2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

canim o kadar guzel anlatmissinki tesekkur ederim.ben de bugun kan verdim.12.gün 1849 çıktı.9.gün 425ti.tüp bebek merkezim 2 hafta sonra gitmemi istedi.kese için ne zaman gitmiştin

Yani mantıken de öyle. Ama çevremdeki hiç kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor şimdi çift yumurta mı dicem tek mi bilemedim. Neyse perş. sorayım doktorama.
Kizlar bende çift embriyo transferi olmustum. Ama tek kese gördük. Bir sonraki randevuda kalp atışı duymaya gittiğimizde de kendi arasında bölündüğünü ve 2 kalp atışı duyduk. Doktorum keselerin ayrılması gerekiyo dedi. Bi sonraki randevum 5 temmuzda. Bende merak ediyorum ya keseler ayrılmazsa böyle bi durum olabilir mi. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi. Sizin yaşadığınız tek yumurta ikizi olup tek kese olan var mi

Benim tamamen herşeyleri ayrıymış. Ama tek yumurta ikizi dedi. Sizin de sanırım tek yumurta ikizleri öyle değil mi ? Aynı kesede ?

Hamişlerr nasılsınız cinsiyet tahminleri ediliyor mu
Duyduğunuz en ilginç cinsiyet tahmini nasıldı
Benimki kilo vermişsin kesin erkek olacak
Göğüslerin büyümüş erkek olacak
Et yemiyorsan erkek olacak
Liste baya uzayıp gidiyor

Herkesin tahmini birisinin veya ikisinin de erkek olduğu yönünde

Göğüs büyümesi yok ama et yiyemiyorm ve kilo verdim erkek mi olacak ilginç tahminler hiç duymamıştım

O bende çok oldu sakın aç kalma ama çok da yeme Her zaman atıştırmalık bir şeyler olsun
Açken çok daha kötü ve dayanılmaz oluyor.
evet ozellikle sabah uyaninca bastirmaya basladi beni. kahvalti edemedim tuzlu kraker ile anca bastirabildim bende. devam ediyor mu sizin bulantilar.

kizlar 6. haftamizda mide bulantilarim basladi. sizler bulanti ile nasil bas ediyorsunuz?
Canım yaklaşık 2 haftadır kusa kusa bir hal oldum. Doktorum sıvısız kalıyosan serum taktır dedi. Kendim hemşireyim evde serum takıyorum. Bulantı ilacı alıyorum 3-4 günde bir zofran 4 mg veya metpamit. Sürekli bişeyler yemek gerek. Bi de sakız çare oldu bana. Herkese başka başka şeyler iyi geliyo. Kimine sakız, kimine soğuk su, kimine çubuk kraker. Deneyerek bulmalısın kendine iyi geleni Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…