Ya kızlar dün gece boğuluyodu zor kurtardı kendini demiştim yaa..sabaha kadar öksürdü durdu halen acayip öksürüyo cigerlerinemi kaçtı acaba kusmuk falan..ıslık sesi gibi nefes alıyo... bir de hiriltisi var burnundanmı ciğerlerdenmi anlayamıyorum..hiç uyuyamadı kuzum öksürmekten rahat nefes alamamaktan gözlerinin altı şişti bugün resmen..
Gece hic uyanmadan uyumustum,sabah kalktigimda tas gibi olmis gogusler .Simdi cok agriyor icinde kist olmusSicak su koydum ben de ,masaj yapiyorum,2bucuk saatte bir sagim yapiyorum ,insallah duzelir cnm
Kesinlikle çok şanslısın iki mucize var sende. Ama en çok merak ettiğim ikizlerde şikayetleri aynı anda olduğu oluyor mu. Mesela aynı anca acıkıyolar mı. Gerçi olsa bile bizim iki memeden aynı anda süt geliyor ya sen de ikisini aynı anda emzirebilirsin heralde
Hehehe korona var diye bi yere bi yere gidemedik kırk uçurmaya bizde hazırlandık alt kata indik ananeyle dedeye ilk kırk hediyesini kaptı minnak kuşum kimse gelmiyo gitmiyo diye paso ananeyle dedeyi yontuyoz valla
Benimkilerde önce babaya benziyorlar sonra bana doğru kayıyorlar
Eşim bu durumdan rahatsız değil ailesi hepsi sana, ailene çekmiş diyorlar onu bile kıskanıyorlar
biz bugün 1aylık olduk. yarın aşımız ve kontrollerimiz var. dün normal tartıda babası tarttı 4700geldi.300gr sapsa 4400olmuştur diye umuyorum. 3440doğmuştuk.çocuk cerrahına da gideceğiz yarın.sünnetli doğduk ama yine operasyon gerekiyormuş sanırım. bakalım neler diyecek
Ahahah aynı ben ya. Co yoruluyorum uyu artık diye hayıflanıyorum ama sonra da hep fotoğraflara bakıyorum. Telefon elindeyse ya buradayım ya da galeride
Ahahah aynı ben ya. Co yoruluyorum uyu artık diye hayıflanıyorum ama sonra da hep fotoğraflara bakıyorum. Telefon elindeyse ya buradayım ya da galeride
Ben dee videoyu sırf onun için çektim delilik parayla değil
Aynen benim de telefon elimdeyse ya burdayım ya galeride ya da instagramda ya da vatzap aaa çokmuş ya