- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
Hiç takilma birşeye , olumsuz tecrübeler yaşayanlar da var evet ama ben de yaşadım daha önce .. inan bebeği kaybettigimde herkes benden çok üzüldü o zaman. Ben de üzüldüm ama dedim eğer nasibi olsaydı kimse engel olamazdi demek ki nasibi yokmuş, hayırlısı buymuş dedim avuttum kendimi. Ondan bir süre sonra şant enfeksiyonu yaşadım ( hidrosefali var bende). Ölümden döndüm, 17 gün hastanede yattım, 2 ameliyat oldum. Sonra dedim ki eğer dünyaya gelseydi şimdi 1.5 yaşında olacaktı ve ben günlerce hastanede sonrasında evde yatarken ortalıkta sefil olacaktı yavrucuğum, her işte bir hayır vardır rabbim bana da yavruma da bunu yaşatmak istemedi demek ki dedim. İki kere bu şekilde iyi ki olmamış dedim sonradan yaşadıklarımı görünce. Şu için ikiz diyorum dün ikinci keseyi gördükten sonra eşim hala kaptırma kendini diyor. Ben de diyorum ki; su an için ikiz, ikinci kese d cam etmez kaybolursa o zaman tek deriz, ama gördüğümü yok sayamam, sonunu Allah bilir , sadece hayırlısını diliyorumHaha yaa çok tatlısınbende kendimi hiç hamile hissetmiyorum söylediğim insanlar ne güzel işte rahat bir hamilelik geçireceksin diyorlar ama ilk gebelik, korkular tavan bende
. Bir de olumsuz şeylere denk gelince burda iyice paranoyak oldum, bir yandan diyorum ki sağlıksız bir gebelikse ne yaparsam yapayım sonlanacağı varsa sonlanır.. Bir yandan da ödüm kopuyor
![]()