Cok iyi masallah aramızda cok yok merak ettim bende yarın gidicem 2bck olmustur inş diyorum2600 dedi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi masallah aramızda cok yok merak ettim bende yarın gidicem 2bck olmustur inş diyorum2600 dedi :)
Benim de oyle ya. Bi de kipir kipir masallah yerinde durmuyo saolsun
Senin haftandayken banada oldu oğlumu dondurmacıya götürüyodum yolun yarısından döndüm.arasıra yine oluyo evi süpürüyorum 10 dk sonra 1 saat yatıyorum.ama aralarda iyi hissedip 5 saat alışveriş merkezi gezmişliğimde varSlm kizlar
Bugun markete gittim geri dönemedim esimi cagirdim. Acayip bi toplanma oluyo hareketimi kisitliyo yurumemi hic istemiyo. Gecen hafta dr.a gorumdum hersey normal dedi, nst ye girdim sanci yok. Ama ne yuruyebiliyorum ne de evde bisey yapabiliyorum. Bugun yemek yaptim 2saattir yatiyorum. Sizde de boyle olan var mi?
Aynen bebeğin pozisyonundan kaynaklı bazen bende iyi hissediyorum ama genel olarak gergin ve agrılıyım sabah işe gidiyorum aksam da yemek filan Bi sekilde hallediyorum ama 5 saat avm de gezermisin deseler heralde pek mümkün olmazdıSenin haftandayken banada oldu oğlumu dondurmacıya götürüyodum yolun yarısından döndüm.arasıra yine oluyo evi süpürüyorum 10 dk sonra 1 saat yatıyorum.ama aralarda iyi hissedip 5 saat alışveriş merkezi gezmişliğimde varbebek pozisyon değiştiriyodur o rahat olduğu pozisyona gelince sende daha rahat hareket edersin.
Senin benden az kalmis sanirim ben daha 32ye yarin giricem bebis cok buyuycek diye odum kopuyo vallaBenim doğum sonrası ilk hafta yeme listem varyasak olan Herşeyi şişene kadar yicem inşallah
sağlıklı olaylımda bebeklerimiz ve biz bunun acısı çıkacak
![]()
Yok gazli seylerle aram yok benim ben tatli cips cekirdek sekerli cay falan dusunuyorumOzamanda bebeğe gaz yapan şeylerden kaçınıyoruz nedir bu kadınların çilesi![]()
Ben yiyorum tatlı, bol bol dondurma yedim turkiyedeyken, helva yedim gece uyanip buraya geldim sıcak çikolata içiyorum her gün, çikolata yiyorum kavun yiyorum. Canım surekli tatlı çekiyor hamileliğimin başından beri hiç kendimi tutmadim vallane olacak bizim bu halimiz, avucuma M&M’s döküp hepsini yemek istiyorum
10 tane dondurma yemek istiyorum tatlıyı hiç sevmeyen ben sürekli tatlı hayali kuruyorum
![]()
Genel anesteziyle olmadığım için heralde canım öyle etkisi olmadıhadi gözün aydın atlattın taşınma işinide şimdi sıra hazırlık ve beklemede
maşallah kuzuya
Sezeryandan sonra canın yemek istiyormu canım?
Benim 3 gün herşeyden midem bulandı zar zor yedim![]()
Benim 34 günüm kaldı inşallahSenin benden az kalmis sanirim ben daha 32ye yarin giricem bebis cok buyuycek diye odum kopuyo valla
Ben yiyorum tatlı, bol bol dondurma yedim turkiyedeyken, helva yedim gece uyanip buraya geldim sıcak çikolata içiyorum her gün, çikolata yiyorum kavun yiyorum. Canım surekli tatlı çekiyor hamileliğimin başından beri hiç kendimi tutmadim vallaglikozun düşük çıkıyor yine de ona guvenip abaniyorum tatlıya iyice
![]()
Kızlar ben normal dogumdan korkmaya başladım galiba ya napıcam bilmiyorum
Ben yiyorum tatlı, bol bol dondurma yedim turkiyedeyken, helva yedim gece uyanip buraya geldim sıcak çikolata içiyorum her gün, çikolata yiyorum kavun yiyorum. Canım surekli tatlı çekiyor hamileliğimin başından beri hiç kendimi tutmadim vallaglikozun düşük çıkıyor yine de ona guvenip abaniyorum tatlıya iyice
![]()
Hamilelikten sonra yersin eğer şekerin yoksa. Önce sağlık. Ben abarttım biraz şekerim olmayınca koyverdim kendimi ama kilo aldım bu seferde. Ben de hamilelikten sonra yediklerime dikkat edeceğim, eski kiloma dönmek için.bende şeker çıktı bu nedenle yiyemiyorum ki
![]()
Walla afiyet bal şeker olsunHamilelikten sonra yersin eğer şekerin yoksa. Önce sağlık. Ben abarttım biraz şekerim olmayınca koyverdim kendimi ama kilo aldım bu seferde. Ben de hamilelikten sonra yediklerime dikkat edeceğim, eski kiloma dönmek için.
Bence o doğumla ilgili değil de kaslarınız zorlanıyor ya da yük biniyor ya fazla ondan bele vuruyor ağrısı. Çünkü söylediğim gibi diğer ağrı yükselip alçalma şeklinde ve belli bir düzende geliyormuş.Ağrı gidip gelmiyor ağrı saplanmış çıkmıyor özellikle uzanınca oluyor..
Amin inşallahKızlar sayfa kurucusu @Kazen’de koronaya yakalanmıştez zamanda atlatır İnşAllah
![]()
Kızlar sayfa kurucusu @Kazen’de koronaya yakalanmıştez zamanda atlatır İnşAllah
![]()
Canım benim de çalışabilir raporu almam zor oldu, resmen kadın doğumlarda yer yok randevu bulunmuyo. en yakın başka ile gittim. Nst de işim uzadı, dr gebelerin çalışmasını desteklemiyoruz falan dedi ben de uzaktan eğitim olduğu için çalışıyoruz bizde falan dedim.Aldım ama bana sor stresini. Okulda rapor sorun olmadı ama mdr resmen yarımağız hoşgeldin dedi (tayinle yeni geldim bugün başladım bu okula) gebe olduğum ve yakında izne ayrılacağım için muhtemelen öyle yaptı.Cidden bi mobbing söz konusu. Eski okulumda öyle değildi asla, nasıl yrd edeceklerini şaşırıyolardı ama şuan mdr profillerimiz baya benziyo. Ama ona rağmen çalışabilir raporumu hiç ikiletmedi sorun çıkmadı yani seninki resmen uğraştırdıAynenn öyle valla egosu tavan. Tamam canım yaz inşAllah bi sıkıntı olmaz benimki gibi kabul etmezlerse yeni bi görüş yazısı olduğunu söyleyebilirsin. Personelden sorumlu şube müdürü öyle dedi bana. Mardinden gelen bi görüş yazısı varmış ona göre aktarılabiliyormuş işte. Bizimkilere yayın geç geliyor sıkıntısı da biz çekiyoruz![]()