- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Hadi inşallah belki keseyi de görürsün belli olmaz![]()
Burda sistem farklı ben doktorumu aradım kan testim pozitif ne yapmalıyım demek için bana direkt ayın 27sinde gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah belki keseyi de görürsün belli olmaz![]()
Aa evet canım yurtdışında farklıdır tabi garantiye alıyorlar bekletiyorlar ve sık sık girmiyorsun doğruBurda sistem farklı ben doktorumu aradım kan testim pozitif ne yapmalıyım demek için bana direkt ayın 27sinde gel dedisık sık ultrason yok malesef..
Aa evet canım yurtdışında farklıdır tabi garantiye alıyorlar bekletiyorlar ve sık sık girmiyorsun doğru
kizlar merhaba ben sok bugun ben bes arti iki olarak hesapliyodum ki ovulasyonla takip ettigim icin kesin tarih biliyorum 6 hafta 5gun cikti keseyi gorduk kan ve idrar tahlili yapti haftaya cumaya tekrar cagirdu
yok kuzum ovulasyonla takip ettim ben gec dollenme oldu hatta 16 ocakta yumurtladim neden bu kadar cok hafta cikti saskinimAh böyle şoka can kurban canımmaşallah çok sevindim senin adına erken döllenme olmuş demek ki
![]()
Aynen bende de yok. şu an akıntı var sadece kasık ağrısı da vardı ama geçti.Kızlar günaydın henüz 4+3 üm ve hiç belirtim yok akıntı dışında sizce normal mı?![]()
bende de hic bir belirti yok kizlarAynen bende de yok. şu an akıntı var sadece kasık ağrısı da vardı ama geçti.
Hic moral bozmuyoruz dimi? Biz gördük ama göremeseydim de hazirlikliydim. Carsamba gorursun hayirlisiyla arkadasimNaptın ben göremedim keseyi çarşamba tekrar gel dedi yumurtaların çok büyük agrın çok demi dedi bol bol dinlen dedi istirahat yazdı
Cok tesekkur ederim, gordukHaydi güzel haber duyalım![]()
Tebrik ederim, cok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsinKızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız![]()
Tatlım hayırlı olsun.ya ovulasyon seni yanıltıyo çünkü nadirde olsa iki kere yumurtlayabiliyoruz ya tek yumurta ikiz i kese büyük olur onlarda yada ailede eğer iri yapılı birileri varsa onlara çekecek benimkiler minyon ikiside hep iki hafta geriden takip etmişlerdi doğuma kadar.kizlar merhaba ben sok bugun ben bes arti iki olarak hesapliyodum ki ovulasyonla takip ettigim icin kesin tarih biliyorum 6 hafta 5gun cikti keseyi gorduk kan ve idrar tahlili yapti haftaya cumaya tekrar cagirdu
ailede oyle cok iri yapili birileri yok kuzum ama kafam karisti haftaya bir doktora sorayim en iyisiTatlım hayırlı olsun.ya ovulasyon seni yanıltıyo çünkü nadirde olsa iki kere yumurtlayabiliyoruz ya tek yumurta ikiz i kese büyük olur onlarda yada ailede eğer iri yapılı birileri varsa onlara çekecek benimkiler minyon ikiside hep iki hafta geriden takip etmişlerdi doğuma kadar.
agri degilde batma oluyordu bende dekızlar merhaba benim kasıklarım ağrıyor dünden beri işk hamileliğimde ağrıyor muydu hatırlamıyorum çok rahatsız edici düzeyde değil ama hafiften sızı var. aranızda böyle bi şey yaşayan var mı
Seni bence ovulasyon yanıltıyo son adet tarihin neydi.a
ailede oyle cok iri yapili birileri yok kuzum ama kafam karisti haftaya bir doktora sorayim en iyisi
Evet sabretcemHic moral bozmuyoruz dimi? Biz gördük ama göremeseydim de hazirlikliydim. Carsamba gorursun hayirlisiyla arkadasim![]()
29 aralik kuzum son adet tarihine gorede ileri 5+5 olmaliydiSeni bence ovulasyon yanıltıyo son adet tarihin neydi.