2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
👏👏👏Maşallah tebrik ederim arkadaşım brenşın neydi kaç puan aldın? Alım olmaması büyük talihsizlik olmuş ama bu sene olur inşallah bebişin de şansına ♥
Matematikciyim:) 89.8 aldım. Öğretmenlik istemedim ben alandan hazırladım a grubundan . 1 kere de mülakattan elendim :( . Inşallah bu sene alim da olur bende kurtulurum bu defter kitaptan ders calismaktan:(

Matematikciyim:) 89.8 aldım. Öğretmenlik istemedim ben alandan hazırladım a grubundan . 1 kere de mülakattan elendim :KK43: . Inşallah bu sene alim da olur bende kurtulurum bu defter kitaptan ders calismaktan:KK43:
Oh tekrar maşallah öyleyse 🙃 matematikçilerin önünde saygıyla eğiliyorum bir dilci olarak hiçbir zaman anlamadım kendisinden 😆 yetenek meselesi 😉

Kızımın çeyizleri bir bir geliyor teyzeleri🥰 FC57B37F-F0AF-4BEC-B0AE-ED9964ACE226.webp 654093BD-3767-495C-8671-F3448AA72466.webp 1D0CDFE8-805E-42E5-B628-ED9AE048AFA6.webp DDF1521C-F13F-4D81-A2CB-0DDA730BBCB4.webp

Mdr ün egosu meselesi olmuş memleket meselesi değil de.. Ben de sabah erkenden rapor almaya gidicem çalışabilir raporu, sonra da okula vericem bakalım yazıcam sonucu sana aynı sorun bende de olacak mı.
Aynenn öyle valla egosu tavan. Tamam canım yaz inşAllah bi sıkıntı olmaz benimki gibi kabul etmezlerse yeni bi görüş yazısı olduğunu söyleyebilirsin. Personelden sorumlu şube müdürü öyle dedi bana. Mardinden gelen bi görüş yazısı varmış ona göre aktarılabiliyormuş işte. Bizimkilere yayın geç geliyor sıkıntısı da biz çekiyoruz 🙄

Kızlar ya 3 4 gündür canım inanılmaz tatlı şeyler istiyo . Nutella falan kaşık kaşık yiyorum resmen . Abartmamam lazım ama gözüm döndü. 8 aydır 6 kilo falan aldım son 1 ay 10 kilo alcam heralde

tatlı deme bana sabah akşam insülin kullanmaya başladım 😖 Bir haftadır gözümün önünde revani , baklava 🤦🏻‍♀️ Tahin helvası bile çekiyor canım 😱

Evet canım 24-32 idari izni
Eve anladım canım. O idari izni küçücük çocuklar bile biliyodu. Ben biliyorum benimkinin karın ağrısı da uğraşmamak. Uzaktan eğitim derslerini bana aticak sonra iptal edip başka hocaya aticak, benim izinleri hesaplicak bunları yapmamak için direk izne ayrıl diyo. Benden önceki hamile bi arkadaşa da iki defa ders programı yapmayalım diye erken ayrılın demişti. Sırf kendi rahatları için biz niye hakkımızdan ferağat ediyoruz ki ? Hem hastanede çalışan bi akrabamız virüs kışın daha zor olucak büyül ihtimal dedi. 2.dalga gelecek sağlık personeli yorgun yayılımı artacak daha kötü olabilir yani durum dedi :KK43:

Ben de e bebekten bunu almıştım bebek arabasına da asılıyor.Çok beğendim içini de.Fikir olur belki
Ay bu da çok şııkkk 😍
Bir model vardı e bebekten içini baya genişti, ama arabasına asma aparatı yoktu. Kollatından geçirip takmışlardı. Düşer mi düşmez mi, kullanışlı olur mu bilemedim. Hatta şu,

Eklentiler

• Screenshot_20200828-090129.webp
    Screenshot_20200828-090129.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
tatlı deme bana sabah akşam insülin kullanmaya başladım 😖 Bir haftadır gözümün önünde revani , baklava 🤦🏻‍♀️ Tahin helvası bile çekiyor canım 😱

