• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Herkese günaydın, ben de bugün 5. Haftayı doldurdum. Umarım herkes sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirir ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır. Biz dün gördük keseyi 🙏🏻 Bugün doktor randevusu olanların da güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun maşallah🧿

Merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim inşallah sonuna kadar aranızda olurum🤲
İki düşüğüm var
Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerler ve benimle kalır🙏
Oksapar 0,6 iğne ve prulutan iğneye başladım
Haftaya umreye gidiyorum inşallah
Doktorlar riskli bulup izin vermedi ama bana bıraktılar ben de Rabbime sığındım inşallah sorun olmadan döneriz 🤲
Keseyi Mekkede görmek nasip olur inşallah
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🤲
Rabbim nasip ettiyse sağlıkla kucağınıza alacaksınız.
Ben inanıyorum.
Bi sorun olacak, 0.6 lık neden kullanıyorsunuz.
80 kilo üzerimisiniz? 0.4 doz üzeri tedavi ye giriyor çünkü.
Ben 0.4 lük kullanıyorum. İlk gebeliğim de de 0.4 kullandım.
Sonralara doğru bacaklarımda problem yaşadım. Damar cerrahisine gittim. Orda proftan öğrendim. Ben dozda bı değişiklik yapmaya gerek var mı diye sorduğumda dozunu değiştirmem 0.4 doz üzeri tedaviye giriyor demişti.

Merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim inşallah sonuna kadar aranızda olurum🤲
İki düşüğüm var
Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerler ve benimle kalır🙏
Oksapar 0,6 iğne ve prulutan iğneye başladım
Haftaya umreye gidiyorum inşallah
Doktorlar riskli bulup izin vermedi ama bana bıraktılar ben de Rabbime sığındım inşallah sorun olmadan döneriz 🤲
Keseyi Mekkede görmek nasip olur inşallah
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🤲

Hoşgeldin aramıza kuzuu 😍 ne güzel birşey nasip edecek sana Rabbim mekkede sağlıcakla git sağlıcakla dön inşallah 💕

Allah kabul etsin şimdiden bizlere de orada dua et canım olur mu 🤲🏻 Benim 50 yaşında üçüzlere hamile olan çok riskli gebelikte bi tanıdığım vardı dünyanın bir ucuna gitti geldi hiç bir şey olmadı gönlünü ferah tut sen
Amin canım benim inşallah çok sağ ol içimi ferahlattın 😘

Merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah lütfen bize de oralarda dua edin çok ihtiyacımız var hepimizin. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz bir sakıncası yoksa bir şey soracağım size
Amin inşallah canım benim ederim tabiki özelden ismini yaz ❤️
Sivastayım kuzum tabiki sor

Kızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız 🤲🏻
Canım kan değerin kaçken gördü keseyi?

Kızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız 🤲🏻
Bu arada tebrik ederim darısı kalp atışına inşallah darısı da bize olsun🤲❤️

Back
X