- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 103
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
İnşallah yeniden sağlıklı gebeliğin olur cnmBende 2 ocak da düşük yaptım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum
Umarım hepimiz için herşey çok güzel olurİnşallah yeniden sağlıklı gebeliğin olur cnm
Bu ay doktorum bi ilaç verdi yumurta kalitesini artıran onu kullandım bu aydan çok ümitliydim ama testim negatif çıkınca psikolojik olarak çöktüm sankiDoktora gittiysen herhangi bir sıkıntın cıktımı adet düzensizliği var mı
Hmm peki ilişki sonrası hemen ayagıya kalkıyormusunAdetim çok düzenli doktora gittim birkaç defa hormon testi temiz çıktı doktor bir sorun yok dedi eşimde gitti onda da bir sorun yok
Yok canım 1-2 saat neredeyse kalkmıyorum dizlerimi yukarı doğru çekip yatıyorumHmm peki ilişki sonrası hemen ayagıya kalkıyormusun
Teşekkür ederim canım benim Allah ım hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin sanada isteyen herkese deDaha yenisin moralini bozup birsey kafaya takma canım
Ben bu ay 5 6 saat durduğum oluyordu canm belime yastıkta koyuyordum bide duş alırken sakın sıcak su değdirme vajinanın oraya bide böyle deneYok canım 1-2 saat neredeyse kalkmıyorum dizlerimi yukarı doğru çekip yatıyorum
Deneyeyim sağol canım yastığı ilişki sonrasında mı koyuyorsunuz yoksa öncesinde mi yani fark eder mi onu da bilmiyorum da sorayım dddimBen bu ay 5 6 saat durduğum oluyordu canm belime yastıkta koyuyordum bide duş alırken sakın sıcak su değdirme vajinanın oraya bide böyle dene
Herşeyde bir hayır vardır canım üzme kendini inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınBende 2 ocak da düşük yaptım bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum
İlişki sonrasın dada yaptıgım oluyordu sırasında canımDeneyeyim sağol canım yastığı ilişki sonrasında mı koyuyorsunuz yoksa öncesinde mi yani fark eder mi onu da bilmiyorum da sorayım dddim
Olur tabi neden olmasın içini ferah tut yeterki stres yapma ilk sefer nasıl olduysa vakti gelince yine olur Allah ın izniyle yeterki stres yapma canımMerhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim kistten dolayı sol yumurtam yok sağ yumurtayla bi kere doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım şimdi yeniden deniyorum her şeyim temiz doktor 1 kere doğal yolla hamile kalmışsın bidaha kalırsın dedi tek yumurtam olduğu için korkuyorum bidaha olmayacak diye bat 25 ocak sizcede yeniden doğal yolla olur mu
Olur tabi Kendine motive ver canım yeniyim yeniyim diye inşallah olur kuzumTeşekkür ederim canım benim Allah ım hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin sanada isteyen herkese deevet yeniyim çok şükür moralimi bozmadım ama yine de insan hayal kuruyor ya o etkiliyor tabi insanı ister istemez
Olur mutlaka bir kere kalabilmişsin sonuçta biliyorsun cnm olmaması için sebep yok denemeye devam etMerhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim kistten dolayı sol yumurtam yok sağ yumurtayla bi kere doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım şimdi yeniden deniyorum her şeyim temiz doktor 1 kere doğal yolla hamile kalmışsın bidaha kalırsın dedi tek yumurtam olduğu için korkuyorum bidaha olmayacak diye bat 25 ocak sizcede yeniden doğal yolla olur mu
Canııııım çok sağol Sbl571Olur tabi Kendine motive ver canım yeniyim yeniyim diye inşallah olur kuzum
Herşeyin temiz çok şükür ALLAHIn izni ile olur inşallahMerhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim kistten dolayı sol yumurtam yok sağ yumurtayla bi kere doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım şimdi yeniden deniyorum her şeyim temiz doktor 1 kere doğal yolla hamile kalmışsın bidaha kalırsın dedi tek yumurtam olduğu için korkuyorum bidaha olmayacak diye bat 25 ocak sizcede yeniden doğal yolla olur mu
Ne demek kuzum sende saol valla yanımda oldunuz heyecanımı paylaştımCanııııım çok sağol Sbl571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?