- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 36
Cok güzller ya bayildim hayirli olsunKızımın çeyizleri bir bir geliyor teyzeleriEki Görüntüle 2681492 Eki Görüntüle 2681493 Eki Görüntüle 2681494 Eki Görüntüle 2681495

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzller ya bayildim hayirli olsunKızımın çeyizleri bir bir geliyor teyzeleriEki Görüntüle 2681492 Eki Görüntüle 2681493 Eki Görüntüle 2681494 Eki Görüntüle 2681495
Cok merak ettim seni canim umarim yolundadir her seyİnşallah bir sıkıntı yoktur
Bende başlicam beyaz sabun ve sirke kullancam yikamada seninki ikiz bide ne zaman ne olcak belli digil hazirlaman lazim kaynanan derdi heryerde var benim kaynimin yaninda kaynanam vurus kapmişlar demiş beni goturun onun evine yane bana kaynimda buyuk kaynima soyluyor buyuk kaynim ağizlarinin payini veriyor kadin hamile siz ne saçmaliyorsunuz diye sustular bana deseler ne diyceğimi biliyorrum da neyse vicdan yok işte ne yapcanAyyy benim de hazır değil üstüne hastayım yine gelip planlarımı alt üst etti kv belası ne zaman bir telaşım olsa gelip çomak sokuyor en azından alışveriş bitmiş olsaydı birine yaptırırdım..
Bende sleepy ile başlayacağım alerji falan yapmazsa sleepy ile devam..
Teşekkür ederiz teyzesiCok güzller ya bayildim hayirli olsun![]()
Muzu ortadan ikiye bölüp ortasında ki koyu bölümü çıkarıp yiyebilirsiniz kabızlık yapan o koyu bölgeymiş ben muzlu süt yada yoğurt yapıyorum hergün tüketiyorum mutlaka hiç kabızlık yaşamadımKIZlar bebeğe kilo yapsın diye muz falan yiyorum ama oda kabızlık yaptı bende![]()
Beldeki ağrı düzenli ise doğum ağrısına yoruluyor sanırım. Yani ağrı bir ara yükselecek sonra hafifleyecek ve belirli aralıklarla olacak. Şu kadar dk bir yükseldi gibi.Kızlar belimde sürekli bir ağrı var
gripten diye düşünüyorum sonra ya sancıysa diye kendi kendimi yiyiyorum acaba bugün doktoru arayıp gitsemmi
Yine son aylar yine en ufak birşeyde kafayı yiyen ben![]()
MaşallahKızımın çeyizleri bir bir geliyor teyzeleriEki Görüntüle 2681492 Eki Görüntüle 2681493 Eki Görüntüle 2681494 Eki Görüntüle 2681495
Yasaklar her zaman tatli geliyor iste normalde canim hic cekmez ama yasak oldugunu bildigim icin hic aklimdan cikmiyorEve gelince aldım bir çataltatlı üç bu kadar güzel gelmemişti
![]()
Ben karar veriyorumda esim beğenmiyor hicbirseyi dogana kadar surecek herhalde bu durumTeşekkür ederiz teyzesi, siz de karar verirsiniz isme inşallah, ben çok kararsız biriyim oğlumda isme karar verememiştim doğunca seçeneklerimizin arasından birini koymuştuk dolasıyla oğlumda böyle şeyler yaptıramamıştım şimdi kızımda acısını çıkartıyorum![]()
Bendede yapiyor canim sanirim bebek büyüdükçe bagirsaklara falan baski yapiyor o yuzden birazda zorlarsakda hemeroit olabilirmisiz bol su ic ayni durumdayim maden suyu ve su icmeye calisiyorumKIZlar bebeğe kilo yapsın diye muz falan yiyorum ama oda kabızlık yaptı bende![]()
Gerçekten @ulpeker arkadaşımızdan haber yok dimi?Cok merak ettim seni canim umarim yolundadir her sey
Al bende de o kadar manyak gibi tatlı ve hamur yiyesim var.Eve gelince aldım bir çataltatlı üç bu kadar güzel gelmemişti
![]()
Bende su çok tüketiyorum kuzum , madensuyu da içiyorum ama bi kaç gündür kabızlık problemimiz var maalesefBendede yapiyor canim sanirim bebek büyüdükçe bagirsaklara falan baski yapiyor o yuzden birazda zorlarsakda hemeroit olabilirmisiz bol su ic ayni durumdayim maden suyu ve su icmeye calisiyorum
DEnicem kuzum sağolMuzu ortadan ikiye bölüp ortasında ki koyu bölümü çıkarıp yiyebilirsiniz kabızlık yapan o koyu bölgeymiş ben muzlu süt yada yoğurt yapıyorum hergün tüketiyorum mutlaka hiç kabızlık yaşamadım
YokGerçekten @ulpeker arkadaşımızdan haber yok dimi?
İnşallah herşey yolundadır, sağlıkla sıhhatle Rabbim kucağmıza almayı nasip etsin inşallahYokDaha once gecirdigim kotu deneyim yuzunden daha bi merak ettim insallah iyilerdir hep aklimdaydi
Amin insallah canimİnşallah herşey yolundadır, sağlıkla sıhhatle Rabbim kucağmıza almayı nasip etsin inşallah![]()