Işte belli olmuyor canim 2000 üzeri olup geç görenler var bana göre erken yada geç döllenme ile alakali bir durum![]()
benim algıma göre de olacaksa her türlü oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte belli olmuyor canim 2000 üzeri olup geç görenler var bana göre erken yada geç döllenme ile alakali bir durum![]()
Tabikide orasi doğru ama hcg ve kese ile alakasini anlamadim ben kizimda hem alltan bakti doktor hem ustten mesela 3000 yakin değerde cikmadi 5 haftam bitti 6 ya girdim cikti işte değişiyor ben diş gebelik tehlikem var diye kese cikmasini cok istedim hemen yoksa kişiden kişiye değişirbenim algıma göre de olacaksa her türlü oluyornasibi yoksa da ...
Tabikide orasi doğru ama hcg ve kese ile alakasini anlamadim ben kizimda hem alltan bakti doktor hem ustten mesela 3000 yakin değerde cikmadi 5 haftam bitti 6 ya girdim cikti işte değişiyor ben diş gebelik tehlikem var diye kese cikmasini cok istedim hemen yoksa kişiden kişiye değişir
Aynen teşekkur ederim darisi başina inşallahgördün çok şükür için rahatladı![]()
İnşallah inşallahAynen teşekkur ederim darisi başina inşallah![]()
Çin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
![]()
Valla bu çin takvimi kızımdada oğlumdada tuttu.Bu sefer kız diyo ben sağlıklı olsun ne olursa olsun kafasındayım ama ikisinide tatmış biri olarak kız çocuk olur inşaallah diyorumÇin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
![]()
Bende var kusmadim ama yemek yedikten sonra bulaniyor midemKızlar bulantılar ne durumda ? Ben yemek yerken tiksinti geldi çıkardım hepsini sonra da kasığım ağrıdı biraz normal değil mi birşey olmamıştır
Bakmadım ben 1kızım var 1tane daha kız istiyorumÇin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
![]()
Bozma moralini Rabbimin hediyesi de Allah sabrını verir merak etme ikincisi için uğraşıp hamile kalamayan o kadar tadınığım varki.hem araları çok uzak olması iyi değilki benim kızım 16 oğlum 12 yaşında hangisiyle oynayacak garibim.Selam kizlar bnde ekim annesi olacagim.2.gebeligim oglum suan 20 aylik biraz kucuk onun icin morelim bozuk Var mi bnim gibi olan SAT 7 OCAK
Bendede bulantı var sol tarafım batıyor dünden beriBende var kusmadim ama yemek yedikten sonra bulaniyor midem
Sen ikisini De yaşadığın için şanslısın şimdi ne olursa olur
Valla bu çin takvimi kızımdada oğlumdada tuttu.Bu sefer kız diyo ben sağlıklı olsun ne olursa olsun kafasındayım ama ikisinide tatmış biri olarak kız çocuk olur inşaallah diyorum
Daha kolay büyür . Abi abla büyük ne güzel tam abilik ablalık yaparlarBozma moralini Rabbimin hediyesi de Allah sabrını verir merak etme ikincisi için uğraşıp hamile kalamayan o kadar tadınığım varki.hem araları çok uzak olması iyi değilki benim kızım 16 oğlum 12 yaşında hangisiyle oynayacak garibim.
Bozma moralini Rabbimin hediyesi de Allah sabrını verir merak etme ikincisi için uğraşıp hamile kalamayan o kadar tadınığım varki.hem araları çok uzak olması iyi değilki benim kızım 16 oğlum 12 yaşında hangisiyle oynayacak garibim.
Selam kizlar bnde ekim annesi olacagim.2.gebeligim oglum suan 20 aylik biraz kucuk onun icin morelim bozuk Var mi bnim gibi olan SAT 7 OCAK
Yok canim aralarinda 2 bucuk yas olucak doguma kadar. Bi yas degil.Ama sagll cok guzel morel verdin:)❤❤bugün küçük oğlum için okul fln bakıyordum keşke araları az olsaymış dedim senin biri ikiye giderken diğeri bire gider ne güzel okulda birbirlerine arkadaş evde arkadaş . Hiç üzme kendini Rabbim aratmasın
2.5 olsun yine denk gelirler güzel olurYok canim aralarinda 2 bucuk yas olucak doguma kadar. Bi yas degil.Ama sagll cok guzel morel verdin:)❤❤
Aynen canm dogru diyorsun.❤2.5 olsun yine denk gelirler güzel olurokuldan geç alıyorsun , erken bırakıyorsun ..beraber oluRlar güzel olur
![]()