- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
Amin inşallah canımMerhaba kizlar ❤
Sat 8 ocak bat 5 şubat döngü 28 29 gün arası
1 kızım var 6 yaşında 3 aydır deniyoruz bu 4. Ayımız muayene ve hormon testlerim güzel temiz cıktı rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah❤
Merhaba canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda sen de biz de bebişlerimize kavuşuruzMerhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim şu 1 buçuk aydırr deniyoruz bu ay bekliyordum haberini ama adet oldum haftaya çalışmalara devam bende bu yıl bebeğimi kucağıma almak istiyorum allah izin verirse benimde bat25 , bende yeni katıldım bu arada☺☺
Benimde bat 25 inşallah güzel haber alırızMerhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim şu 1 buçuk aydırr deniyoruz bu ay bekliyordum haberini ama adet oldum haftaya çalışmalara devam bende bu yıl bebeğimi kucağıma almak istiyorum allah izin verirse benimde bat25 , bende yeni katıldım bu arada
aminnnKızlar ben bu ay yaptıklarımı paylaşım denemek isteyen olursa diye
Adetten yumurtlamaya kadar hayit tohumu içiyorum çay gibi yapıp
Hergun 2 kasık keçi boynuzu özü
Sabah ac karnına zeytin yağlı incir kuru Yumurtlamaya kadar yiyoruz
Multi vitamin
Esimede yine keçi boynuzu özü
Multi vitamin kabak çekirdeği ve sade kuru incir yediriyorum
Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah❤
Inşallah kuzum Amin ❤❤❤aminnnÇabanızın meyvesini en kısa zamanda alırsınız inşallah canım sağol paylaşımın için ♥
Kuzum ne zaman cıktı çizgi test kurumuş gibi duruyor eğer ilk 10 dakka içinde çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilirKızlaar benim hala adet sökmedi bu da dğn yaptığım test siz bu testi nasıl yorumlarsınız buradan görülecek mi bilmiyorum ama hayal gibi bir çizgi var beklemek çok zor dayanamadım sizee danışayım dedim
20 dk çıkmıştı canım zaten dün yapmıştımda bi size de atayım dedim adet olmayıncaKuzum ne zaman cıktı çizgi test kurumuş gibi duruyor eğer ilk 10 dakka içinde çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir
Çook şükür canım çok sevindiimInşallah kuzum Amin ❤❤❤ricaederim ❤
Bende bugün doktordaydım sonucları gösterdim hem hormon hem smear çok şükür gayet iyi temiz cıktı❤
Kuzum Yarın Tekrar idrar yap ona gore kana gidersin garanti olsun kuzum20 dk çıkmıştı canım zaten dün yapmıştımda bi size de atayım dedim adet olmayınca
Cok sagol kuzumÇook şükür canım çok sevindiim
İşte cesaret edebilsem canım test yapmaya yapıcam da edemiyorum.bat a kadar 18 ine kadar beklemeye çalışıcam bakalımKuzum Yarın Tekrar idrar yap ona gore kana gidersin garanti olsun kuzum
Cok sagol kuzum❤
Var gibi gorunuyor canimKızlaar benim hala adet sökmedi bu da dğn yaptığım test siz bu testi nasıl yorumlarsınız buradan görülecek mi bilmiyorum ama hayal gibi bir çizgi var beklemek çok zor dayanamadım sizee danışayım dedim
Yarin yapsan varsa cikaz kuzum ama tabi sen bilirsin beklemek daha iyi olurİşte cesaret edebilsem canım test yapmaya yapıcam da edemiyorum.bat a kadar 18 ine kadar beklemeye çalışıcam bakalım
Sağol canım benim ben de çok kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü adet olacakmış gibi hissediyorum.eğer hamile çıkarsam cidden çok şaşırıcam buarada hala gelmediVar gibi gorunuyor canimbi defasinda bana doktorum 30 dk bekletmisti testi, gec dollenme olursa erken cikmayabilirmis
Netten arastirdim burdada satiliyor canim bilgin icin tessekur ederim insallah faydali olur
Kuzum ne zaman cıktı çizgi test kurumuş gibi duruyor eğer ilk 10 dakka içinde çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir
Bilemiyorum kuzum sanki yaparsam çıkmayacak gibi geliyor işte o yüzden bekliyorum.bakalım daha nakadar dayanabilcemYarin yapsan varsa cikaz kuzum ama tabi sen bilirsin beklemek daha iyi olur❤ inşallah vardır kuzum ❤
Varsa cikar kuzum ama hep bi tarafın olumsuza alışık olsunki sonunda çok üzülme bende gecen ay silik cizgi cikti sonradan cikti ama adet oldum onemli olan ilk 10 15 dakikada cikmasi en guzelide testi bat gunu yapmak daha garanti varsada belirgin cikar suphe olmaz kuzum nezaman hazir hissediyorsan ozaman yap insallah bebis seninledirBilemiyorum kuzum sanki yaparsam çıkmayacak gibi geliyor işte o yüzden bekliyorum.bakalım daha nakadar dayanabilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?