- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ben 5 dk ayakta dursam tansiyonum düşüyor 3 ayı geçirseydik
Aman aman hiç borekten bahsetme en büyük zaafımBenim annemlerde silivride canım kayın validem arnavut göçmeni ya bir paylıcanlı börek yapıyor çok güzel oluyor onlarda edirnede
Kızlar merhaba herkesin yazdıklarını okuyorun ama cevap yazana kadar ne okuduğumu unutuyorumben böyle bi dalgınlık sersemlik görmedim resmen ayakta uyuyorum yarın nasipse kalp atışı duymaya gidicez
Ben bitkisel yağlar ile banyo sonrası nemlendirmeye başladım. Benim göğüslerim çok fena ağrıyor taş gibi
Doktor arayışı içerisindeyim doğum içime sinen birini bulamadım bu da beni çok geriyor
Ben öğrendikten sonra 6. Hafta içinde yaptırıp öyle gittim doktora , bir süre rahatım şimdi ama yine gider yaptırırım herhalde jiletle çok daha zor.Kızlar bu arada ağda yaptıran varsa özel bölgeye ara verin kasılmadan dolayı yaptırılmadı önerilmiyor paylaşmak istedim sizinle
Çok geçmiş olsun, sana zarar vermeden kurtulabilmeni dilerim.Kızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsınşimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Düşer inşAllah sabaha kadar. Doktor söylemiş zaten düşer inşAllah. Rabbim yardımcın olsun canımKızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsınşimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor
Sağlıklı olsunlar da benim ilkinde 8+5 te kalbi durduAyh sorma ya canım bende 4 gözle onu bekliyorumgeçecek inşallah çoğumuz 2 aya yaklaştı bile
Bugün tam 6 haftalık. 6+0. Böyle geç görülmesi beni korkutuyor ilkinde de böyle olmuştu. Aynı şeyin olmasından korkuyorum Allahım sen koruCanım kaç haftalıktın ben tak 6.haftada gördüm.Bence doğumunu istediğin kişiye git hem zamanla güvendiğin kişi olmuş olur
Muadili galiba. Hiç bilmiyorum ki ilk defa iğne kullanıyorum onu yazdı hüseyin beyBu arada enox oksapardan ince mi acaba bi de onu denesem
Kötü düşünme canım insanın aklına binbirtürlü şey geliyor haklısın bende manyak gbi araştırma yapıyorum ama herkeste farklı bir belirtiler var allah kan can versin bebişlerimize hep öle dua edicez artıkEvet bendede sabah uyanınca hassas ama gün boyunca hafifliyor. Takmamaya çalışacağım
Tabiki oda doğru canım ama ben çok kasıyorum kendimi ağda sırasında ondan vaz geçtim yapmaktanKızımda 9ay ağdaya gittim bi sorun yaşamadım o göbekle eğilmem cok zorne kadar önlem alsanda olcak olduktan sonra zaten bi şekilde oluyor
Allah emanet canım, iyi düşünelim iyi olsunBugün tam 6 haftalık. 6+0. Böyle geç görülmesi beni korkutuyor ilkinde de böyle olmuştu. Aynı şeyin olmasından korkuyorum Allahım sen koru
Kasma cnm ben doguma 1hafta kala gittim ne olur ne olmaz diye ertesi gün suyum geldiTabiki oda doğru canım ama ben çok kasıyorum kendimi ağda sırasında ondan vaz geçtim yapmaktan
TebriklerMerhaba. Ben de cuma günü önce evde testle öğrendim. ardından kan testi yaptırdım beta hcg 185 çıktı ama henüz dr a gitmedim. Çarşamba günü gidicem.
