımlar merhaba buraya bende gün saymaya geldim. Rabbim bebislerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim normal olarakta her iki türlü ikiz olan var tek yumurtada cift yumurtada tedavi ile olduğunu soylemek zorunda değilsin söylerken rahat olYani mantıken de öyle. Ama çevremdeki hiç kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor şimdi çift yumurta mı dicem tek mi bilemedim. Neyse perş. sorayım doktorama.
Canım ne desem bilemedim bunu Dr daha iyi bilir rabbim yardımcın olsunMerhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık ama 1 haftada ne kadar düzelir bilmiyorum.Tsh yüksekken tüp bebek yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce
yani bilmiyorum ben test sonucumu doktorama attım telefonla oda dozunu arttırdı. yani tüp bebek doktorum la iletişime geçiyorum şuan başka bir doktor felan yok henüz hayatınızda.İlacı yazdırmak için endokrin bölümüne mi gittiniz yani sadece bu bölümün doktoru mu yazabiliyor?
Merhaba benim tüp bebek değil. Tiroidle ilgili konuşmanızı görünce yardım edebilirsiniz diye sordum. Önceden ilaç kullanmıyodum hamile kalınca birden yükseldi.yani bilmiyorum ben test sonucumu doktorama attım telefonla oda dozunu arttırdı. yani tüp bebek doktorum la iletişime geçiyorum şuan başka bir doktor felan yok henüz hayatınızda.
hadi gözün aydın canım. hayırlısı olsun.merhaba arkadaslar bugn test gunumdu 12.gun 18469.gün425ti
Oyy maşallah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsinmerhaba arkadaslar bugn test gunumdu 12.gun 18469.gün425ti
h
hadi gözün aydın canım. hayırlısı olsun.
çok çok teşekkür ederimOyy maşallah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?