aynen öyle canım bende sakız çiğneyince bunaltım azaldığını farkettim. ve sakız çiğnedikçe geçti. çok şükür şuan azaldı artık bir şeyler yiyebiliyorum. yemek hiç yiyemiyordum. önce kraker ile mide bulantımı azaltıp sonra yemek yiyebildim.Canım yaklaşık 2 haftadır kusa kusa bir hal oldum. Doktorum sıvısız kalıyosan serum taktır dedi. Kendim hemşireyim evde serum takıyorum. Bulantı ilacı alıyorum 3-4 günde bir zofran 4 mg veya metpamit. Sürekli bişeyler yemek gerek. Bi de sakız çare oldu bana. Herkese başka başka şeyler iyi geliyo. Kimine sakız, kimine soğuk su, kimine çubuk kraker. Deneyerek bulmalısın kendine iyi geleniAllah yardımcımız olsun
Merhaba canımKizlaaar cok sessiz buralarnasil durumlar ?
Bizde de bebişleri beklemenin heycanı varKizlaaar cok sessiz buralarnasil durumlar ?
Merhaba canımBende durumlar aynı, bulantılar, gün saymacalar, makale okumalar, alışveriş hazırlıkları bebişlerde çok şükür iyiler. 26sında cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah❤ sende durumlar nasıl
Bizde de bebişleri beklemenin heycanı varcinsiyetleri çok merak ediyoruz
Canım alışverişe değilde hazırlıklarına başladık. Neyi nerden alalım falan. Cinsiyetleri belli olunca başlayacağız. Ben 13 haftalıkken öğrenicem Allah nasip ederse. Vaginal bakıyor doktorum. Ben şuan sadece corasprin, folik asit ve dvit kullanıyorum. Diğerlerini kestik hepBen de 22sinde ikili taramaya giricem insallahheyecanla tüm ilaclari tamamen bırakacağım günü bekliyorum ne guzel alisverise baslamissiniz ben hiç bisey bakmadim henüz. Bulantilarin gecer insallah cabucak. 26sinda kac haftalik oluyor ? Cinsiyetleri 14. Haftada belli olur diyolar doğru mu ?
Bende bırakacağım günü iple çekiyorum özellikle crinone vajinal jeli bi bıraksaydımBen de 22sinde ikili taramaya giricem insallahheyecanla tüm ilaclari tamamen bırakacağım günü bekliyorum ne guzel alisverise baslamissiniz ben hiç bisey bakmadim henüz. Bulantilarin gecer insallah cabucak. 26sinda kac haftalik oluyor ? Cinsiyetleri 14. Haftada belli olur diyolar doğru mu ?
Doktorla randevum 13. Haftama denk geliyor inşallah belli olurBizim seninle ayni gidiyordu sanki canim. Benim bugun 10+0. Cinsiyet ne zaman belli olur ki ?
Yenidoğan takımı aldın mıHerkese 12+4 ten selam bende heyecanla cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum alışveriş yapmak için hoş unisex kıyafetlerden aldım birazcık gerisini cinsiyet için bıraktım ona göre alacağım inşallahbende ilaçları 12+1 de bıraktım progestan fitil aspirin kullanıyordum
Yenidoğan hastane çıkışını diyorsun dimi 10 lu olandan alacağım ama yok canm onu bekletiyorum cinsiyete göre alacağım bir tane kırmızılı 5li hastane çıkışı aldım dayanamadm unısex takımYenidoğan takımı aldın mıaldıysan kaçlı takım aldın
Benim de içim gidiyorYenidoğan hastane çıkışını diyorsun dimi 10 lu olandan alacağım ama yok canm onu bekletiyorum cinsiyete göre alacağım bir tane kırmızılı 5li hastane çıkışı aldım dayanamadm unısex takımkış bebeği diye 1 tane uzun kollu zıbın unisex renk (2 3 tane daha alınacak cinsiyet belli olsun ) 3 tane kısa kollu zıbın düz beyaz 2 tane kolsuz zıbın unisex desenli 2 tane patikli ikili takım unisex 2 tane tulum biri patikli biri patiksiz unisex renk bunların hepsi 0-3 ay 4 tane de kolsuz 3-6 ay zıbın 1 tane uzun kol zıbın bir de patiksiz alt ay napıyım hevesim var gözüme güzel geldikçe aldım hoş daha çook takım tulum alınacak ben zıbın almışım genelde oda cok kullanışlı
Tüm bebeklerini Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar
Benim bulantılarım çok zor geçiyor günler arada kusmam da oluyor
İki tarama güzel geçti çok şükür ölçümler olması gerektiği gibi üçüz olduğu için kan alınmadı
Ben hala progestan iğne kullanıyorum akşamda fitil kontrolüm haftaya bir aksilik yoksa iğneyi bırakıcam inşallah
Doğuma kadar kan sulandırıcı iğneye devam aspirin balık yağı vitaminler devam
İnşallah bende haftaya cinsiyetlerini öğrenirim çok önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar hazırlık için lazım ben şimdiden battaniye başladım
Kesinlikle evet katılıyorum 4 5 6 aylarda çoğunluk tamamlanmış olmalı hem soğuk olacak kış gelecek sağlık sıkıntısı olmasın tabiki ancak ihtimaller dahilinde ayrıca şöyle de birşey var doğurduk bitmiyor 3 ay yine kış benım ocak ortası nasipse doğumum o zamanlardaki ihtiyaçlarıda göz önünde bulundurmak gerekÇoğul gebeliklerde son aylar pek alışverişe çıkamayacağımız için en ideali 4.5.6 ncı aylar kızlar. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlamak lazım. Son aylarda başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Kış olacak dışarı da çıkılmaz. Ben cinsiyetlerini Temmuz sonunda öğrenicem. Ağustos’ta full alışverişe ayırmayı düşünüyorum
Al al içinde kalmasın zıbından zarar gelmez coğu zaten yazılı ayıcıklı düz vs yeşil sarı kırmızı gri bu renkler iki cinsiyetede gider al doya doya bak ohhBenim de içim gidiyorherşeyi alasım geliyor bi cinsiyetleri belli olsun
Bebek bezi stoğu yapıcam ben en çok
Canım benim pıhtılaşma sorunum yok ama drum yinede kullanmamı istiyor günde bir iğne bir tane aspirin doğuma kadarTüm bebeklerini Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahben şeyi merak ediyorum kan pıhtılaşma sıkıntım var mı yok mu bilmiyorum 12 haftadan sonra doktorum bıraktırdı kullanıldığımda bebek aspirini zaten günse 1 tane alıyordum ama şimdi bazen denk gelip okuyorum 14 16 haftalarda bebek kalp atışı duranlar var pıhtılaşmadan olanlar oluyormuş vs acaba aspirin devam edilse gebelik için sıkıntısı var mı ki doktrun birşey dedi mi bende ona göre sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?