İnşallah iyi olacak ama süreç uzadıkça korkuyorum. Bi de okuldan bi arkadaş 6 haftalıkken gitti kese kalp atışı her şeyi gördü geldi. Doktor bir ay sonra gelin demiş ve kadında ne mide bulantısı ne bişe 5 aylık gibi şişmiş şimdiden bi de rahatlıktan. Yani isyan veya kıskançlık değil ama bazılarının çok kolay oluyor cidden ya. Ben 3 defa gittim hâlâ kalp atışını duyamadım ister istemez üzülüyor insanAllah emanet canım, iyi düşünelim iyi olsun
TebriklerAramıza hoşgeldin
Napalim, herkesinki farklı, bizden daha zor yaşayanlar da vardır muhakkak.İnşallah iyi olacak ama süreç uzadıkça korkuyorum. Bi de okuldan bi arkadaş 6 haftalıkken gitti kese kalp atışı her şeyi gördü geldi. Doktor bir ay sonra gelin demiş ve kadında ne mide bulantısı ne bişe 5 aylık gibi şişmiş şimdiden bi de rahatlıktan. Yani isyan veya kıskançlık değil ama bazılarının çok kolay oluyor cidden ya. Ben 3 defa gittim hâlâ kalp atışını duyamadım ister istemez üzülüyor insan
Bi arkadaşım tavsiye etti canım..bulantı için bileklik..çok kötüydüm gidip aldım eczaneden..cat diye kesti..deneyin mutlakakızlar benim bulantı özellikle çok fena. gerçekten yoruyor resmen ne bi şey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. su bile içtiğimde midem bulanıyor. ne önerirsiniz?
Bildiğim kadarıyla rossmannda da var o bilekliklerdenKızlar tekrar yazıyorum..mide bulantısı için bileklik deneyin..eczanelerde var...kusmaktan artık helak olmuştum..bıçak gibi kesti..bazısında işe yaramıyomuş..ama bunca yorgunluk için denemeye deger..alın derim
Çok teşekkürler canım inşAllah ya. Nazlı nazlı geliyolar valla. Sen çok iyi bir insansın ya öyle geliyor bana şuan söylemek istedim. Hiç tanımadığın bi insana moral veriyosun ve başardın da bunu az önce nasıl ağlarken ben. Şimdi bunu okuyunca gülümsedim. Böyle isyan eden biri değilim aslında ama sürecin uzadığını gördükçe stres oluyorum. Ben de ilkinde kürtaj oldum sürekli onun için üzülürken geçen ay kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim ve ona iyi ki denmez ama araştırmam için iyi oldu diyebilirim. Dediğin gibi hiçbir şe sebepsiz değil var her şeyde bir hayır. Rabbimiz bilir en doğrusunu tabi. Sana da şifa diliyorum canım dikkat et kendine ikiz annesiNapalim, herkesinki farklı, bizden daha zor yaşayanlar da vardır muhakkak.
Ben de birşey hissetmiyorum annem şükür Allah dağına göre kar veriyor diyor ama neden ? Çünkü benim hidrosefali nedeniyle kafa içi basincim yukseldigi , beyin omurilik sıvısı biriktiği için kafamdan sıvıyı karın boşluğuna boşaltan şantım var. Geçen yıl enfeksiyondan sonra değişti yenisi takıldı. Gebelik de kafa içi basıncını arttıran birsey hele ileriki dönemlerde. Normal insanı çok etkilemez ama beni şant düzgün çalışmazsa çok etkileyebilir. Biz şimdi dua ediyoruz , iyi ki geçen yıl enfeksiyon sonrası değişti diye. Yeni takılan şant dışardan ayarlanabiliyor ve basınç artarsa gidip ayarını yukselttirip rahatlama imkanım var artık. Hicbirsey tesadüf değil hayatta biri bana iyi ki tüp bebek devam etmemiş , iyi ki enfeksiyon olmuş da şant değişmiş diye dua edeceksin deseydi dalga mı geciyorsun benimle derdim herhalde, ama şimdi iyi ki diyorum.
Dualarım seninle ve bekleyen herkesle birlikteNazlı bir bebek seninkisi demek ki Şimdiden yaramazliga başlamış da annesini endişe ettiriyormus, hele bir dünyaya gelsin poposunu ısırıp öcünü alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?