2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Rahim filmi çekilmedim birde amh testi yaptırmadım benim bunlar kafama takılıyor ama doktor rahim filmine gerek yok diyor senin tüplerin açık bence diyor bilmiyorum birkaç ay daha bekleyip olmazsa rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum

Kist miyom falan yok cnm bende bilmiyorum ya kaderimizde yok rabbim böyle yazmış ya da biraz daha sabredip çabalamamız lazım

Doktora gittiysen herhangi bir sıkıntın cıktımı adet düzensizliği var mı
Bu ay doktorum bi ilaç verdi yumurta kalitesini artıran onu kullandım bu aydan çok ümitliydim ama testim negatif çıkınca psikolojik olarak çöktüm sanki

Ben bu ay 5 6 saat durduğum oluyordu canm belime yastıkta koyuyordum bide duş alırken sakın sıcak su değdirme vajinanın oraya bide böyle dene
Deneyeyim sağol canım yastığı ilişki sonrasında mı koyuyorsunuz yoksa öncesinde mi yani fark eder mi onu da bilmiyorum da sorayım dddim

Merhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim kistten dolayı sol yumurtam yok sağ yumurtayla bi kere doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım şimdi yeniden deniyorum her şeyim temiz doktor 1 kere doğal yolla hamile kalmışsın bidaha kalırsın dedi tek yumurtam olduğu için korkuyorum bidaha olmayacak diye bat 25 ocak sizcede yeniden doğal yolla olur mu

Bakalım benim ne olacak kızlaar keşke yerleşme kanaması olsaa
Olur tabi neden olmasın içini ferah tut yeterki stres yapma ilk sefer nasıl olduysa vakti gelince yine olur Allah ın izniyle yeterki stres yapma canım

Olur tabi Kendine motive ver canım yeniyim yeniyim diye inşallah olur kuzum

Olur mutlaka bir kere kalabilmişsin sonuçta biliyorsun cnm olmaması için sebep yok denemeye devam et

Herşeyin temiz çok şükür ALLAHIn izni ile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…