2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba herkesin yazdıklarını okuyorun ama cevap yazana kadar ne okuduğumu unutuyorum ben böyle bi dalgınlık sersemlik görmedim resmen ayakta uyuyorum yarın nasipse kalp atışı duymaya gidicez
Ben bitkisel yağlar ile banyo sonrası nemlendirmeye başladım. Benim göğüslerim çok fena ağrıyor taş gibi
Doktor arayışı içerisindeyim doğum içime sinen birini bulamadım bu da beni çok geriyor

Diğer arkadaşımızın önerdiği kremi buldum jel şeklindeymiş yorumları okursunuz yine dediğim gbi bu üründe doğalmış başka varsa paylaşalım :)

Eklentiler

• 4F20911B-1D06-4186-8BCD-1E89B5282FAF.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 28
Iyi haberlerinizi bekliyoruz o zaman sizinle de ayni tarihlerimiz ben daha duyamadim kalp atisini bebek daha kucukmus salı günü devlet hastanesindeki kendi doktoruma gidicem, persembe de ozelde kontrolüm var.

Birsey dicem ya göğüs İcin catlak kremi nezaman kullanmaya başlayacagız? Bende normalde 80 destekli sütyen giyiyorum büyüsünde desteksiz giyeyim istiyorum ama çatlak olmasını istemiyorum
Benim kızımda büyümedi 80de kaldı hala destekli kullanıyorum çatlamadıda

Iyi haberlerinizi bekliyoruz o zaman sizinle de ayni tarihlerimiz ben daha duyamadim kalp atisini bebek daha kucukmus salı günü devlet hastanesindeki kendi doktoruma gidicem, persembe de ozelde kontrolüm var.
İnşallah bu hafta hep hayırlı mutlu haberler alırız
Ben bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum..
Herkes hamilelik hemen geçiyor anlamıylrsun diyor ama bana şu an hiç öyle gelmiyor

Benim düsük tehlikem oldugu için gecen pazar dinledik cok agladıgım için doktor rahatlamam İcin dinletti. Persembe günüde kontrolde kalp atısını ekrandan gösterdi.

Kızlar bu arada ağda yaptıran varsa özel bölgeye ara verin kasılmadan dolayı yaptırılmadı önerilmiyor paylaşmak istedim sizinle
Ben de onu dusunuyordum bugun. Hatta yapmayi dusunuyordum muayene oncesi. Yapmayayim o zaman da jilet de vurmak istemiyorum azalmisken tuylerim

Kızlar bu arada ağda yaptıran varsa özel bölgeye ara verin kasılmadan dolayı yaptırılmadı önerilmiyor paylaşmak istedim sizinle
Ben lazerliyim canım konu açılmışke şeyi sorayım arkadaşlara da gebelik sonrası lazer epilasyon etkisini kaybedip tekrar tüyler çıkıyor diyorlar doğru mudur ki tanıdığım bi hamile evet doğumdan sonra arttı dedi

Son iki üç gündür böyleyim canım.Sen hüseyin beye gittin mi ne olmuş kesen
Başı ne kadar kalabalık ya Hüseyin beyin. 3 saat bekledik ve 5 dk ya durduk ya durmadık. Ona canımız sıkıldı biraz hep öyle mi olacak acaba. Sorularımı sa unuttum 2 hafta sonra gel dedi ama ilacım 7 gün sonra bitecek onu da sormayı unuttum. Çıktıktan sonra aklıma geldi. Kese görünürse rapor yazacaz 3 aylık ilaç için demişti sekreter o da unuttu sanırım. Arayıp sorcam yarın tabi ulaşabilirsem

Benim düsük tehlikem oldugu için gecen pazar dinledik cok agladıgım için doktor rahatlamam İcin dinletti. Persembe günüde kontrolde kalp atısını ekrandan gösterdi.
Benim de bebek biraz geride kalmis 2 bucuk milimetreydi boyu o yuzden duyamadik goremedik kalp atisini, moralim bozuldu aslinda ama aspirinle progestan kullaniyorum bakalim durum netlesicek bu hafta. Eger bebek gelistiyse duyariz kalp atisini insallah

Kızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsınşimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor

Ben de onu dusunuyordum bugun. Hatta yapmayi dusunuyordum muayene oncesi. Yapmayayim o zaman da jilet de vurmak istemiyorum azalmisken tuylerim
Kuzum bende aynı fikirdeyim ama sordum ben geçen gittiğimde aklıma şimdi geldi size yazmak önermiyorum dedi kaslar kasılıp gevşiyor ya o yüzden istersen doktoruna sor belki o atklı birşey der

Ya malesef canım ben agda yaptırıyorum artık jilet yapıcam mecbur hem kendimi cok kasıyordum agda yapılırken hem sıcrıyordum birde kıllar çekilince ilerleyen dönemde erken dogum riski artıyor dediler jilet yapıcam care yok

Canım çok geçmiş olsun dış gebelik olmuş yani sende tüpe yerleşmiş üzme kendini doktor düşer demiş düşer büyük ihtimal internette okuyup moralini bozma doktorun ne dediği önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…