Bende insülin vermişlerdi ama ilaç kulkanıyorum. Bende şimdiddn herkesi örgütledim şimdi yiyemediğim ne varsa doğurduktan sonra herkesten tek tek istiycem. Gelsin tatlılar, gitsin börekler yapıcam 😁

Kızlar ya 3 4 gündür canım inanılmaz tatlı şeyler istiyo . Nutella falan kaşık kaşık yiyorum resmen . Abartmamam lazım ama gözüm döndü. 8 aydır 6 kilo falan aldım son 1 ay 10 kilo alcam heralde
Bu aralar bendede basladi hic bu kadar canim cekmemisti aklima düştükçe dondurma yiyorum bide düşün şekerim cıktı az az yiyerek kendimi kandiriyorum ne yapayım aksama kadar aklimdan cikmiyor

Hayırlısıyla dogursaydik hepsini gönlümüzce yerdik az daha sabır canim cok canin istersede 1 catal al gönlün gecmezde yinede aklinda kalmaz

Neden kan sulandırıcı kullanıyorsun canım sadece gebelik için mi yoksa sürekli kullanman mı gerekiyor. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum tedbiren. Benimki verdi raporu bişey demedi
Gebelikle ilgili canım. Plesentam küçük. Bebeğe giden damarlarda direnç vardı. Yeterli besin gidemiyordu.Başlandı. Ama e nabızda kronik hastalık olarak rapor çıktı. Hem iğne hem coraspin kullanıyorum. Sanırım doktorun iğne raporu için yazdığı teşhiş riskli gruba sokuyor. Doktor da bu durumda çalışabilir olmaz dedi. Bana da mantıklı geldi. Birşey olsa doktoru da bağlar sonra

Arkadaşım seninle geçmişe gittim, sen de kendimi gördüm:) ilk hamileliğimde ben de senin gibi düşünmüştüm İstanbul çok sıcak diye memlekette yazı geçireyim dedim 36 haftalık gebeyken daha doğuma var nasıl olsa 3 gün sonra yola çıkıp evime İstanbula dönecekken memlekette erken doğum yaptım (hiçbir erken doğum belirtim, riskim yokken) senin hatırladığım kadarıyla ikinci doğumdu, bebek 39-40 haftayı beklemeyebilir, bence evinden ayrılma ya da gidip en geç iki hafta sonra filan eve geri dön bence, benim sütten ağzım yandı ben olsam gitmezdim
İkinci gebelik evet. Aynen arkadaşım da bizim yan evde memlekette ikinci bebeği 35 de geldi. Gece bel ağrısı yaşamış. Ağrı düzenli olunca sabah gemisiyle karaya döndü. Doğum başlamış. Evrak imzalayıp hastaneden çıktı. 2 saat yol gidip kendi doktorunda sezaryen oldu. Ben de hemen doğmaz herhalde o kadar vakit verir diye düşünüyorum. Benim de sezaryen olacak. İnşallah olmaz ya. Olursa da ne yapalım kısmet derim. 10000 TL özel hastane parasından kurtulurum 😂. Şaka bir yana umarım olmaz.

Off çılgınsın 🙈🙈 hadi bakalım bacım yollar taşlık fln değildir inşallah
Keşke taşlık olsa. Senelerdir yol için gelen giden yok bizim oraya. Her yer çukur çukur. O çukurdan kaçsan buna düşüyorsun. Ama karar verdim pazartesi gideceğim 3 hafta sonra döneceğim. 34-35 arası dönmüş olacağım.

Bende insülin vermişlerdi ama ilaç kulkanıyorum. Bende şimdiddn herkesi örgütledim şimdi yiyemediğim ne varsa doğurduktan sonra herkesten tek tek istiycem. Gelsin tatlılar, gitsin börekler yapıcam 😁
Hayırlısıyla dogursaydik hepsini gönlümüzce yerdik az daha sabır canim cok canin istersede 1 catal al gönlün gecmezde yinede aklinda kalmaz

Eve gelince aldım bir çatal 🙈 tatlı üç bu kadar güzel gelmemişti 😅🤤

Back
X