2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ayrılamadım işe dönmek zorunda kaldım. İçim el vermedi çocuğu erken bırakıp dönmeye 😢
Zorlanıyorum evet ama ne yapalım evlat için katlanıyoruz
Bende bugün rapor alabilirsem insallah baslayacam ama bakalim doktor vericek mi vermiyor diye duydum

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum :KK43:

Ben hepsiburadadan kraftın park yatağını aldım canım kolay kurulabiliyor sökülebiliyor. Hatta bir üst model göndermişler 400 tl fark olduğu halde.

Iyi yapmissin canim, ben direk ayrildim valla izne bizim is yerinde korona vakalari ciktigi icin, artik zaman gosterecek ne yapcam dogumdan sonra rapor mapor idare etmeye calisicam mecburen.
Hayırlısı olsun canim hepimiz icin zorlanacam bende cok dikkatlide olmam lazim ama mecburen bakalim insallah bir sorun yasamam

Kızlar günaydın . Sabah sabah aklıma şu reflu yatağı düştü gene . Şundan alsam mi acaba çok kararsız kaldım . Kendi odasında beşiği var , park yatağı da var . arada da baya fiyat farki var . Deger mi karar veremiyorum .

Eklentiler

• Screenshot_20200824-091150_Chrome.webp
    Screenshot_20200824-091150_Chrome.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200824-091525_Chrome.webp
    Screenshot_20200824-091525_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben orda yapmayı düşünüyorum dün görüştüm doktorumla ..doğum paketi olarak bilmiyorum nasıl farkı ne şu an benim için tek olumsuz yönü test yapacak olmaları..Pembe Mavi ve Jimer pandemi hastanesi olmadığı için test yapıyomuş doğumdan önce bu bana hoş gelmedi..çünkü benden istedikleri garanticiliği kendileri sanki bana verebilecek..sanarsın çalışanlarına hergün test uyguluyor..test yapmadan beni hastaneye sokmuyor ama yanıma girip çıkan hemşireden tut hastanedeki bütün personelin bir.gece öncesi sivil hayatlarında covid kapmadıklarının garantisini verebiliyorlar bana sanki...yani bana fırsatçılık gibi geldi biraz bu uygulama..300 tl den iki kişi 600 tl test parası hastane parası fotoğrafçısı ayrı vs vs..Biraz Medicanaya dönmeye başladım şuan ben..yine de karar veremiyorum
Şuan bütün hastaneler yapıyor diye duydum ben onu. Pandemi sürecinde olduğumuz için. Arkadaşim acibademde doğum yaptı, onlarada doğumdan önce test yapıldı

İyi geceler 💤 bende çanta hazırlıyorum saatlerdir Herşeyi koymak geliyor içimden 🙈 2 tane 10 lu hastane çıkışı bir de tulum koydum acaba az mı?
Bende buzdolabı poşetlerinin içine koyup üzerine yazdım, resimde ki gibi 10 defa kilitli poşet almaya gidip unuttuğum için artık buzdolabı poşetlerini işlevsel hale getirip hazırlayayım dedim 😂😂😂😂
Bende aynı bu şekilde yaptım kağıt bantla ağızlarını kapattım ona da yzdım 🙈

Kızlar günaydın . Sabah sabah aklıma şu reflu yatağı düştü gene . Şundan alsam mi acaba çok kararsız kaldım . Kendi odasında beşiği var , park yatağı da var . arada da baya fiyat farki var . Deger mi karar veremiyorum .

Günaydın canım ben bir eğitime katılmıştım almayın gerek yok bezle örtüyle filan hafif bir yükselti yapın yatağına yeterli demişti hemşire

Günaydın canım ben bir eğitime katılmıştım almayın gerek yok bezle örtüyle filan hafif bir yükselti yapın yatağına yeterli demişti hemşire

Çok teşekkür ederim canim . Salonda falan uyuyan bebekler var ya . Illa odasında uyusun takıntısı yapmayacağım nerede uyuduysa oraya birakiverecegim öyle alışsın. Park yatağını taşırım o zaman odadan odaya :)

Ben aldım. Hem çevremdeki anneler hem de ebemin önerisi ile

Günaydın sevgili anneler bugun kontrolum var ve yine heyecan basti beni son 57 gun yavas yavas sona yaklasiyoruz rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize 😍 insallah güzel seyler duyar gelirim doktorumdan bu hafta ben hic kilo almadım bakalim bebis ne durumda
ay bende baktım da şimdi 46 gün diyor :anne:

Back
X