2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım öyle düşünme geç döllenmedir seninki belki herkesin farklı bir de beni doktorum kalp atışı için 7. Haftada çağırdı 7+4 de gideceğim evet 6 da da duyulabiliyor ama duyulmayınca da böyle panik oluyoruz bende doktorum kanama alanı gördü yarın tekrar gideceğim kanama alanı için özellikle dedi ki kalp atışını göremeyiz büyük olasılıkla kanama alanı için çağırıyorum paniklemeyin haftaya şimdiden söylüyorum dedi geçen hafta randevu oluştururken yani yarın 6+4 üm Kanama alanı için gidiyorum kalp atışı için 7+4 de gideceğim eminim sen de duyacaksın takma kafanı zamana Bırakmak lazım rahat olmak lazım ki içeride sakin sakin büyüsünler

Amin canım inşallah annelik iç güdüsü hemen devreye giriyor işte napalım Allah olumsuzlukları bizden uzak tutsun

Geç döllenme olduğunu sanmıyorum kuzum ya. Adetten bir gün önce idrar testinde pozitif çıktı. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm kanama da bi önceki gece oldu gerçi öyle geç döllenme mi oluyor hiç anlamıyorum ben. İşte benim de doktorun dediği tarih 7+6 ya denk geliyor. Senin geç döllenme mi. Kanaman biter inşAllah canım. Kanama alanı olup gebeliği sağlıkla devam eden bi arkadaş vardı burda. Kese kanamayı bastırmıştı galiba senin de öyle olacak inşAllah içini ferah tut

Yok ben geç döllenme değilim bende adet gecikmenin 2. gününde ilk öğrendiğimde yerleşme kanaması olmuştu o da hafif kahverengi lekelenmeydi
Şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum aslında geçen hafta kese için gittiğimde kesenin yakınında kanama alanı gördü geçer yakında büyük ihtimal dedi aktif değil kanama alanı hatta yerleşme lekelenmesi dışında hiç kanamam da olmadı şükür bakalım yarın inşallah kaybolduğunu görürüz

İnşAllah kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşAllah

Ağlamak yok Dur daha yolun basindayiz neler neler paylaşacağız burada. Ben coook eski bir kk mudavimiyim, uzun zamandır girmiyordum. Gebeliği öğrenir öğrenmez koştum geldim Kk öyle bir yer ki şu an gittiğim doktoru burada phia tavsiye etmişti yıllar önce, yüz yüze görüştüğümüz kaç kişi öldü buradan. Sizlerle de kucaklarimizda bebislerimiz ile karşılaşırız belki bir yerlerde Nasipten öteye gecemeyiz, bu şekilde ferahlat kendini noolur. Hakkinda hayır olanı göstersin rabbim tez zamanda , bu endişelerine gulecegin günler yasa inşallah

Canım üzülme burada ilk konuştuklarımdan birisin seni takip edeceğim kötü düşünceleri at kafandan evrene yayma kalp atışlarını duydugunu her şeyin iyi olduğunu hayal et ve en önemlisi kendin ve bebeğin için hayırlı olanı dile bazen diretmemek akışına bırakmak durup olanı biteni kendini hırpalamadan izlemek lazım.Rahatla dua et canım güzellikler seninle olsun
Çok geçmiş olsun inş bir daha size acı verecek durumlarla karşılaşmazsınız

Ay inşAllah canım benim ne güzel bi insansın sen çok teşekkürler ❤

Çok sağol canım
Günaydın sen nasıl oldun dün geceden beri aklım sende

Günaydın Yeni haftaya merhaba
NurrK nasılsın?
Bugün tam 7 haftayım yarın 8 e başlıyoruz
Sabah kalkıp tartıldım tartı + gösteriyor Bu ay kilo almamam lazımdı. Kilo alacak derecede birşey de yemedim ama odemlendim sanırım
Güzel haberlerle geçireceğimiz bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için

Çok sağol canım
Günaydın sen nasıl oldun dün geceden beri aklım sende
Günaydın ben çok şükür iyiyim hastanedeyim doktorlar gelip gidiyor ultrasonla baktılar duruyormuş kese hala perşembe beta hcg bakılacakmış bir de pazar günü bakılacakmış bu böyle bi süreç izlenmesi gerekiyor dediler düşüp düşmediğini Perşembe Pazar günlerinde anlayacağım bu arada şiddetli ağrı bulantı olursa acile gelip başvurursun dediler umarım en kısa zamanda atlatırım nasıl böyle bir şey olmuş anlayamadım bir sebebi de yok dediler

kızlar delirmek üzereyim çok kötü mide bulantısıyla uyanıyorum zaten normalde de sabahları işe giderken kahvaltı yapamayan biriyim şimdi hele hiç yapamıyorum 6+4 teyim besleyemediğimi düşünüyorum çocuğu

Geçmiş olsun.Umarım en zahmetsiz şekilde atlatırsın.Yeniden sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

İlk 3 ay kilo bile verebilirsin endişelenme çocuk depolarından besleniyor merak etme nohut kadar kendileri.12.haftaya kadar en fazla devam eder.Midenin kaldırabildiği zamanlar besin değeri yüksek beslenmeye çalış ceviz badem muz yumurta.gmiş olsun

Benim de yarın 7 bitiyor. daha hiç tartılmadım kaç kilo ile başladığımı bile bilmiyorum ama basenlerim kalınlaştı sanki
ilk 3 ay kilo alma demişti bide doktorum

okadar üzüllüyorum ki besleyemiyorum diye

Bu arada herkese günaydın.Kızlar ben iki hamileliğimdede dişlerimden çok çektim.Ön dört dişim kaplama hamilelikten önce kaplamalarım oynamaya başladı gebeliği öğrenince 12.hafta giderim diye şartladım kendimi
Dün gece yirmiliğin yanındaki diş kendini hatırlattı bende burdayım diye.
Koca kadın oldum ama dişçiden o kadar çok korkuyorumki komik geliyo kendime kızıyorum bazen ama hiç acillik olana kadar mecbur kalmadıkça dişçiye gitmedim.Ama şimdi durum farklı bebek var ona zararı olsunda istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…