2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaynana ağrısıdır o Gitti hazır yat dinlen geçmesse ararsın o var diye yatıp dinlenememişsindir.karnında göbek altında sertleşme varmı.
yok canım Sertleşme yok.
Zaten onun bir gözü var sorma yanındaki eltim hamile kalınca 9 ay yatması gerekiyor beni ikiz halimle ayakta gördü sağ salim doğursam iyidir😣
Halbuki bilmiyor ne zorluklarla ayaktayım..
Canım uzaktan ne.desek boş olur böyle durumlarda ağrını en iyi sen bilirsin bi nst girsen fena olmaz devam ederse görün bence bi doktoruna için rahatlar en azından
ilaç içtim geçti biraz sanırım ağırlaştım yüküm ağır geliyor artık .. Şimdimdiye kadar hiç belim ağrımamıştı ondan korkuttu beni..

Kızlar selam nst deyim yazım dedim uzanırken zaman geçmiyor .
2600 gr 47 cm olmuşuz .kafa hala aşağıda ama kanala girmemiş.suyu falan normal herşey ekrandan anladığım kadarıyla sancı mancıda yok.birazdan kağıdı götürcem bakalım ne zaman çağıracak.
Kilomuz da boyumuz da aynı çıkmış seninle :)

Bende başlicam beyaz sabun ve sirke kullancam yikamada seninki ikiz bide ne zaman ne olcak belli digil hazirlaman lazim kaynanan derdi heryerde var benim kaynimin yaninda kaynanam vurus kapmişlar demiş beni goturun onun evine yane bana kaynimda buyuk kaynima soyluyor buyuk kaynim ağizlarinin payini veriyor kadin hamile siz ne saçmaliyorsunuz diye sustular bana deseler ne diyceğimi biliyorrum da neyse vicdan yok işte ne yapcan 😏bez içinde slepy kullandim beğenmedim kizimda😊
Sakın kabul etme benim kv virüs kapsa evimin yakınına bile yaklaştırmam bu ne düşüncesizlik😳

Al bende de o kadar manyak gibi tatlı ve hamur yiyesim var. 🤤 sütlaçı hiç sevmeyen ben anneme zorla şekersiz sütlaç yaptırdım ama yine sevmedim 🙈
Okadar tatlı dediniz canım tatlı çekti şimdi kim bana revani yapacak M mertur 😁😁

Şuana kadar canım hiç tatlı çekmemişti acaba revani satılıyormu dışarda🤔

Ben dün doktora sordum regl sancısıyla beraber karnımda sertleşme falan olmuyorsa normalmiş benimde oluyor ama karnımda sertleşme olmuyor nst de bişey çıkmadı
Regl sancın normalde nasıl oluyor canım?
Benimki normalde belime ve kasıklarıma vuruyor, şuan sadece belim ağrıyor eğer seninki de öyleyse normal ozaman dimi?

Son düzenleme:
Regl sancın normalde nasıl oluyor canım?
Benimki normalde belime ve kasıklarıma vuruyor, şuan sadece belim ağrıyor eğer seninki de öyleyse normal ozaman dimi?
Evet belim ve karnım beraber ağrıyorlar ama kısa süreli sanki sen sabahta yazmıştın devam ediyor mu hala ağrın

selam kızlar

evde temizlik var hiç gelemedim. çok şükür artık yarın yeni evimizde ysşamaya başlıyoruz😁eşyayı 1 ay önce taşımıştık annemlerdeydik. ancak işler tamamlandı. Bundan sonra tüm konsantrasyonum bebek hazırlıklarıma😁
hadi gözün aydın atlattın taşınma işinide şimdi sıra hazırlık ve beklemede😊
Kızlar selam nst deyim yazım dedim uzanırken zaman geçmiyor .
2600 gr 47 cm olmuşuz .kafa hala aşağıda ama kanala girmemiş.suyu falan normal herşey ekrandan anladığım kadarıyla sancı mancıda yok.birazdan kağıdı götürcem bakalım ne zaman çağıracak.
maşallah kuzuya🥰😍
Benim doğum sonrası ilk hafta yeme listem var 😂😂😂 yasak olan Herşeyi şişene kadar yicem inşallah 🙈 sağlıklı olaylımda bebeklerimiz ve biz bunun acısı çıkacak 😂😂
Sezeryandan sonra canın yemek istiyormu canım?
Benim 3 gün herşeyden midem bulandı zar zor yedim😣

revani çok kolay yaa evde yap içinede bas fındığı bütün bütün 🤩🤤🤤
ah keşke kalkıp yapabilsem hastayıııım😣😣
Daha da iştahımı kabarttın yok olmayacak babalarını arayayım nerden buluyorsa bulsun😁
Evet belim ve karnım beraber ağrıyorlar ama kısa süreli sanki sen sabahta yazmıştın devam ediyor mu hala ağrın
bir ara geçti şimdi yine belim ağrıyor ama sadece belim ağrıyor..

Selam Kızlar,
Sabah vajina ağrı sızısından bahsetmiştim doktora da söyledim usg kontrolünde bebeğin çok aşağı indiğini Kapıyı zorladığını söyledi. Fakat bu erken doğum demek değilmiş zaten erken doğum olsa bile şu an kilosu artık kurtardı dedi biraz dinlenmemi söyledi. Nst sancım çıkmadı
Beninm oğlumda öyle baskı yaptı daha 8. Ayda doğuracam diyordum ama yok bir türlü gelemedi 40 haftayı devirdik😁
Oyun ounuyorlar anneyle yaramaz bıdıklar🥰

Maşallah canım paşaya🧿
çok teşekkürler oğlanlar kızlardan biraz daha kilolu doğıyo :KK200:
Masallah canim büyüyor minnos sancin falanda yoksa hersey yolundadir kanala girince dogummu basliyor canim
hemen doğum olacak anlamına gelmiyor ama bir kez kanala girerse her an tetikte olman gerekiyor doğum yaklaştı demek.
Kilomuz da boyumuz da aynı çıkmış seninle :)
Evet aramızda 2 gün var.haftada 1 e düşürdü kontroller.senin sezeryanmı normal mi.

Kızlar vajinada böyle garip bir hissi olan var mı
batma gibi acı gibi. Bir çok tuvaletim olduğunda oluyor bir de bebek oynadığında
doğum olsa bile şu an kilosu artık kurtardı dedi biraz dinlenmemi söyledi. Nst sancım çıkmadı
Bende de aynı ağrı günde 2-3 oluyor. Doktorum normal dedi. Ultrasonda da baş çevresini ölçerken probu o kadar aşağılara tuttu ki şaşırdım. Başı ta ordamı dedim, evet en dar yere başını geniş yere gözdesini yerleştiriyor dedi. Ama benim de sancım vs. yok. Nst'ye bile girmeme gerek görmedi.

Slm kizlar
Bugun markete gittim geri dönemedim esimi cagirdim. Acayip bi toplanma oluyo hareketimi kisitliyo yurumemi hic istemiyo. Gecen hafta dr.a gorumdum hersey normal dedi, nst ye girdim sanci yok. Ama ne yuruyebiliyorum ne de evde bisey yapabiliyorum. Bugun yemek yaptim 2saattir yatiyorum. Sizde de boyle olan var mi?

Back
X