• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Haha yaa çok tatlısın 😍 bende kendimi hiç hamile hissetmiyorum söylediğim insanlar ne güzel işte rahat bir hamilelik geçireceksin diyorlar ama ilk gebelik, korkular tavan bende :KK53:. Bir de olumsuz şeylere denk gelince burda iyice paranoyak oldum, bir yandan diyorum ki sağlıksız bir gebelikse ne yaparsam yapayım sonlanacağı varsa sonlanır.. Bir yandan da ödüm kopuyor :KK43:
Hiç takilma birşeye , olumsuz tecrübeler yaşayanlar da var evet ama ben de yaşadım daha önce .. inan bebeği kaybettigimde herkes benden çok üzüldü o zaman. Ben de üzüldüm ama dedim eğer nasibi olsaydı kimse engel olamazdi demek ki nasibi yokmuş, hayırlısı buymuş dedim avuttum kendimi. Ondan bir süre sonra şant enfeksiyonu yaşadım ( hidrosefali var bende). Ölümden döndüm, 17 gün hastanede yattım, 2 ameliyat oldum. Sonra dedim ki eğer dünyaya gelseydi şimdi 1.5 yaşında olacaktı ve ben günlerce hastanede sonrasında evde yatarken ortalıkta sefil olacaktı yavrucuğum, her işte bir hayır vardır rabbim bana da yavruma da bunu yaşatmak istemedi demek ki dedim. İki kere bu şekilde iyi ki olmamış dedim sonradan yaşadıklarımı görünce. Şu için ikiz diyorum dün ikinci keseyi gördükten sonra eşim hala kaptırma kendini diyor. Ben de diyorum ki; su an için ikiz, ikinci kese d cam etmez kaybolursa o zaman tek deriz, ama gördüğümü yok sayamam, sonunu Allah bilir , sadece hayırlısını diliyorum🤗 Teslim olmak korkmaktan iyidir canım. Bizler de miniklerimiz de Allah'a emanet😉😍

Selma kızlar bugun bende cok kötüyüm özellikle dün gece wc ye gitmekten uyuyamadım dilim damağı kuruyor bir yudum su içiyorum gelmesin diye yarım saat sonra 1 bardak cıkıyor bu ne böyle öldüm tüm gece bu günde 2 daha kusma hali oldu onun dışında sanki midem azımda geziyorum çok iğrenç ne yesem orda duruyor

Selma kızlar bugun bende cok kötüyüm özellikle dün gece wc ye gitmekten uyuyamadım dilim damağı kuruyor bir yudum su içiyorum gelmesin diye yarım saat sonra 1 bardak cıkıyor bu ne böyle öldüm tüm gece bu günde 2 daha kusma hali oldu onun dışında sanki midem azımda geziyorum çok iğrenç ne yesem orda duruyor
Eyvaaah teker teker değişimler başladı desene 🙈 kaç haftadaydin, altta takvim yok ya göremiyorum. Sırayla hepimize geliyollaaa 🤔🤭 Anayiz biz anaaa, ana olmak kolay diillmis diycez naapalim🤗

Eyvaaah teker teker değişimler başladı desene 🙈 kaç haftadaydin, altta takvim yok ya göremiyorum. Sırayla hepimize geliyollaaa 🤔🤭 Anayiz biz anaaa, ana olmak kolay diillmis diycez naapalim🤗
Kuzum 6+1 bugun sorma ya güzel şeyler yaşıyorum diyip geçiyorum ama ana olmak kolay değilmiş gercekten sende başladımı bulantılar cidden iğrenç birşey yemin ederim 🤢😂😂

Selam kızlar birşey sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Bir ara benim de geçti gibi oldu sonra tekrar sızlamaya başladı. Ara ara hafifliyor ara ara şiddetleniyor. Ben de senin gibi korkmuştum 🙈 Kafam kadar oldular ama yeni sütyen alacağım sanırım

Selam kızlar birşey sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
canım takılma çok benimde öle oldu sabahları acıyor biraz gün içinde acılıyor dengesiz acıma huyu koyulaşan oldumu ucu genişleyen felan ben bakıyorum anlamıyorum benim normal pembe ucu etrafıda az krem gbi

Bir ara benim de geçti gibi oldu sonra tekrar sızlamaya başladı. Ara ara hafifliyor ara ara şiddetleniyor. Ben de senin gibi korkmuştum 🙈 Kafam kadar oldular ama yeni sütyen alacağım sanırım
Yaa ne güzel benim memişler küçük ya büyüse bari bahaneyle 😂 hep kıskanırdım arkadşları 😂 kalırmı gebelikten sonra inermi acaba

canım takılma çok benimde öle oldu sabahları acıyor biraz gün içinde acılıyor dengesiz acıma huyu koyulaşan oldumu ucu genişleyen felan ben bakıyorum anlamıyorum benim normal pembe ucu etrafıda az krem gbi
Koyulasma olmadi bende sanirim o ten rengine bagli biraz da :) cok beyaz tenliyim ben de. Büyüme dışında bir degisiklik yok henuz 😊

Yaa ne güzel benim memişler küçük ya büyüse bari bahaneyle 😂 hep kıskanırdım arkadşları 😂 kalırmı gebelikten sonra inermi acaba
Büyür ve öyle kalir bence bir süre de olsa 🤣 emzirme falan derken daha da büyüyecek hatta ben korkuyorum zaten 90 beden giyiyordum hamile kalmadan önce 🙄 çok da iyi bişey değil kıyafetler güzel durmuyor

Büyür ve öyle kalir bence bir süre de olsa 🤣 emzirme falan derken daha da büyüyecek hatta ben korkuyorum zaten 90 beden giyiyordum hamile kalmadan önce 🙄 çok da iyi bişey değil kıyafetler güzel durmuyor
Kuzum senin varmış ondan dertlisin benim yok :)) 75 beden şöle 2 beden büyütsem ohh miss 😂
😂

Birsey dicem ya göğüs İcin catlak kremi nezaman kullanmaya başlayacagız? Bende normalde 80 destekli sütyen giyiyorum büyüsünde desteksiz giyeyim istiyorum ama çatlak olmasını istemiyorum :rolleyes:
Ben hindistan cevizi yağı düşünüyorum ama acaba kıllanma yapar mi diye korkuyorum 🤔

Birde sizde oturup kalkınca kasık agrısı oluyor mu? Benim düşük tehlikesinden mi diye korkum oluştu. 1haftadır yatıyorum lekelenme yok şükür artık ama bugün oturup kalkarken kasıkta bir agrı agırlık gibi bir his oluşuyor herkeste oluyor mu?

Back
X